- 27 Şubat 2012
- 17.118
- 29.055
- 798
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Direk polise gidin. Korkutarak zevk alan ezik tiplere prim vermeyin.Konuştuk annesiyle annem konuştu kadın da ondan pislik senin kızının adı çıkar benim oğlum erkek dedi. Lanet insan. Nefret edyprımmm
Canım ağlattın beni şuan okadar duygusalım ki.. Şikayet etsem herşey sarpa sarcak herkea benim de üstüme gelcek kp kv hakkımda belki yanlış düşüncek ki onları çok seviyorum. Uyku muyku kalmadı inan.Gercektende ust uste gelmis.
Ama yavas yavas hersey gecicek ben inaniyorum.
Saglam dur, dua et.
10 gun sonra bir derdin biticek bak sukur.
Sevdigine kavusucaksin.
Annengil tasinicak, o hallolucak meraklanma.
Su saydiklarinin hepsi zmanla duzelicek, senin elinde degil.
O yuzden stress yapmamalisin, yapsan ne ise yararki?
Simdilik o pislik herifi sikayet etmen gerek bana sorarsan.
Facebook vs kullanmamakla en doğrusunu yapmışsınız.zararsız bir şekilde atlatmanız dileğiyle.Korkum bu ama evleneceğimi duyduğunu sanmıyorum. Yazdığı şey şu hesap açsın ben küfredeyim rahatlayım. Bukadar da hasta. Bugün de o hesap hala açılmamış ozaman kuzenşnşn kafasına nasıl silah sıkılır gör yazmış. Bem bu sebeple hiç face kullanmadım.
Canım ağlattın beni şuan okadar duygusalım ki.. Şikayet etsem herşey sarpa sarcak herkea benim de üstüme gelcek kp kv hakkımda belki yanlış düşüncek ki onları çok seviyorum. Uyku muyku kalmadı inan.
Tabiki destek olur ama karşısına çıkcam derseYapma boyle canim benim ya. Su gunler boyle seylerle ugrasma tamam. Ama en azindan nisanlina soyle. Nisanlindan bisey gizleyerek atma o imzayi o masada. Gizlin saklin olmasin nisanlindan. Bugun ogrenmese yarin ogrenicek biyerden. Sonra o en guzel gunleriniz, cicim aylariniz ; karim benden bisey gizlemis diye gecicek. Nisanlinla beraber bi cozum arayin.Beraber ustunden gelin bu sorunun. Hersey ust uste geliyor dedigin su gunlerde nisanlinda dstek almiycaksinda kimden alicaksin?
Doğru söylüyosunuz. İnşallah atlatırım.Facebook vs kullanmamakla en doğrusunu yapmışsınız.zararsız bir şekilde atlatmanız dileğiyle.
Diğer aksilikleri takmayın benim düğünüm öncesi de bir dünya şey çıkmıştı.sadece birini söyleyeyim düğünüme e 2,5 ay kala babamın prostat kanseri olduğunu öğrendik,düğüne 1,5 ay kala da ameliyat oldu.babama ve herkese kanser değil de normal prostat ameliyatı dedik( kaldıramayacağı için).basit bir prostat ameliyatı için de düğünü erteletmedi babam:) Önemli olan sağlık, gerisi gelip geçiyor takmayın.
Kendimi avutma şeklim de şu acaba tek amacı huzur kaçırmak mı çünkü bu pislik beni seviyo olamaz tam 10 olmuş. Şizofren mi acaba. Öyleyse hapse dahi girmez. Raporu varsa ya?
Tabiki destek olur ama karşısına çıkcam derse
erkek sonuçta nişanlısına kafasına sıkcam
diyolar çok acı verici. Dualarınıza ihtiyacım var. Çok sağolun.
Rabbim bir değil bin kere razı olsun senden buSuan namazimi bitirdim, dua ettim ardindan senin icin. Insallah o sapik ruhlu adam gercek bi insan olmaya bakar, Allahim hidayet versin insallah ona.
