Dügünümde ablamlar beyaz elbise giycekmiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mia-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mia-

Nirvana
Pro Üye
23 Eylül 2013
25.700
53.337
798
Aslında olay söyle başladı benim 2 ablam var büyük olan ablam dügünüm için elbise baktı resimlerini çekmiş beyaz elbise giymiş beyenmiş bende dügünde bunu giy ne olcakki dedim sonuçta ben gelinlik giycem... sonra diger ablam da bunu duyunca bende beyaz elbise giyerim o zaman demiş anneme:53:....yani düşünsenize 3 kardeş bembeyaz çıkıp oynıcaz mı ya bende gelinlik farklı olcam ama millet ne der...ayrıca bi kere dügünüm olcak özel olmak istiyorum :ssz: yani bu konuyu cok mu abartıyorum büyük ablama söyledim o söyleriz giymez dedi aslında kimseyide kırmak istemiyorum :25:

20. sayfada yeni problemim var :(

Son düzenleme:
dünyada bu kadar renk varken neden illa gellinle aynı renk giymek istenir anlamam.

söyleyin bence. kırılacak bir şey yok.

Söyleyin ablanıza, ablan sonuçta, nazikçe düğünde yalnızca ben beyaz giymek istiyorum siz farklı bir renk giyinseniz olmaz mı diye ya da annen söylesin, hani arkadan olmaz kızım sadece gelin beyaz giyer gibi bir şeyler desin. Ablaların da biraz düşünceli olsunlar yahu, düğünde yalnızca gelin beyaz giyer, hadi çok uzak olursun, öylesine gittiğin bir düğündür, ama ablaların sürekli ayakta olur bir de, bence çok gereksiz...:19:

dünyada bu kadar renk varken neden illa gellinle aynı renk giymek istenir anlamam.

söyleyin bence. kırılacak bir şey yok.

Söyledim ablama kına gecesinde giycek beyaz elbiseyi diger ablamada söylicekler inş giymez ama moralim bozuldu ben onların dügününde giymemiştim.

Söyleyin ablanıza, ablan sonuçta, nazikçe düğünde yalnızca ben beyaz giymek istiyorum siz farklı bir renk giyinseniz olmaz mı diye ya da annen söylesin, hani arkadan olmaz kızım sadece gelin beyaz giyer gibi bir şeyler desin. Ablaların da biraz düşünceli olsunlar yahu, düğünde yalnızca gelin beyaz giyer, hadi çok uzak olursun, öylesine gittiğin bir düğündür, ama ablaların sürekli ayakta olur bir de, bence çok gereksiz...:19:

anneme söyledim takmadı bişey olmaz dedi sonra ablama söyledim hadi tek sen giysen neyse de diger ablamda giyerse olmaz dedim eee senin gelinligin kırık beyaz dedi sonuçta beyaz beyazdır dedim oda tamam kına gecesinde giyerim dedi.ne zormuş ya durduk yere moralimi bozan şeyler çıkıyo :(

El giyse nispet yapıyor ,hasedinden derler de ablalarınız giyerse hoş olmaz.

Neyse ki konuşmuşsunuz bence uygun dille söyleyin. Biraz düşünceli olsunlar bir zahmet.

Benim gorumcem de beyaz tasli bir elbise giymek istedi, bana sordu, bende bugün bana özel ben beyaz giymek istiyorum sadece dedim.
Başka renk mi kalmadı 3unuz de beyaz. Düğün resimlerinizi gözum de canlandırdım da hiç hoş bir sürüm değil bence.

gelinin yakınları dıkkat eder halbukı böyle seylere..

kaldıkı onlar senın ablaların!

benımde kınamda,benden daha cok kına kızına benzeyen bı kız vardı..

kaynanamın tarafından bi kız,kırmızı tüller ıcınde geldı kınama..

ben onun yanında sadece kırmızı bibere benziyordum..

Derde bak , giysin nolucak dünyanın sonumu? Diğer davetlilerdende beyaz giyip gelen olabilir.Herkese tek tek giyme mi diyeceksiniz? Ya da davetiyede belirtseydiniz beyaz giymek yasaktır diye.Hey Allahım yaaa.

gelinin yakınları dıkkat eder halbukı böyle seylere..

kaldıkı onlar senın ablaların!

benımde kınamda,benden daha cok kına kızına benzeyen bı kız vardı..

kaynanamın tarafından bi kız,kırmızı tüller ıcınde geldı kınama..

ben onun yanında sadece kırmızı bibere benziyordum..

Evet bizimde akrabamızın kınasında kız başka renkte aynısını giymişti herkez soruyodu gelin hangisi diye tabi morali bozulmuştu...

Bi kere oldugu için olmaz mı ? ben abartmıyorum sadece herseyin bir oluru vardır....

E olabilir bi kere olsa nolur iki kere olsa nolur, beyaz giyilince sen gelinlikten mi çıkıyosun yoksa eşinin yanına onlar oturur diye mi korkuyosun. Ya da beyaz giydiğinde aa gelin hangisi acaba mı diyecekler sen gelinsin yani onlar beyaz giyen davetliler, kimse karıştıracak kadar gerizekalı değildir bunun düğünün bi kere olmasıyla ne alakası var. Damat beyaz takım giyince gelinler karıştırılıyo mu

Benim gorumcem de beyaz tasli bir elbise giymek istedi, bana sordu, bende bugün bana özel ben beyaz giymek istiyorum sadece dedim.
Başka renk mi kalmadı 3unuz de beyaz. Düğün resimlerinizi gözum de canlandırdım da hiç hoş bir sürüm değil bence.

