Düğüne beş kala kuaför saçlarımı mahvetti

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
Kızlar pazar günü ablamın düğünü var kendi düğünümden sonra en güzel olabileceğim tek düğün buydu ve ben ne hayaller kurmuştum oysa bir hafta önce saçlarıma biraz kat versin ve boyasın diye gittiğim kuaför saçımı kısalttı kuş kadar bıraktı abiyemi hazırladım. ama saçlarım hiç bir şekle girecek gibi değil ne yapacağım ben çok kötüyüm

Bir diğer derdimde her yere bakmama rağmen yaşadığım şehirde elbisemin altına fındık topuk simli lame ayakkabı bulamadım uzun boyluyum topuklu giyince çok uzun oluyorum ki yürüyemiyorum topukluyla dengede bile duramıyorum

ağlamak üzereyim şu an:14::14::5:

olan olmuş artık moralinizi bozmayın kısa saç modelleri bakın ayakkabıyı yakın olan bi şehre filan gidip alabilme ihtimaliniz yok mu?

​Olan olmuş canım üzülme artık.Dügün günü saçınıza çıt çıt tarzı bişeyler yaptırsanız nasıl olur.

AHH BU KUAFÖRLER :41: Al 8 parça çıtçıt canım 250 lira falan oluyor fiyatı , takarsın güzelce yandan toplatırsın olur biter...

iş işten geçmiş üzülmek fayda vermez..
çıt çıt bencede çok mantıklı...ama olmaz dersen kısa saçlara da çok güzel modeller yapılıyor...
aayakkabıya gelince şartlandığın için diğer modellerden gözüne hoş bişey kestiremedin sanırım, istersen biraz sınırları zorla farklı model ve renk bak...ton farkı olabilir yada topuk şekli farklı olabilir...

Ah kızlar içim yandı tomar tomar saçlarımı yerde görünce düğün arefesi olmasa neyse derim şu an o kadar para harcadım ki çıt çıt ta bana ek masraf olacak ne yapayım bilmiyorum

bu saçlarda adam olacak gibi değil of allahım of

kızlar topukluyla 1 85 oluyorum çok uzun oluyorum bi de dengede duramıyorm o yüzden fındık topuk olması lazım ne zor iş bu ya düğüne kadar kalan kuş kadar saçımda stresten dökülecek :D

Tam tarif ettiğiniz gibi fındık topuklu simli lame bir ayakkabım var, ablamın düğününde giymiştim. Yaşadığınız yer küçük bir yer mi acaba çünkü ben birkaç dükkan gezdikten sonra zorlanmadan bulmuştum bu ayakkabıyı..

ablacım şu saçlara bi bak istersen kısa saçlara yapılmış gibi geldi bana umarım beğendiğin bişey olur içlerinden..

Eklentiler

• $83.webp
    $83.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 149
  • $86.webp
    $86.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 157
  • $87.webp
    $87.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 153
  • $108.webp
    $108.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 201
  • $191.webp
    $191.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 995
  • $208.webp
    $208.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 211
  • $242.webp
    $242.webp
    16 KB · Görüntüleme: 174
  • $düğünn.webp
    $düğünn.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 176
çıt çıt satın almanıza gerek yok
kuaförlerde de takıyorlar
ertesi gün falan götürüp teslim ediyorsun
düğünlerde gördüğünüz her saç insanların kendi saçımı:52:
gelinlerin kafasına tonlarca pamuk takma saç takıp takıştırıyorlar
incecik yada kısacık saçlar ormana dönüyor anında
hiç dert etmeyin
mesela benimde saçlarım çok az
lise mezuniyetimde napsam napsam diye düşünürken pazardan aldım koca bir iri dalgalı at kuyruğu
25 tl ye
tepesinde toka olanlardan
kuaförde önce toplattım saçımı sonrada onu tutturduk oldu sana harika bir saç:1::1::1:
kuafötlerde de dolu saçlar var çeşit çeşit
sizde kaliteli bir kuaföre giderseniz birkaç çıtçıtla iş hallolur
ayakkabı içinde netten bakabilirsiniz diye düşünüyorum

benim kendi düğünüm var 2 ay sonra ve şu an saçlarımı lastik tutmuyor.benimki de bir hata sonucu oldu ama ben bu kadar üzülmedim :) kuaförlerin işi bu.azıcık saçla neler neler yapıyorlar.iyi bir kuaför olduktan sonra gerisi sorun olmaz bence.

Sacin cok arada kalan bi renk degilse kuaforden postis kiralarsin benim yengeminde benim duguneme iki hafta.kala saclari yandi ve kisacik kaldi ufacik bi kuyruk oluyodu dugunumde postis taktirdi saclari harika oldu yarin sana resim gonderirim

Back
X