Düğüne yakın çıkan aksiliklerrr

Ruhsatsız silah taşımak hapse girme suçu değildir herhangi bi olaya karismadigi sürece. Şikayet edildiğinde elinden alınır. Para cezasına carptirilir

Gercektende ust uste gelmis.
Ama yavas yavas hersey gecicek ben inaniyorum.
Saglam dur, dua et.
10 gun sonra bir derdin biticek bak sukur.
Sevdigine kavusucaksin.
Annengil tasinicak, o hallolucak meraklanma.
Su saydiklarinin hepsi zmanla duzelicek, senin elinde degil.
O yuzden stress yapmamalisin, yapsan ne ise yararki?

simdilik elinde olan tek sey var.
o pislik herifi sikayet etmen gerek bana sorarsan.

Kendimi avutma şeklim de şu acaba tek amacı huzur kaçırmak mı çünkü bu pislik beni seviyo olamaz tam 10 olmuş. Şizofren mi acaba. Öyleyse hapse dahi girmez. Raporu varsa ya?

Canım ağlattın beni şuan okadar duygusalım ki.. Şikayet etsem herşey sarpa sarcak herkea benim de üstüme gelcek kp kv hakkımda belki yanlış düşüncek ki onları çok seviyorum. Uyku muyku kalmadı inan.

Facebook vs kullanmamakla en doğrusunu yapmışsınız.zararsız bir şekilde atlatmanız dileğiyle.
Diğer aksilikleri takmayın benim düğünüm öncesi de bir dünya şey çıkmıştı.sadece birini söyleyeyim düğünüme e 2,5 ay kala babamın prostat kanseri olduğunu öğrendik,düğüne 1,5 ay kala da ameliyat oldu.babama ve herkese kanser değil de normal prostat ameliyatı dedik( kaldıramayacağı için).basit bir prostat ameliyatı için de düğünü erteletmedi babam:) Önemli olan sağlık, gerisi gelip geçiyor takmayın.

Yapma boyle canim benim ya. Su gunler boyle seylerle ugrasma tamam. Ama en azindan nisanlina soyle. Nisanlindan bisey gizleyerek atma o imzayi o masada. Gizlin saklin olmasin nisanlindan. Bugun ogrenmese yarin ogrenicek biyerden. Sonra o en guzel gunleriniz, cicim aylariniz ; karim benden bisey gizlemis diye gecicek. Nisanlinla beraber bi cozum arayin.Beraber ustunden gelin bu sorunun. Hersey ust uste geliyor dedigin su gunlerde nisanlinda dstek almiycaksinda kimden alicaksin?

Tabiki destek olur ama karşısına çıkcam derse
erkek sonuçta nişanlısına kafasına sıkcam
diyolar çok acı verici. Dualarınıza ihtiyacım var. Çok sağolun.

Doğru söylüyosunuz. İnşallah atlatırım.

Kendimi avutma şeklim de şu acaba tek amacı huzur kaçırmak mı çünkü bu pislik beni seviyo olamaz tam 10 olmuş. Şizofren mi acaba. Öyleyse hapse dahi girmez. Raporu varsa ya?

Polis falan uğraşma. Temiz bi dayak attır kolunu bacağını kirdir bak bidaha dolaniyo mu . Benzerini ben yaşadım çünkü

Tabiki destek olur ama karşısına çıkcam derse
erkek sonuçta nişanlısına kafasına sıkcam
diyolar çok acı verici. Dualarınıza ihtiyacım var. Çok sağolun.

Suan namazimi bitirdim, dua ettim ardindan senin icin. Insallah o sapik ruhlu adam gercek bi insan olmaya bakar, Allahim hidayet versin insallah ona.
Seninde cok ama cok guzel bi dugunun olsun ve mutluluklar icinde dunya evine gir ve hersey o gunden sonra olumlu gelissin hayatinda. Tum dertlern birbir cozulur insallah

Rabbim bir değil bin kere razı olsun senden bu
iyiliğini unutmicam inşallah sen de ömür boyu mutlu ol canımm çok sağol çok sağolll

keşke düğünden önce çıkan aksilik değilde eski belalı sevgilim beni bırakmıyo diye başlık atsaydın

keşke düğünden önce çıkan aksilik değilde eski belalı sevgilim beni bırakmıyo diye başlık atsaydın
Ne sevgilisi ya iyi oku zaten derdim var karşılık vermediğim biri lisedeydim. Öyle bile olsa hakediyo mu oluyoruz? Kadın olduğuna eminsin dimi?

Ne sevgilisi ya iyi oku zaten derdim var karşılık vermediğim biri lisedeydim. Öyle bile olsa hakediyo mu oluyoruz? Kadın olduğuna eminsin dimi?
tövbe tövbe kızım erkek olsam beni burada niye tutsunlar gece gece güldürdün ya:) okudum ve gayet iyi anladım. madem çocuk tüm aileni tehdit etti polise niye vermedin bu bir. ikinciside madem aranızda bişey olmadı niye gerim gerim geriliyosun

Senin gibiler yüzünden, böyle şak diye yanlış şeyleri yapıştırırlar diye, nişanlım üzülür diye, babam katil olur diye yoksa Alnım ak hamdolsun güzelim. Polise versem napacak ifade alıp salacak. Biz de biliyoz yapmayı sağol sen yorum yapma ok.

yorum yapma deme hakkına sahip değilsin. sen polise gitmezsen önlemini almazsan korkak davranırsan o zaman başına gelenlerede üzülmeyeceksin. ayrıca gelen yorumlara böyle sinirleneceksen sende konu açma ok

yorum yapma deme hakkına sahip değilsin. sen polise gitmezsen önlemini almazsan korkak davranırsan o zaman başına gelenlerede üzülmeyeceksin. ayrıca gelen yorumlara böyle sinirleneceksen sende konu açma ok
Sinirlenmekten ziyade üzüldüm kadın kadına
destek olur köstek değil korkağım he ailem
üzülcek başı belaya gircek diye korkuyom. Allah razı olsun kızlar bana destek oldu ve napacağıma da karar verdim sayelerinde.
İnsancıl yorum yap ben de kale alayım. Hadi iyigeceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…