• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğüne az bir zaman kala

konu sahibi bizde şuan kavuşalımda her şekil yaşamanın mutlu olmanın yolunu buluruz diye düşünüyoruz.sende gerginsin haliyle düğün üstü ama erkekler genelde içine atıyolar sevdiklerine patlıyolar nazları geçiyor birazcık idare etmeye çalış ama herşeye de eyvallah deme

düğünleri zorlaştıran sadece insanlar, erkeklerden fazla fazla koparmaya çalışanlar...maksat yuva kuralım değilki, illa herşeyin en güzeli, en pahalısı olsun, hiçbirşey eksik olmasın... evlenirken kızlara ve ailesine bir haller oluyor...illa şartmi yeni ev olması, eski bina tutulsa ne olur...evlenirken herşey eksiksiz ve dört dörtlük oluyor, sonrada evlilikte bol bol kavga ediliyor...
Bence konuyu iyice okuyup öyle yorum yapın. Burası böyle yazıp da duyar kasacagınız türden bir konu değil

Ben nişanlıyken hiç kavga etmedim.
İlişkimiz boyunca trilyon kere kavga ettik ama nişanlıyken asla.
Hele eşyaydı mobilyaydı, kimse kimsenin kalbini kırmadı.
Düğüne bı kadar az bir zaman kala ev işini 1 hafta içinde çözmeniz lazım.
Aksi halde çok yorulur ve düğün sonrasına birçok şeyinizle hala uğraşıyor olursunuz.
Nişanlınızın tavrı oldukça yanlış, gelip gönlünüzü almaz ise iyi düşünün derim.
Ne güzelmiş maşallah size. :) hallederiz inşallah zamanla.. bugun aldı gönlümü :)

Evin daha neyi kaldi?

Kendinde bir mobilya bakmaya gidebilirsin, fiyatlarini, zevkini ögrenmis olursun.

Kapilari fazla kafana takma. Ilk haftan kapisizda gecse bisey olmaz. Yeterki huzur olsun.
Kapıları yok elektrik işi varmış abonelikler fln. Ama yetişir demiş.. inşallah. Mobilyayı aldık bugun :)

Yerinizde olsam sıfır ve hala tamamlanmamış bir eve kiraya çıkmam. Ben kötü bir deneyim yaşadım bununla ilgili. Tamamı başınıza gelmese de emin olun büyük kısmını yaşarsınız. Öncelikle ruhsat alınana kadar şantiye elektriği kullanacaksınız. Havalar da soğuk olduğu ve şantiye elektriği apartmanca ortak ödendiği için herkes elektrikli sobaya yüklenecek, siz saf saf hem doğalgaz yakacak hem de milletin ısınmasını karşılayacaksınız. İlk bir sene ev ısınmadığı için dogalgaz faturaniz da yüklü gelecek. Ev düğün zamanımıza yetişti diyelim doğalgazı açtırmak için ev sahibi başvuru yapacak, yaklaşık 10-15 gün sonra anca açılacak. Her gün evinize biri gelip kontroller yapacak. Bir gün elektrik için, bir gün uydu anteni için, başka bir gün belki su kaçağı olacak onun için birileri gelip gidecek. Asansör bir süre kapalı olacak. Bizimki 7 ayda açıldı düşünün. Eve yerleşmem bir ayı buldu çünkü her gün bi usta geldi eve. Bir yere de gidemezsiniz onları beklemek için. Size tavsiyem en az 3 sene oturulmuş, ne sorunu tamiratı varsa halledilmiş bir daireye oturun. Evi temizlediginizde bile ki çok uzun sürecek bu, duvarlardan ince ince tozlar dökülecek. Eviniz alçı, boya kokacak aylarca. Ben yaka silkmiştim evden. Ev aldık da kurtulduk çok şükür.
Yaşadıklarınızın aynısını yaşayacağız öyle görünüyor. Ev cok aradık ama büyük şehirde malesef. Olanlarda cok pahalı bütçemizi aştı. Asansör aylaar sonra açılcakmış evet :( abonelikler ve elektrik konusu da aynı anlattığınız gibi.. bende seviniyordum evde her şeyi ilk ben kullanacağım diye ama olumsuz yönü de çokmuş :(

Ben nişanlı veya evli değilim ama böyle konular gördüğümde çok üzülüyorum. En güzel zamanlar kavga ederek geçmesin. Oturun konuşun çözün. Birbirinizi alttan alın. Ayrıca nişanlılık dönemi tanıma dönemidir. Aslında herkesin hal ve hareketlerine daha fazla dikkat etmesi gerekiyor da maalesef işte
Cok haklısınız. Ben nişanlı olmadan önce amaaan neden zor olsun der güler geçerdim ama insan başına gelince anlıyormuş. Tavsiyelerinize uyacağım teşekkür ederim

zaten aklınızda vardır modeller inanın ki bunlar falan 1 günlük iş. ev temizlenir eşyalar gelir bir taraftan da yerleştirilir oldu bitti. bunlarla falan yıpratmayın birbirinizi
Mobilyaları aldık bugun :) birkaç gün içinde de yerleşilir inşallah. Cok teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)

konu sahibi bizde şuan kavuşalımda her şekil yaşamanın mutlu olmanın yolunu buluruz diye düşünüyoruz.sende gerginsin haliyle düğün üstü ama erkekler genelde içine atıyolar sevdiklerine patlıyolar nazları geçiyor birazcık idare etmeye çalış ama herşeye de eyvallah deme
Sizde bir an evvel kavuşursunuz inşallah .. sürekli kırmıyor aslında biraz idareci olayım bende :)

Bizim evimizde yetismemisti muteahh-İT yetisicek dedigi halde. Biz de bi ay kv nin evine yerlestik kendisi yazlikta kaldi bu surede. Sonra evimize gectk icindeyken de eksikleri sirayla tamamladik.
Demekki hepsi aynı. Bize de yetişecek dediler burdan başka bir yere bel bağlamadık şimdi kaytarıyo. Bizde girince tamamlarız sanırım

Ah ah tamamen aynı sorunları yaşadım. Yetişiyor ama düğünden sonra birkaç ay o gerginliği atamıyorsunuz. Biz düğüne 20 gün kala evi halletmiştik düşün halimizi.
Sanırım bizde öyle halledicez. Yorucu günler bizi bekliyor. Ve sanırım bu gerginlik de kalıcak aynen dediğiniz gibi

Yaşadıklarınızın aynısını yaşayacağız öyle görünüyor. Ev cok aradık ama büyük şehirde malesef. Olanlarda cok pahalı bütçemizi aştı. Asansör aylaar sonra açılcakmış evet :KK43: abonelikler ve elektrik konusu da aynı anlattığınız gibi.. bende seviniyordum evde her şeyi ilk ben kullanacağım diye ama olumsuz yönü de çokmuş :KK43:
Böyleyse sakın tutmayın derim,zaten tandıkla iş yapılmaz 40 kat yabancı olsun daha iyi derler,şantiye elektriği suyu çok yüklü gelir misal millet 70 öderken elektriği siz 300 ödersiniz,apartmanda her ay kavga çıkar o der ben bu kadar kullanmadım,diğeri ben akşama kadar evde yokum bu kadar kullanmam vazgeçin siz bence bu evden giriş katı tavsiye etmem hatta dün bir konunada yazmıştım tavsiye etmiyorum diye ama böyle bir yerde oturmaktansa giriş katta otur en azından ne ödediğini bilirsin.

Back