Evliliğimde 3. Yilim bitti. Yaklaşık 6 aylık da nişanlılik donemi. Yani 4 yıl önce aynı duygulara ben de kapılmıştım. Sizin nişanınızın aile yapısına yakın bı aile kv ler de. Ben de cok takıyordum kafama , sürekli başkalarıyla kendi ailemle kiyasliyordum, üzülüyordum.
Ama sonra sunu anladımki insanların kültürel yapıları hayata bakışları cok farklı. Cogu zaman aslında art niyet yok ama huyları oyle ve onları oyle kabul ettim. Kabul edince de cok rahatladım, mutlu ve huzurluyum evliliğimde :) onlarla da aram iyi normal standartlarda geçiniyoruz :)
Ama iste bunu insan zamanla öğreniyor. Siz de sabredin canınızı sıkmayın her sey yoluna girdiğini göreceksiniz.
Bir de - tabi bunlar biraz d imkanlarla alakalı- ben onlardan kendi istekleri yaptıkları dısında hic vi sey talep etmedim, yapmadıklarını da ben yaptim.Bana da kına kıyafeti kına malzemesi noluyo alınacak mı diye soran bile olmadı, kıyafetimi de bindallimi da annemler aldı,. Kv ve kp sehir dısında kına geceme bile gelmedi :) düğünle kına arasında 5 gün vardı sehir disından o kdr erken gelemem dedi, ben de kendi takın çevremle ailemle guzel bı kına yaptım, hic bı zaman da demedimki kınama gelmedin:)
İnsanları biraz olduğu gibi kabul edersek hayat kolaylaşıyor. Benim esim de bana hep ailem böyle Napiyim derdi. Kabullenemezdim baslarda ama özellikle son bir yıldır iyice alıştım daha mutluyum.