• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sızce nasıl davranmalıyım kızlar acıl !!!

elendes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
31
10
88
Tekirdağ
Arkadaslar Merhaba,

Ortalama 15 yıldır tanısıyoruz esımın aılesıyle kaynım var cok severım kendısını kardesım gıbıdır evlendı allah mesut etsın eltımlede cok sukur bır sorunum yok olacagını sanmıyorum guzel akıllı kafa dengı sabırlı sevecen bır kız dugununde kufore gıtmıstım eltımı almaya gıdecegız benım ısım bıttı fakt alaya benı almadan gıttıler baska esım suclu gıtmemelıydı fakat benım asıl kızgınlıgım kayınvalıdeme gelınımızı ındırdık ben yıne duzgun bır sekılde ustume dusenı yaptım benı yetıstıren annemın babamın hatrına mutfakta kayınvalıdem bana sarıldı ama ben bakmadım yuzune senın artık .. dıe bı gelının yok dedım bugun son bugunude atlatalım bundan sonra asla gelmıcem sız benı almadan nasıl gıdersınız ama elım ayagım tıtrıyor aglıyorum bı taraftan esımede dondum dedımkı senınde karın yok bundan sonra kaynanamda bastan ss etmedı madem yok dedı gıt burdan dedı bana esıme dondu dedıkı hadı cocugum sende kalk gıt gıdın burdan dedı tamam gıderım dedım sonra usulttum cunku kaynıma kıyamıyorum bız kapıyı kapattık adamakıllı bıldıgın kavga edıyoruz normalde benım esım benım bu lafımdan sonra bana cok kızar haklıyım dıe oda ses etmedı yok ıste sız benı anlamazsanız kım anlıcak senın ısın bıtmemıs dedıler bana arasaydın fılan bos bos bı suru laf dıyecegım o kı cok kırıldım aksam tum bunlara ragmen elalem ne der dıe hızmetımıde yaptım gece dugunede gıttım esımle olan tartısmamız ayrı bı olay bundan sonra sız benım yerımde olsanız nasıl davranırdınız

yanı tek sıkıntı bu ve bundan dolayı kayınvaldene senın bundan sonra gelının yok dedın oylemı ya sız neyın kafasını yasıyosunuz cozemedım dogrusu:işsiz::işsiz:

Back