• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünüme 2 hafta kalmıştı

İstisnası elbette vardır. Ama kimse ailesini silmez. Söylüyor erkekler bunu ama çocuk olunca torunlarını görmesin mi diye başlıyorlar.
Evli olmadığınızı aşk yeter romantizminizden anlamıştım yanılmadım😁😁 Ama evlilik öyle toz pembe inan değil. Yani ilk zamanlar çocukta yok gezip tozmak falan evet ama aşk zaten sonsuza kadar gitmiyor. Bir yerden sonra elinde alışkanlık, sevgi, saygı, bağlılık kalıyor. Aşkın da hatırası. Gençlikte şunu yaptık hatırlıyormusun diyoruz anıyoruz en fazla 😂😂
Ondan aşk önemli olsa fa büyük sorunları yok etmez. Sorun varsa evlenmeyin. Evlenince aşk bitince elinde sorunlar ve anlaşmazlıklar kalır. Eşim aileci değildir ama ailemiz denk değil mesela. Keşke keşke o zaman aşk çözer demeseymişim. Şimdi sevmeyerek görüştüğüm ir aile olmazdı. Aile sorununu hafifsemeyin en büyük sorun o
bu söyledklerinizi dikkate alıcam :) evet biraz duygusal bakıyorum bu aşk olayına, aşk evliliği yapmak istiyorum :)

herşey birarada olmaz ki, belki ailenize denk biri olacaktı ama çok sevmeyecektiniz, ozaman o evlilik daha çekilmez olurdu bence..

Siz yine de mantığınızı göz ardı etmeyin.
Evlilik sevgililiğe hiç benzemiyor. Biz sevgililikte üçüncü yılımızda evlendik her şey çok başka. Evlilik çok başka. Duygular çabuk sönüyor emin olun.
Ailelerle de 30 sene görüşeceksiniz. 30 sene sevmediğiniz beğenmediğiniz insanlarla dip dibe olmak içib çok uzum.
Hele çocuk olunca. O sevmediğiniz adamlar evladınızın babannesi dedesi amcası halası olacak. İlişkilerine karışamayacak için için delireceksiniz. Çok zor.
Tecrübelere kulak verin.
Biz o sevgililikteki üç senede ne tatiller yaptık, ne maceralar yaşadık. O tatillerin tadı bile evlilikte kalmadı yani.

Siz yine de mantığınızı göz ardı etmeyin.
Evlilik sevgililiğe hiç benzemiyor. Biz sevgililikte üçüncü yılımızda evlendik her şey çok başka. Evlilik çok başka. Duygular çabuk sönüyor emin olun.
Ailelerle de 30 sene görüşeceksiniz. 30 sene sevmediğiniz beğenmediğiniz insanlarla dip dibe olmak içib çok uzum.
Hele çocuk olunca. O sevmediğiniz adamlar evladınızın babannesi dedesi amcası halası olacak. İlişkilerine karışamayacak için için delireceksiniz. Çok zor.
Tecrübelere kulak verin.
Biz o sevgililikteki üç senede ne tatiller yaptık, ne maceralar yaşadık. O tatillerin tadı bile evlilikte kalmadı yani.
hadi ya şu an bi aydınlanma yaşadım resmen, doğru dediniz, çocuğumun dedesi babaannesi halası falan olacak onlar.. doğru seçmek lazım.. herkesten ve sizden de duyduğum şu, aşk bi yerde bitiyomuş.. sevgilimden yeni ayrıldım ve hala seviyorum, eğer bitmeseydi herşeye razı olurdum onunla, gözüm kararmıştı.. ama bitti.. dediğiniz gibi mantığı da düşünmek lazım.. ve erkeğin sevmesi lazım bizim sevgimizden çok.. bizim ilişkimizde ben çok sevmiştim, o sevdi mi onu bile bilmiyorum, ki bence sevemedi..

