• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne gitmek

susangeveze

Soğuk Nevale Kişisi
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
535
474
53
Hayırlı geceler diliyorum, bu konuyu çok yakın bir arkadaşım için açıyorum görüşlerinize ihtiyacı var fikirlerinizi bekliyoruz :KK200:
Yaklaşık 2 yıllık sevgilisi var ve bu yaza söz düşünüyorlar, annesiyle babası ayrı ve annesiyle görüşmüyorlar. Babası da bilmiyor sevgilisini, kuzen, hala teyze vs biliyorlar.
Sevgilisinin de ablasının düğünü var sevgilisi de ille de gel diye ısrar ediyor. Şimdi gitse mi yoksa gitmese mi ?
Ben gitmemesinden yanayım ileri de işte laf söz vs olmaması açısından. Belki de yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama işte çook meraklıymış gidip gelmeye vs konuşulacağını düşünürüm. Sizin fikriniz nedir?

Gitseydim de bunlar aynı değişmeyeceklerdi neyse odur bence çok samimi olmamak lazım hem niye gidip kendini göstersin ki

Aslinda cok onemli bir konu degil bana kalsa gitsin guzelce giyinsin eglensin derim.ama tecrubeli kisilere sorsan gitme derler.bende bu durumlarda genelde kendimi degil milleti dinlerim :KK70:

Hayır kesinlikle gitmesin, millete malzeme olmaya gerek yok, kendini ağırdan satsın, yedi sülaleyle tanışmak icin uygun ortam değil hem gerilmezmi onca insanla tanışmaya ayrıca bütün gece süzüp dururlar ne gerek varki

Back
X