Seninde cok ama cok guzel bi dugunun olsun ve mutluluklar icinde dunya evine gir ve hersey o gunden sonra olumlu gelissin hayatinda. Tum dertlern birbir cozulur insallah
Rabbim bir değil bin kere razı olsun senden bu
iyiliğini unutmicam inşallah sen de ömür boyu mutlu ol canımm çok sağol çok sağolll
keşke düğünden önce çıkan aksilik değilde eski belalı sevgilim beni bırakmıyo diye başlık atsaydınKızlar sizin de düğün öncesi bi sürü terslik çıktı mı?
Tabiri caizse benim başıma gelmeyen kalmadı.
15 gün kala evin doğalgazını mühürlediler evde yemek pişmiyo duş ısınma hepsi sıkıntı,taşınalım dediler kalmış 2 hafta mümkün değil, annemle sürekli kavga ediyoruz ayrılcağımız için sanırım iyice gerginleştik, babam zaten hep sorumsuzdu ilgilenmiyo bizle, kardeşimde nişanlandı üstüne onun masrafı derken
maddiyat çöktü. Şimdi bi de ben lisedeyken beni seven biri vardı reddettiğim için yapmadığı kalmamıştı numaramı bulup dağıttı tehditler filan derken ozamandan beridir sürekli yakınlarıma yazıp tehditler ediyo, düğünüme tam 10 gün var 1 haftadır kuzenime yazıyo faceten kan dökcem kafasına sıkcam gibisinden kafayı yicem bana ulaşamdığı için yakınlarım aracılığıyla tehdit ediyo. Hiçbir sebebi de yok. Polise gitsem bişey yapmicaklar üstüne bu hasta ruhlu daha çok zarar vercek. Babama desem olay çok büyüyeck. Üzülmesin diye nişanlıma da diyemedim. Hiçbir tat almıyorum oysa çok mutluyum nişanlımla ama yapamıyorum.
Ne sevgilisi ya iyi oku zaten derdim var karşılık vermediğim biri lisedeydim. Öyle bile olsa hakediyo mu oluyoruz? Kadın olduğuna eminsin dimi?keşke düğünden önce çıkan aksilik değilde eski belalı sevgilim beni bırakmıyo diye başlık atsaydın
tövbe tövbe kızım erkek olsam beni burada niye tutsunlar gece gece güldürdün ya:) okudum ve gayet iyi anladım. madem çocuk tüm aileni tehdit etti polise niye vermedin bu bir. ikinciside madem aranızda bişey olmadı niye gerim gerim geriliyosunNe sevgilisi ya iyi oku zaten derdim var karşılık vermediğim biri lisedeydim. Öyle bile olsa hakediyo mu oluyoruz? Kadın olduğuna eminsin dimi?
Senin gibiler yüzünden, böyle şak diye yanlış şeyleri yapıştırırlar diye, nişanlım üzülür diye, babam katil olur diye yoksa Alnım ak hamdolsun güzelim. Polise versem napacak ifade alıp salacak. Biz de biliyoz yapmayı sağol sen yorum yapma ok.tövbe tövbe kızım erkek olsam beni burada niye tutsunlar gece gece güldürdün ya:) okudum ve gayet iyi anladım. madem çocuk tüm aileni tehdit etti polise niye vermedin bu bir. ikinciside madem aranızda bişey olmadı niye gerim gerim geriliyosun
yorum yapma deme hakkına sahip değilsin. sen polise gitmezsen önlemini almazsan korkak davranırsan o zaman başına gelenlerede üzülmeyeceksin. ayrıca gelen yorumlara böyle sinirleneceksen sende konu açma okSenin gibiler yüzünden, böyle şak diye yanlış şeyleri yapıştırırlar diye, nişanlım üzülür diye, babam katil olur diye yoksa Alnım ak hamdolsun güzelim. Polise versem napacak ifade alıp salacak. Biz de biliyoz yapmayı sağol sen yorum yapma ok.
Sinirlenmekten ziyade üzüldüm kadın kadınayorum yapma deme hakkına sahip değilsin. sen polise gitmezsen önlemini almazsan korkak davranırsan o zaman başına gelenlerede üzülmeyeceksin. ayrıca gelen yorumlara böyle sinirleneceksen sende konu açma ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?