Düğünlere nasıl gidilir?

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.563
4.577
448
Arkadaşlar, çok dert ettiğim birşey değil ama fikir almak istedim....

benim eşim arkadaşlarının düğünlerine giderken beni götürmek istemiyor. bana biraz saçma geliyor. diğer arkadaşları da eşleriyle değil tek başlarına gidiyorlar. misal bizim düğünede hep arkadaşlar tek başlarına geldi. eşlerini getiren 2 - 3 kişiyi geçmez. banada eşsiz davete katılanlar saçma geliyor.

bu akşamda arkadaşının düğünü var ve tek gitmek istiyor. hatta arkadaşı davetiyeyi bana verdi.

sizde durum nasıldır?

ne munasebet. eşiniz kendini hala bekar sanıyor galıba. çok ozel bir durum olmadıkça asla bensiz düğünlere vs gidemez eşim. oyle şeymı olur bu bana saygısızlıktır

once acaba esiniz sizden utaniyor mu? diye dusundum ama herkes tek basina gidiyorsa senide goturmemek istemesi normal herhalde.

arkadaşları eşsiz katılıyorsa, eşinizinde böyle katılmak istemesi bence çok normal...
erkek erkeğe oturdukları masada sizin tek bayan olmanızı istemiyordur haliyle...

Arkadaşlarının hepsi bekarmı , yada evli olanların eşleriyle tanışmadınmı hala..

iş arkadaşları diye eklememişim... eşim de geçensene aynı binada çalışıyordum. eşim başka yere gitti. ben halen aynı yerdeyim. onun iş arkadaşlarıyla tanışıyoruz. eşlerini tanımıyorum.... benim iş arkadaşlarımda düğünümüzde tek geldiler.... ama bana ters geliyor...

arkadaşları eşsiz katılıyorsa, eşinizinde böyle katılmak istemesi bence çok normal...
erkek erkeğe oturdukları masada sizin tek bayan olmanızı istemiyordur haliyle...

tüm iş arkadaşlarını tanıyorum. aynı masada oturulmayada bilinir... kadınlı erkekli düğün sonuçta. o nedenle saçma geliyor...

benim eşimde sizin eşiniz gibi akadaşlarının düğünlerine yalnız gitmek istiyor bi keresinde bende gelicem diye zorladım ve gittim gitmeseydim diken üstünde gibiydi oflamalar sıkılmalar falan bu pazar yine var bakalım nasıl olcak

şöyle bişey olabilir..arkadaşlarından sizi kıskanıyor we hatta onlarla aynı ortamda bulunmanızı istemiyor olabilir.diğer arkadaşlarda eşlerini getirmeyince tüm dikkatin üzerinizde toplanmasından rahatsızlık duyacağı için götürmek istemiyordur.malesef war öyle insanlar amann arkadaşımın karısı demezde göz abi bu bakıyor der anlatabildim mi??:26:

Düğün salonlarında zaten bildik manzara oluyor , beyler bir yerde , hanımlar bir yerde.Bir iki dansa kaldırıyor beyler eşlerini , sonra yine arkadaşlarının yanına..

Diğer arkadaşları eşsiz geldiği için kendi de eşsiz gitmek istiyor olabilir.
Biz beraber gidiyoruz. Eşim olmayınca düğünde falan özellikle kendimi öksüz gibi hissediyorum.
Bence siz de beraber gitmelisiniz

benim eşimde sizin eşiniz gibi akadaşlarının düğünlerine yalnız gitmek istiyor bi keresinde bende gelicem diye zorladım ve gittim gitmeseydim diken üstünde gibiydi oflamalar sıkılmalar falan bu pazar yine var bakalım nasıl olcak

pazar günü ne yapmayı düşünüyorsun?...

bu gün ne yapsam ki?... gidersem kısa süre durur gelirim dedi... kararsız kaldım şimdi. birşey değil yarın bir günlüğüne annemle il dışına çıkacağız. sorun çıkarmadan bu günü atlatmam lazım:9:

arkadaşlarınında eşleri yoksa normaldir...
benim eşimde konuşur arkadaşlarıyla eşleri varsa benide götürür...

pazar günü ne yapmayı düşünüyorsun?...

bu gün ne yapsam ki?... gidersem kısa süre durur gelirim dedi... kararsız kaldım şimdi. birşey değil yarın bir günlüğüne annemle il dışına çıkacağız. sorun çıkarmadan bu günü atlatmam lazım:9:

Bence hiç sorun çıkartma :1:

şöyle bişey olabilir..arkadaşlarından sizi kıskanıyor we hatta onlarla aynı ortamda bulunmanızı istemiyor olabilir.diğer arkadaşlarda eşlerini getirmeyince tüm dikkatin üzerinizde toplanmasından rahatsızlık duyacağı için götürmek istemiyordur.malesef war öyle insanlar amann arkadaşımın karısı demezde göz abi bu bakıyor der anlatabildim mi??:26:

yok canım öle bakmazlar herhalde. sonuçta bu gün gideceği yerdeki tüm iş arkadaşlarını tanıyorum. onlarla zaten aynı binada çalışıyoruz. baksalar şimdi öle tuhaf bakarlar ıyy düşünmesi bile kötü...

Düğün salonlarında zaten bildik manzara oluyor , beyler bir yerde , hanımlar bir yerde.Bir iki dansa kaldırıyor beyler eşlerini , sonra yine arkadaşlarının yanına..

eşimle gidersem beni yanlız bırakıp gitmez arkadaşlarının yanına...

Arkadaşlar, çok dert ettiğim birşey değil ama fikir almak istedim....

benim eşim arkadaşlarının düğünlerine giderken beni götürmek istemiyor. bana biraz saçma geliyor. diğer arkadaşları da eşleriyle değil tek başlarına gidiyorlar. misal bizim düğünede hep arkadaşlar tek başlarına geldi. eşlerini getiren 2 - 3 kişiyi geçmez. banada eşsiz davete katılanlar saçma geliyor.

bu akşamda arkadaşının düğünü var ve tek gitmek istiyor. hatta arkadaşı davetiyeyi bana verdi.

sizde durum nasıldır?

biz hep beraber gittik gidiyoruz düğünlere ,ama tabı arkadaslarından eşini evde bırakıp gelenlerde oluyordu saçma gelıyor bana sap sap gitmelerı

arkadaşlarınında eşleri yoksa normaldir...
benim eşimde konuşur arkadaşlarıyla eşleri varsa benide götürür...

bizim bu binada çalışanlar bir tuhaf. ya bayanlar bile iş arkadaşlarının düğünlerine eşsiz katılıyorlar... ama bana çok saçma geliyor bu durum.

Benim eşim bensiz hiçbiyere gitmez heleki düğün derneğe evliyiz olurmu öle sey ne zaman bi arkadaşının düğününe gitsek eşlerini getirmemiş arkadaşlarını görsem hiç çekinmem sölerim eşlerinizi nie getirmiyosunuzz mırın kırın mırın kırınn ediyolarr sap gibi geziyosunuz diede cıkışıyorum hepsine bide hepsinin eşleriyle tanışıyoruzz samimiyiz çok kızıyorum bu sekilde davrananlara hiç güzel bi davranış değil bizim düğünümüzee bitanesi bile yalnız gelmedi ....

Son düzenleme:
Back
X