Beni şu an anlamadığınızdan eminim ...anlayabilseydiniz keşke.ben bi şeyleri geç anlamadım olaylarda tanırsınız insanları davranışlarına bakarsınız yoksa yeni aklım başına geldi durumu yok .yazmamdaki sebepte belki beni anlayan çıkar yada bi benzeri yaşanmıştır diye yazıyorumsenin bişeyleri geç anlamanla biçok insanın hayatı çok farklı bi yöne gicedek hayır diyecekksen şimdi şuan de nikah masasında denilecek bi hayır kadar kötü bişi yoktur heralde....o sadece filimlerde silah zoruyla evlendirilen genç kızın sevgilisi nikah salonuna girince olur....
Canım bence bu evlilik psikolojisi.Yani nişanlandıktan sonra sorumluluk arttı ve sen bundan dolayı böyle düşünüyor olabilirsin.Evlenince her şey daha güzel olacak bu yaşadığınız skıntı, stres bitecek sadece 2 niz olacaksınız.Bi de bu yönden düşün.Ve ani karar verme.
Buna çok ihtiyacım vardı çok teşşekür ederim.seviyorum ama ailelesine karşı tutumu onlara karşı net duramaması düşündürüyo beni.en basitinden davetiye yi beraber beğendik çok hoşuna gitti basılıpta ailesi beğenmeyince pişman oldu bu bütün günüze yansıdı.evlilik hazırlıklarının telaşesi ve yepyeni bir hayata adım atacak olmanın endişesi ile bunları düşünüyor olabilirsiniz..
bunca yıldır sevdiğiniz insanla kavuşacaksınız, beklediğiniz o güzel gün yaklaşıyor, bunların mutluluğunu doya doya yaşayın..
nişanlınızla ne gibi problemler yaşıyorsunuz bilemiyorum ama; sizin bahsettiğiniz şekilde, senin ailen-benim ailem mevzularına hiç girmeyin..ikiniz de birbirinizi sevdiğiniz için; ailelerinize de karşılıklı saygı göstermek durumundasınız...siz birbirinize odaklanın, etrafta olup bitenler için mutlu günlerinizi kendinizi üzerek geçirmeyin...
eğer gerçekten yapamayacağınızı, sevmediğinizi düşünüyorsanız da, bir an evvel ayrılık kararını açıklamanız en doğru olanıdır...
ama inşaAllah şu anki düşünceleriniz strestendir de; huzurlu, mutlu bir yuva kurarsınız ve ömür boyu mutlu olursunuz inşaAllah...
kolaylıklar diliyorum...
Karar veremiyorum malesef...hangisine pişman olacağıma bilemiyorum hayır mı evet mi hayır dersen her şey bitecek evet dersem bilemiyorumbence iyi düşün derim ben çok pişman oldum hayır deseydim diye hayır dedemiyorum sana ama eşinin tarafına mesafeni koy gerekirse ailedede üçünçü şahızlar her zaman bozar işi arkadaşken herşey mükemmel oluyor nişanlıyken daha başka evlenince işin sihiri kaçıyor ama herşey senin elinde eşine fazla yüzvermesen ailesinede mesafeyi koysan bi sıkıntı olmaz evlilikte güzelde idaresi önemli canım allah hakkında hayırlısını versin senin için hayırlı neyse o olsun sana mutluluklar dilerim canım
Buna çok ihtiyacım vardı çok teşşekür ederim.seviyorum ama ailelesine karşı tutumu onlara karşı net duramaması düşündürüyo beni.en basitinden davetiye yi beraber beğendik çok hoşuna gitti basılıpta ailesi beğenmeyince pişman oldu bu bütün günüze yansıdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?