Güncelleme 24. Sayfada

Çok mutsuzum 2 gündür sadece aglıyorum su içemiyorum yemek yiyemiyorum ölmek istiyorum. 2 hafta sonra evlenecektim ama yüzük attık
Sebepte kayınvalidemin bize gelip anneme kına malzemelerini çerezi vs siz alın demesi. Annemde tamam biz alırız ne kadar tutcak gitsin 3/5 bin tlmiz dedi diye kıyamet koptu bagırdı cagırdı tartıstılar bu zamana kadar ki birikmişlikler ortaya atıldı. Bileziklerimizi daha almamıslardı dügün takısıyla bilezikleri alcaz dediler ona bile eyvallah dedik ama biz sustukca istekler daha da arttı kız erkek ayrımı yapmayın masrafları 2 ye bölcez dediler. Bende nisanlımın bunca seye sessiz kalmasına dayanamadım bozdum nişanı. Ailem arkamda ama benim canım cok yanıyor. Evimi bile dizmiştik herşeyini en ince ayrıntısına kadar ben aldım. Kayınvalidem eltimin o eve gececigini söyledi. Ben napsam kendimi mi öldürsem? Ölmek istiyorum
Verilmiş sadakan varmış bence ...

Valla bende o tarz insanlardanim malesef.
Olmak ister miydim asla.
Bu konunun o durumla ilgisi yok yalnız.
Sizin olmayan bir şey hakkında nasıl hüküm koyabilirsiniz.
Neyse tekrar yapmayim ben her zaman duygulara maddiyattan çok onem verdim.
O yüzden aklım almiyor sanırım
Hayallerim yıkıldıktan sonra evi dert etmeyi.
Size iyi yikimlar 😃
İşte bendede tam tersi , hayallerim yıkılırsa intikam duygum kabarıyor.
Benim olmayan şeyi yakıp yıkarım zaten ,benim olan şeyi neden yakıp yıkayım:)
Neyse bence boşverin herkes aynı olmaz.

Bir insanın ailesi sorunluysa mutlu olmayı bekleme hiç çünkü hep sorun yaşarsın emin ol başka birşey olmaz en güzel günlerin zehir olur onunla kalırsın şuan nişanlın yanında diye güvenme sen onları kötüledikçe taraf değişip onları istemiyorsan benide isteme diye sana rest çekecek ben bu resti evliyken yaşadım akıllı ol...

Dügünüm iptal oldu

Hayır evlenmedim. Dügün günüm geçti gitti herşeyi iptal ettik ama nişanlımla ayrılamadık. Şuan aileler düşman gibi iki tarafta istemiyor görüşmeyi. Napıcam bilmiyorum ayrılmak istiyorum artık olmaz diyorum o izin vermiyor pişman olucaz ayrılmayalım ortalık biraz sakinleşsin sabredelim diyor. Kayınvalidem kayınbabam arıyor soruyor bana davranıslarında sıkıntı yok ama sadece ogullarının hatrına bunu anlayabiliyorum onlarda istemiyor. Benim ailemde aynı sekilde nişanlım geliyor bize annemi arıyor ediyor ama işte aileler cok kötü durumda. Eee laf taşıyanda çok. Nişanlım bana kim ne derse desin konuyu açma tartısmayalım aramız bozulmasın diyor ama ben tutamıyorum kendimi o neden bunu dedi diye sorguluyorum yine tartısıyoruz. Sonumuz yok gibi ama ayrılırsamda onu yarı yolda bırakacakmışım gibi hissediyorum. Çünkü ortayı bulmak için cok cabaladı
İlyeda ne yapınız. Evlendiniz mi :)

Güncelleme 24. Sayfada

Çok mutsuzum 2 gündür sadece aglıyorum su içemiyorum yemek yiyemiyorum ölmek istiyorum. 2 hafta sonra evlenecektim ama yüzük attık
Sebepte kayınvalidemin bize gelip anneme kına malzemelerini çerezi vs siz alın demesi. Annemde tamam biz alırız ne kadar tutcak gitsin 3/5 bin tlmiz dedi diye kıyamet koptu bagırdı cagırdı tartıstılar bu zamana kadar ki birikmişlikler ortaya atıldı. Bileziklerimizi daha almamıslardı dügün takısıyla bilezikleri alcaz dediler ona bile eyvallah dedik ama biz sustukca istekler daha da arttı kız erkek ayrımı yapmayın masrafları 2 ye bölcez dediler. Bende nisanlımın bunca seye sessiz kalmasına dayanamadım bozdum nişanı. Ailem arkamda ama benim canım cok yanıyor. Evimi bile dizmiştik herşeyini en ince ayrıntısına kadar ben aldım. Kayınvalidem eltimin o eve gececigini söyledi. Ben napsam kendimi mi öldürsem? Ölmek istiyorum
Aradan 2 sene geçmiş. Şu an ne durumdasınız merak ettim

Yorumların devamını şimdi gördüm barışmışsınız umarım mutlusunuzdur.

Back
X