- 24 Aralık 2024
- 416
- 417
- 18
- 35
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
Eşim ve 2 kaynım aynı anda nişan düğün yaptılar.Diğer 2 kaynıma ev verdiler.Eşya ve altını bilmiyorum ama büyük ihtimalle onu da yaptılar. Eşim de memurdu kendi yaptı. Ama onlar kadar değil eşyamız azdı evimiz kiraydı.Ben de neden onlara var bize yok dediğim için dünyanın en kötüsü ilan edildim hakaret ve evden kovdular.Kaynanam da aynı onları destekledi. Biz 2 kişi çalıştığımız için bizim onlara vermemiz lazımmış.Neyse 4 senedir görüşmüyoruz kaynanam doğum zamanı eşime gelelim mi demiş ben de gerek yok dedim çocuğuma da 2 3 oyuncak 1 poşet elbise koymuş eşim almamış.Eşim benimle hep beni tuttu. Önceden gitmek istemedi ama ben ölümlü dünya dedim o da sonradan gitmek istedi 2 3 defa falan gitti bir kaç günlük.Şuan baktım biz oradayken kavga eden kayınlarım can ciğer olmuş araları iyi. Yani bize bir şey vermeyip aralarında alıp iyi geçiniyorlar tek kötü biziz gibi.Şimde de eşimin akrabasının düğünü var arayıp bizzat davet etti eşim gidelim diyor ama onlarla konuşmuyorum hepsi düğüne gelir sizce gideyim mi gitsem nasıl davranayım sırf beni üzmek için gene bir şeyler yaparlar gibi de geliyor ya da bilmiyorum 4 senede durulmuşlar mıdır onların istediği oldu bize bir şey verilmedi ama tabi bilmiyorum güvenemiyorum.Yorumlarınızı bekliyorum.