Dugunume 2 hafta kala nişan atildi. Cok umutsuzum.

Haziranumut

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2017
24
5
6
42
Dugunum olacakti bu ay sonunda. Tam 9 gun oldu nisanlimla tartistik. Cok ilgisizdi nisanlandigumizdan beri. Dogru düzgün arayip sormuyordu. Dugunle ilgili herseyi ailesi yapti. Kendi parmagini dahi oynatmadi. Bu sorumsuzlugundan surekli sikayet ediyordum. Onun canini acitmak istedigimde de nisani atalim diyordum. En sonunda 9 gun once evlenmek istiyor musun dedim. Evlenmek istiyorum ama kararsizim dedi. Dugune az kaldi neden kararsizsin dedim.bilmiyorum dedi. Oyleyse evlenmeyelim dedim. O da cok yoruldum.madem evlenmek istemiyorsun dedi. Ben degil sen istemiyorsun dedim. Aileme mevzuyu acicam dedim. Ve sonra olay koptu.aileler girdi devreye. Ailesi bizim oglani ne yaptiksak caydiramadik. Onu cekemem demis. Adresinizi yazin bohcalarinizi gonderelim dediler.ailem istemiyoruz ne gondersinler ne de biz birsey gonderecegiz diyor. Ve benim 3 yillik iliskim 9 ay da nisanlilik sureci bitmis oldu. Cok uzgunum.perisanim.bunca senenin hatirina hersey mesaj ile bitmis oldu. 9 gundur kendimde degilim. Hastane hastane dolasiyorum. Bu yapilani hazmedemiyorum.telefon ile konusamadik bile.her yerden engellemis beni. Ne yapsam bu icimi sogutmak icin.

Kendinize gelin sizi istemeyip her şeyi yerle bir etmiş hemde aileler bile işin içindeyken.
Güçlü olun sirkelenin ve kocaman gülümseyin. bu dünyada bir tek nişan atan siz değilsiniz. nasipte ne varsa o dua edin. Her şey gönlünüzce olsun

Senlik hiç bir şey yok, sana evlilik teklif etmiş miydi? Yoksa artık zamanı geldi tarzı mı olmuştu? Aileler biraz bile sorun olsa bi umut derdim ama adam evlilik istemiyor, şimdi bi tatile çık, bunu düşünme.

Gram sevgi yokmuş ortada demek ki. 3 sene az bir zaman değil. Resmen gönül eglendirmiş. Gerçek anlamda seven insan sevdiğinin her şeyine katlanır. Siz diyorsunuz hiçbir sey yapmadı. Boşverin ne üzülüyorsunuz. Arada dahi açmayın. Evlendikten sonra böyle olsaydı daha mi iyi olurdu. Bir düşünün..

Gram sevgi yokmuş ortada demek ki. 3 sene az bir zaman değil. Resmen gönül eglendirmiş. Gerçek anlamda seven insan sevdiğinin her şeyine katlanır. Siz diyorsunuz hiçbir sey yapmadı. Boşverin ne üzülüyorsunuz. Arasa dahi açmayın. Evlendikten sonra böyle olsaydı daha mi iyi olurdu. Bir düşünün..

Çok üzüldüm...zaman size ne gösterir bilemem, belki barisirsiniz belki de bu son noktadır. Ama ne olursa olsun hayırlısını isteyin. Kendinizi salmayın.

3 yil heba oldu. Ona uzuluyorum. Nisanlilikta sevgi tukendi zaten. Karsilikli birbirini begenmemeler elestirmeler sikayetler sonu hazirladi. Istedigimi ancak cok kez tekrar edince yapiyordu. Nisanliyim ama evlenecegim heycani yoktu adamda.

Senlik hiç bir şey yok, sana evlilik teklif etmiş miydi? Yoksa artık zamanı geldi tarzı mı olmuştu? Aileler biraz bile sorun olsa bi umut derdim ama adam evlilik istemiyor, şimdi bi tatile çık, bunu düşünme.
Idare edemedim. Cok sikayet ettim. Basini sisirdim.yapmasini istedigim isteklerim oldu.ama dugun icin olan seylerdi. Benim sinirlendigimde agzima geleni soylememden rahatsizdi. Ben soyleyip unutuyordum.ama o unutmamis. Annesini cok karistirdi iliskiye.kavga yaptik. Bir bakiyordum annesi beni ariyordu. Cok bunaltma oglumu.uzerine cok gitme diyordu. Hep beni sucluyordu. Kendi oglu kusursuzdu ona gore. Evlilik teklifi etmedi. Kac defa soylesemde teklifte bulunmadi. Aileleer tanisti.oyle nisan oldu.

Hakkında hayırlısı olmuş canım, ilerde üzüleceğine şimdi üzülürsün. İlerde mutsuz bir evlilik yapıp boşanmaktansa baştan olmadığı iyi olmuş, şimdi sana uzak geliyor ama inşallah iyi biriyle tanışıp çok mutlu bir evlilik yaparsın ve bu adam iyiki olmamış dersin emin ol

Ah kuzum ya ge
Üzüldüm canım ama şimdi net bir şekilde bitirmiş karşı taraf, gidip konuşsan da bir şeyin değişeceğini sanmam. İleride sorun olacağına şimdi bitmesi daha iyi, sen de isteklerini sınırlamaya çalış olmasa da olur dediğin şeyleri belirle, bu sana ilerisi için tecrübe oldu diye düşün.

zaten ortada anladığım kadarıyla bir sevgi, mutlu bir evlilik adımı, bir sadakat yok. evlenmemiş olmanız şuan her açıdan çok daha iyii.

Ilk baslarda konusmayi denedim. Ama hersey mesaj ile bitti. Zoruma giden de bu oldu. Bu ssatten sonra benim ailem de ben de kabul etmem zaten. Aci bir tecrube oldu maalesef. Ailesi ve kendisi cok pintiydi. Herseyi ucuza getirmeye çakıştılar zaten.

zaten ortada anladığım kadarıyla bir sevgi, mutlu bir evlilik adımı, bir sadakat yok. evlenmemiş olmanız şuan her açıdan çok daha iyii.
Sevdigini soyluyordu. Ama nisanliliktaki tartismalar sevgiyi de bitirdi. Ayrilamamizin nedeni de aliskanlik. Saatlerce telefonla konusurduk. Senelerce bu boyle sürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…