Düğüne yakın çıkan aksiliklerrr

Kedicikk061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.677
4.277
83
Kızlar sizin de düğün öncesi bi sürü terslik çıktı mı?
Tabiri caizse benim başıma gelmeyen kalmadı.
15 gün kala evin doğalgazını mühürlediler evde yemek pişmiyo duş ısınma hepsi sıkıntı,taşınalım dediler kalmış 2 hafta mümkün değil, annemle sürekli kavga ediyoruz ayrılcağımız için sanırım iyice gerginleştik, babam zaten hep sorumsuzdu ilgilenmiyo bizle, kardeşimde nişanlandı üstüne onun masrafı derken
maddiyat çöktü. Şimdi bi de ben lisedeyken beni seven biri vardı reddettiğim için yapmadığı kalmamıştı numaramı bulup dağıttı tehditler filan derken ozamandan beridir sürekli yakınlarıma yazıp tehditler ediyo, düğünüme tam 10 gün var 1 haftadır kuzenime yazıyo faceten kan dökcem kafasına sıkcam gibisinden kafayı yicem bana ulaşamdığı için yakınlarım aracılığıyla tehdit ediyo. Hiçbir sebebi de yok. Polise gitsem bişey yapmicaklar üstüne bu hasta ruhlu daha çok zarar vercek. Babama desem olay çok büyüyeck. Üzülmesin diye nişanlıma da diyemedim. Hiçbir tat almıyorum oysa çok mutluyum nişanlımla ama yapamıyorum.

Polise gittiğinde neden bişey yapmasinlar ki tabiki yapacaklar ama ailende duyacak. Doğalgaz açılmadı mi hala

Polise gittiğinde neden bişey yapmasinlar ki tabiki yapacaklar ama ailende duyacak. Doğalgaz açılmadı mi hala
Yok canım açılmadı düğünün geçmesini bekliyoruz taşıncak annemler. İdare ediyoruz tüple filan. Polisin yapacağı tek şey para cezasıolcak 10yılır sapık gibi peşimde belinde silahla geldi okuduğum okulu bulmuştu düşünün. Bu kez daha büyük pislik yapar diye tedirginim

Düğün öncesi olur böyle aksilikler ama o psikopat için birşeyler yapmak zorundasınız.şikayetçi olun diyeceğim , şöyle olur böyle olur diye mazeret üreteceksiniz.nişanlınızla konuşun bari ,sizden duysun.

İnan bana herkeste oluyor bu tur aksilikler. Su an sen telaşlısın hiç aşılmayacak sorunlar gibi geliyor sana ama 10. Günün sonu hepsi bitmiş olacak hayirlisiyla.

Dogalgaz durumunu onceden okumustum. Geldi mi ustuste gelir derler. Boyle saplantili birini kesinlikle sikayet etmelisiniz savciliga. Daha dun mu ne izledim eski nisanlisi kizi sokak ortasinda oldurdu. Caninizdan kiymetli degil hicbir sey.

Haberi var önceleri rahatsız ettiğinden ama kafasına sıkcam kan dökcem dediğini diyemedim bunları duyması onu mahfeder

Kuzenimin eşi düğün öncesi sivilceler için doktora gidiyor. Doktor da ilaç yazıyor .
Cildi Kusturan ilaclardanmis. Kız 10 gün önce bıraktı ama yüzü mayın tarlası gibiydi .
Neler geldi onların başına. Ev bile tutamamislardi atama olmadı diye. Şimdi bebek bekliyorlar :)

Dogalgaz durumunu onceden okumustum. Geldi mi ustuste gelir derler. Boyle saplantili birini kesinlikle sikayet etmelisiniz savciliga. Daha dun mu ne izledim eski nisanlisi kizi sokak ortasinda oldurdu. Caninizdan kiymetli degil hicbir sey.
Evet izledim ağladım hatta. Ama benim bunla bi geçmişim yok yüzünü görsem tanımam. Nomu bulup benle olmak iatediğini söyledi reddetmiştim. Hepsi bu.

Allah ım darısı başıma inşallah huzur bulayım artık. Bu pislik yüzünden neler atlattım ben önceki nişanlımı da tehdit etmişti. Tartışmışlardı. Şimdi nişanşımla muhatap olacak diye ödüm kopuyo.

Evet izledim ağladım hatta. Ama benim bunla bi geçmişim yok yüzünü görsem tanımam. Nomu bulup benle olmak iatediğini söyledi reddetmiştim. Hepsi bu.
Onun kafasinda neler kurdugunu bilemezsiniz ki, kuzeninize ulasan es adayiniza da ulasir, dugun yerini de bulur. Ben riske atamazdim kendimi.

O zaman direk savcılığa şikayet et

Şu tehditkar sinir bozucu.. Yazılı olan dokümanları alın kuzeninizle polise başvurun. Durumunuzu anlatın. Şikayet ederseniz geri durur. . Yada ailesi ile görüşün polise gidicem deyin.konuşurlar belki. Korkarsaniz devam eder . Kalan sorunlar çözülür. Hakkınızda hayırlısı olsun.

İnşallah, inşallah.
Bence nisanlinizin haberi olmalı. Ondan duyarsa daha kötü sonuçlar çıkabilir.

Babam duyduğu an elini kana bular diye korkuyorım çok sinirli bi babam var. Yıllardır bu yüzden söylemedim. Babam hapse girer diye. Allaha yalvarıyodum şu pislik ölsün diye küçüktüm ozaman daha

Konuştuk annesiyle annem konuştu kadın da ondan pislik senin kızının adı çıkar benim oğlum erkek dedi. Lanet insan. Nefret edyprımmm

Haberi var önceleri rahatsız ettiğinden ama kafasına sıkcam kan dökcem dediğini diyemedim bunları duyması onu mahfeder
Her tehdit etmesi ayrı suçtur.zamanında belinde silahla okula geldiğinde şikayet etseydiniz cezanın alt sınırı 2 yıldan başlardı.silah ağırlaştırıcı nedendir.işin içine sikah girdiğinde 2-5 yıl aradı cezaya hükmedilir.
Basit tehdit ise 6 aydan iki yıla kadar cezayı gerektirir.her yeni tehditine boyun eğmeyip şikayetçi olsaydınız sittin sene çukamazdı hapisten.nişanlınızın yeni durumu bilmesi gerek.Allah göstermesin düğünü basarsa ...

Korkum bu ama evleneceğimi duyduğunu sanmıyorum. Yazdığı şey şu hesap açsın ben küfredeyim rahatlayım. Bukadar da hasta. Bugün de o hesap hala açılmamış ozaman kuzenşnşn kafasına nasıl silah sıkılır gör yazmış. Bem bu sebeple hiç face kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…