• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne beş gün kala ayrılık

Suan bak ya, bu adamin aldigi nefes fuzuli, dunyaya zarar. Nikah yapmadan akli basina gelememis mi. Ben uzulmekten çok kizardim sanırım bu durumda. Koşarak gider kafasina patlatirdim çantayı mesela.

Peşinden koşma bu kadar saçma bir insanın hayatında olmaması daha hayırlı bence. İyi hisset diye söylemiyorum böyle saçmalık olmaz cidden.

tayin için yapılmış ya nikah
acaba o konuda kullanıldı mi
ben onu düşündüm

off bu da çok kötüymüş ya.
ne kadar zaman oldu bu olayın üzerinden geçeli. atlatabildiniz mi?
çok acımasızca ya 5 yıl birlikte olduğun insanı bırakıp 6 aydır tanıdığın kişiyle evlen.
erkeklerin gerçekten aklı nasıl çalışıyor anlayamıyorum. kadınlardan çok farklı olduğu kesin.
3 yıl geçti. ilk 1 senesi hergün içip eve sarhoş geliyordum. Çok gez babamın dizlerinin dibinde sarılıp ağladım. Sabaha kadar uyumayıp ağladığımı. İliklerime kadar acı hissedip nefes alamadığımı öleceğimi düşündüğüm anlar. Çok kötü zamanlardı. Hı unuttum mu hayır sürekli facebooktan mutluluğunu takip ediyorum dayanamıyorum bakmak istemiyorum ama. Kimseye yaşatmasın Allah.

baskasina asik olmus olabilir ama.neden nikah kiymadan bitirmedi..daha kolay olurdu onun icin bitirmesi..
annesiyle araniz nasil

Boşanma süründür pisliği bütün haklarınıda talep et ve sağlam bir avukatla maddi manevi bütün haklarını al ama uzunca bir süre bırakma boşanmak ona ödül olur sakın hemen boşanma uğraş içindeki kini öfkeyi alana kadar süründür pisliği !!

gerçekten çok üzüldüm ve şaşırdım bir adam nasıl bu kadar karaktersiz olabilir inanamadım..

dilerim kısa sürede atlatırsınız.

başka kadın var ..... üzüntülü olmasının sebebi de sizden ayrılacağı için değil 2. kadını düşündüğü için çünkü erkeklerin daha doğrusu insanların bir çoğu özellikle karaktersiz olanlar çok bencil...

Beyefendinin aklı nikahta nerdeymiş?
Sormadınız mı madem istemiyordun nikahı niye kıydık diye?
Deli mi ne oyuncak sanki.
İnsanlar evlenir ayrılır ona bir şey demiyorum ama ayrılmanın da bir adabı olmalı. Daha yol başlamadan yolda bırakan adamdan zaten koca olmazmış, hayatınızın iyiliğini yapmış size aslında.
Siz en yakın zamanda bir uzmana gidin ve bu olayı en hasarsız biçimde atlatmaya çalışın.
Allah bildiği gibi yapsın onu da.

çok yakın bir arkadaşım, dostum aynen bu şekilde düğününe 3 gün kala terk edildi. bir süre sonra ortaya çıktı ki, adam müsveddesi daha önce onu terkeden sevgilisi döndüğü için yapmış bunu. sonra ne mi oldu? eski sevgiliyle nişanlandı, çok kısa bir süre sonra da nişan attılar. dengesiz adam çok pişmanım deyip bizim kızın kapısında yattı. en son abisinden dayağı yiyip oturdu. ayy çok sinir oldum, kurtulduğuna şükret canım. çok zordur biliyorum ama böyle ne istediğini bilmeyen bir adamla ve onun dengesizlikleriyle evlenmiş olsan da ömür geçmezdi.

Back
X