- 3 Ekim 2018
- 575
- 2.592
- 63
Suan hiç belli degilsiz ayrılamazsınız kesin yine evlenirsiniz :)
Ne yapıcaz nasıl yapıcaz zaman gösterecek. Ruh halim o kadar dengesizki tamam ayrılalım diyoruz olmuyo barısıyoruz yine olmuyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suan hiç belli degilsiz ayrılamazsınız kesin yine evlenirsiniz :)
bence evlenmelisiniz aşk herşeyi çözecektir..Suan hiç belli degil
Ne yapıcaz nasıl yapıcaz zaman gösterecek. Ruh halim o kadar dengesizki tamam ayrılalım diyoruz olmuyo barısıyoruz yine olmuyobile bile lades demek mi olur evlenmemiz sizce
siz neden pişmansınızdugunume 2 hafta kala keske boyle bisey yasansaydida bende kurtulsaydim
Esimin ailesinin gorgusuzluklerinden cahilliklerinden... ve esiminde tum bunlari dogrh bulmasina.. ayrica evlendimten sonra ayni evde yasamalarina rahmen 1 hafta ailesinin yuzunu gormeden otel gibi kullandigi evinin degerli olmasi, karsilikli oturmamiza ragmen surekli annesiyle babasiyla konusmasi, hic gormedigi akrabalarinin birden degerli olmasi, yozgatin (esim yozgatli) evlenmeden once onunden gecmeyen kocamin simdi her sene gitcez diye diretmesi.. bende sebep coksiz neden pişmansınız
bence evlenmelisiniz aşk herşeyi çözecektir..
hadi ya üzüldüm sizin için kötü olmuşEsimin ailesinin gorgusuzluklerinden cahilliklerinden... ve esiminde tum bunlari dogrh bulmasina.. ayrica evlendimten sonra ayni evde yasamalarina rahmen 1 hafta ailesinin yuzunu gormeden otel gibi kullandigi evinin degerli olmasi, karsilikli oturmamiza ragmen surekli annesiyle babasiyla konusmasi, hic gormedigi akrabalarinin birden degerli olmasi, yozgatin (esim yozgatli) evlenmeden once onunden gecmeyen kocamin simdi her sene gitcez diye diretmesi.. bende sebep cok
tabi ben evli olmadığım için şu anda evlilik bana toz pembe geliyo sevdiğim kişiyle evlenirsemCozmuyo. Hatta aileler isin icine girince ask da kalmiyo. Hakaret kavga kiyamet.. bence en basindan bitmesi daha dogru. Ben keske nisanliyken kurtuldaydim bu cahillerde
katılıyorum..Ne olur bu çocuğa bir şans verin ve trip atmayın onun istediği gibi unutun açmayın konuları bu devirde herşeye rağmen bırakma beni diyecek erkek öyle az ki ! Tamam zamanında bilememis savunamamis sizi herkes herşeye karışmış ama bakın size eski defterleri kapatalım gel beraber yuvamizi kuralım diye sizi sahiplenen birini 10 yıl sonra çok ah çekerek ararsınız ! Gencliginize hiccc guvenmeyin..
Kapatalım demeyle olsa canım . Bizde kapatalım konuları dedik ama evimizde huzur kalmadı ne eşim benim ailemin yaptıklarını unutabildi ne ben onun ailesinin yaptiklarini. Ama çok şükür saygıyı hep koruduk .Ne olur bu çocuğa bir şans verin ve trip atmayın onun istediği gibi unutun açmayın konuları bu devirde herşeye rağmen bırakma beni diyecek erkek öyle az ki ! Tamam zamanında bilememis savunamamis sizi herkes herşeye karışmış ama bakın size eski defterleri kapatalım gel beraber yuvamizi kuralım diye sizi sahiplenen birini 10 yıl sonra çok ah çekerek ararsınız ! Gencliginize hiccc guvenmeyin..
Yanyana iken herkes herkesle iyi. Önemli olan zaten yan yana değilken ki tutum.Biliyorum cok yorgun ama bende yorgunum.
Yanyanayken cok iyiyiz hiç bişey yokmuş gibi eğleniyoruz gülüyoruz ama o evine ben evime gidince telefonda mutlaka tartısıyoruz.