Haklısın bende bi an onu düsündüm oynamaya cıkıcaz aynı renk foto cekıncez aynı renk yabancı olsak neyse medineler gibi o ne

buna rol çalmak denir
ablalarınız ne kadar bencil... bu senin düğünün..
ben olsam onları cart turuncu giymeye teşvik ederdim bu durumda :27:

O kadar renk varken beyazı nasıl düşünmüşler yani beyaz da abiyeler de çok tercih edilmez siyah,kırmızı falan renkli daha çok düğünlerde kullanılır:ssz:Siz haklısınız ablalarınız da anlayacaktır düğünde ablalara kardeşlere en çok dikkat edilir onlarda beyaz olursa tuhaf karşılanır falan siz en önemli kişisiniz o yüzden size ayak uydurmalılar sizin renginiz o gün:12:Bende sözüme sade bir elbise aldım kimseye göstermedim ailemden başka giyeceğim nasipse:nazar::27:kuzenim bana elbise gösteriyor taşlı süslü abartı modeller evde olacak söz için bende dedim ki kırmadan tabi ki canım ben böyle tüllü pullu şeyler giymeyeceğim düz sade olacağım o da anladı sağolsun o zaman düğününe giyerim dedi :60: Anlayışlı olmak önemli kimse gelin ve damattan daha çok parlamamalı ya da kıyafeti abartı olmamalı sonuçta insanın canı sıkılabilir:23:

Son düzenleme:
anneme söyledim takmadı bişey olmaz dedi sonra ablama söyledim hadi tek sen giysen neyse de diger ablamda giyerse olmaz dedim eee senin gelinligin kırık beyaz dedi sonuçta beyaz beyazdır dedim oda tamam kına gecesinde giyerim dedi.ne zormuş ya durduk yere moralimi bozan şeyler çıkıyo :(

cnm iyide büyük ablana baştan niye beyaz giy bişi olmaz dedin. üzülecektin madem. abla gelinin yakınları beyaz giymez. ben o gün özel olmak istiyorum deseydin keşke. neyse büyük ablaya söylemişsin. küçüğede söyle oda kınada giysin oldu bitt.

sen söylemezsen rahatsız olduğunu nerden bilsinler. bak ben kardeşimin düğününde giymek için krem renk elbise almıştım ablamda krem almış düşün artık :( sonra ablam aynı giymek istemem dedi. bende kınada giydim. o da düğünde. yalnız şu an biz ablamla kapışırken o gelin neler hissettti acaba. ikimizde krem giydik kızı aklımıza bile getirmedik.

bu konudan sonra kız kardeşlerimin düğününde asla beyaz ve tonlarını giymem. sende açıkça söyle. ablam bana söyledi bende kınada giydim . sorun etmedim. onlarda sorun edecğini sanmıyorum. mutluluklar

E olabilir bi kere olsa nolur iki kere olsa nolur, beyaz giyilince sen gelinlikten mi çıkıyosun yoksa eşinin yanına onlar oturur diye mi korkuyosun. Ya da beyaz giydiğinde aa gelin hangisi acaba mı diyecekler sen gelinsin yani onlar beyaz giyen davetliler, kimse karıştıracak kadar gerizekalı değildir bunun düğünün bi kere olmasıyla ne alakası var. Damat beyaz takım giyince gelinler karıştırılıyo mu

iki kere olamaz canım eleşti yapabilirsin tabikide zaten başta ablama giy dedim diger ablamda beyaz giyicem diyince o kadarda fazla diye düsündüm.farkındaysan ben damat gelini karıştırır diye muhabbetede girmedim.sadece oynamaya cıktıgımızda olusabılecek komıklikten bahsettım nerde yasıyosun bılmıyorum ama bizim burda böyle seyler uygun olmuyo...

ne alaka canım giymesinler beyaz flan.ben uzaktan bi tanıdığımın düğününe giderken bile gelinin özel günüdür,birtek o beyaz giymeli diye düşünerek beyaz elbise giymem.hiç hoş değil bence.zaten binbir stresin içinde olucaksın bir de bu kıyafet olayı iyice gerer seni.başka renk mi kalmamış.ablaların olduğu için açık açık söyle canım yada annen söylesin.

cnm iyide büyük ablana baştan niye beyaz giy bişi olmaz dedin. üzülecektin madem. abla gelinin yakınları beyaz giymez. ben o gün özel olmak istiyorum deseydin keşke. neyse büyük ablaya söylemişsin. küçüğede söyle oda kınada giysin oldu bitt.

sen söylemezsen rahatsız olduğunu nerden bilsinler. bak ben kardeşimin düğününde giymek için krem renk elbise almıştım ablamda krem almış düşün artık :( sonra ablam aynı giymek istemem dedi. bende kınada giydim. o da düğünde. yalnız şu an biz ablamla kapışırken o gelin neler hissettti acaba. ikimizde krem giydik kızı aklımıza bile getirmedik.

bu konudan sonra kız kardeşlerimin düğününde asla beyaz ve tonlarını giymem. sende açıkça söyle. ablam bana söyledi bende kınada giydim . sorun etmedim. onlarda sorun edecğini sanmıyorum. mutluluklar

Söyledim zaten anlayışla karşladılar.beyaz elbiseye karşı degilim sadece oynarken falan garip olucak sonuçta en yakınlarım

Back
X