sadece diyetle olmaz..sana tavsiyem pilates ve yürüyüşle destekle ..diyet ,pilates, yürüyüş bu üçlüyle 1 ayda 2-3 kiloyu garanti verebilirim
Pilates kilo verdirmekten ziyade sikilastirio die biliorum ben sporu daha etkili buluyorum canim
e ama kilo verdiğinde sarkıcak vücudun ..sarkmaması için pilates önemli bence.ben 4 ay önce doğum yaptım.pilates ve yürüyüşle 2 kilo verdim.diyet yapmadan.ve bacaklarım acaip sıkılaştı.göbeğim gitti 2 aydır yapıorm bunları.diyet yaparsan daha hızlı veririsn.ben sütüm kesilir diye yapmıorm .yinede göbeğim gitti ya yeter bana
Saol canim.sguat neki ben bilmiom :)Başladığın bu yolu başarıyla tamamlamanı dilerim bende spor konusunda seninle aynı fikirdeyim platesi açıyorum netten bakarak yapıcam falan derken keyfim kaçıyor böylesi daha bir eğlenceli geliyor ama sabahları squat işe yaramadı bende bilgin olsun ama belki sende işe yarayabilir bir dene istersen
Tatlim ii olur ddgn gbi ama ben aslnda gec kalkiodum.sirf kilo verebilmek icin erken kalkmaya basladim herkesde uyudugu icin evde mecbur bunu yiyorum.dileklerin icinde cok saol ins :)Merhaba canım.
Bence sabahları nesfit yerine daha iyi ve sıkı kahvaltı yapsan daha iyi olur senin için.
Kolay gelsin. İnşallah hayal ettiğin gibi bi gelin olursun :)
Hihi hemde cok ben hem terliorum ki kndimi zorlamiorum bile.hemde sikilastim baya ozellikle benim kollarim sarkikti baya baya sikilasti vee kilo verdirmese bile selulit tamamen yok dencek dereceye indi ki pijamadan bile belli olurdu.bende kosu bandida var ama o cok yoruo kendini tasidigin icin bu hem yormuo hem ise yario yani ben tavsiye ederim.Canım eliptik bisiklet kullandığını yazmışsın.
Ben de almayı düşünüyorum ama kararsızım.
İşe yarıyor mu?
Saol canim.sguat neki ben bilmiom :)
Tatlim ii olur ddgn gbi ama ben aslnda gec kalkiodum.sirf kilo verebilmek icin erken kalkmaya basladim herkesde uyudugu icin evde mecbur bunu yiyorum.dileklerin icinde cok saol ins :)
Hihi hemde cok ben hem terliorum ki kndimi zorlamiorum bile.hemde sikilastim baya ozellikle benim kollarim sarkikti baya baya sikilasti vee kilo verdirmese bile selulit tamamen yok dencek dereceye indi ki pijamadan bile belli olurdu.bende kosu bandida var ama o cok yoruo kendini tasidigin icin bu hem yormuo hem ise yario yani ben tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?