Ben yüzügü attıgımda nişanlım evime geldi konusmak için babası aradı yanımdayken. Ona ben ilyedanın yanındayım dedi. Ve o an babası ben sana gidersen bidaha eve gelme demedim mi şerefsiz diye bagırdı. Ben duydum ama ne ben ona bişey sordum ne de o bana bişey dedi. Onu o kadar cok dolduran insanlar var ki ben ona sen benim arkamda durmuyosun diyorum sen benim neyle nasıl baş ettigimi nerden biliyosun gelip sana senin için şunu yaptım şöyle dedim mi deyince anlıcaksın diyor. Onun karakterinden hiç şüphem yok cok iyi bi insan kimseyi kırmaz incitmez herkesi herşeyi hoş görür ama bu hoşgörünün dozunu ayarlayamıyorNe olur bu çocuğa bir şans verin ve trip atmayın onun istediği gibi unutun açmayın konuları bu devirde herşeye rağmen bırakma beni diyecek erkek öyle az ki ! Tamam zamanında bilememis savunamamis sizi herkes herşeye karışmış ama bakın size eski defterleri kapatalım gel beraber yuvamizi kuralım diye sizi sahiplenen birini 10 yıl sonra çok ah çekerek ararsınız ! Gencliginize hiccc guvenmeyin..
Ailem arkamda evet ben istemiyorum desem hayır evlen demezler. Ama annem ayrılmamızı istemiyor nişanlımı seviyor sorun aileler. Of napcam hiç bilmiyorum. Kendi çevrem bile o cocuga bunu yapma onun ahıyla mutlu olamazsın diyorAilen arkandaymis ne güzel. Verilmiş sadaka varmış ki daha yolun başında gerçekleri görmüşsün. Sana hayatı zehir ederlerdi belli ki, birkaç gün ağlar üzülürsün ama geçer inan. O insanlarla eziyet gibi bir ömür geçirip hergun aglayacagina birkaç gün agla
Şimdi, evlenince ister istemez sen ne kadar istemesen de aileler muhakkak dahil oluyorlar olaylara. Annen barismanizi vs istiyor ama oturup bence detaylı şekilde düşünüp tasinmaniz, oluşabilecek her sorunu sıkıntıyı masaya yatırmaniz gerek. Karşıdaki aile belli ki cirkef bir aile. Baş edebilir misin? İleride bu olaylarla karşına çıkarlar mı? Ya da daha fazlası olur mu? Bunları iyi düşünmek gerek çünkü gerçekten evlenince olayların boyutu değişiyor. Es adayın sana ne kadar güven veriyor, ne kadar yanında duruyor vs vs bunların kritiğini iyice yap gözünü seveyim.Ailem arkamda evet ben istemiyorum desem hayır evlen demezler. Ama annem ayrılmamızı istemiyor nişanlımı seviyor sorun aileler. Of napcam hiç bilmiyorum. Kendi çevrem bile o cocuga bunu yapma onun ahıyla mutlu olamazsın diyor
Kayınvalide git kızına başka koca bul, kızının evine de öbür gelinimi oturtuyorum derken ağzını açmayan nişanlı bırakma beni dese ne olur ki? Çok romantiksiniz bence. Herkese cevap ver bana bir şey söyleme diyormuş hala.Ne olur bu çocuğa bir şans verin ve trip atmayın onun istediği gibi unutun açmayın konuları bu devirde herşeye rağmen bırakma beni diyecek erkek öyle az ki ! Tamam zamanında bilememis savunamamis sizi herkes herşeye karışmış ama bakın size eski defterleri kapatalım gel beraber yuvamizi kuralım diye sizi sahiplenen birini 10 yıl sonra çok ah çekerek ararsınız ! Gencliginize hiccc guvenmeyin..
Üzgünüm ama son cümlenizde yazdığınız şey hiç de iyi bir özellik değil. Bazı şeyler sandığınız gibi ‘ iyilik ‘ değil, maalesef ‘eziklik, pasiflik ‘. Babası şerefsiz diye bağırırken bile ses çıkarmayan birisi var karşınızda, ben onu seviyorum siz karışmayın diyemiyor.Ben yüzügü attıgımda nişanlım evime geldi konusmak için babası aradı yanımdayken. Ona ben ilyedanın yanındayım dedi. Ve o an babası ben sana gidersen bidaha eve gelme demedim mi şerefsiz diye bagırdı. Ben duydum ama ne ben ona bişey sordum ne de o bana bişey dedi. Onu o kadar cok dolduran insanlar var ki ben ona sen benim arkamda durmuyosun diyorum sen benim neyle nasıl baş ettigimi nerden biliyosun gelip sana senin için şunu yaptım şöyle dedim mi deyince anlıcaksın diyor. Onun karakterinden hiç şüphem yok cok iyi bi insan kimseyi kırmaz incitmez herkesi herşeyi hoş görür ama bu hoşgörünün dozunu ayarlayamıyor
ama siz karışmayın dese bu sefer de dikleniyomuş gibi olmazmıydı.. saygısından susmuş benceÜzgünüm ama son cümlenizde yazdığınız şey hiç de iyi bir özellik değil. Bazı şeyler sandığınız gibi ‘ iyilik ‘ değil, maalesef ‘eziklik, pasiflik ‘. Babası şerefsiz diye bağırırken bile ses çıkarmayan birisi var karşınızda, ben onu seviyorum siz karışmayın diyemiyor.