Düğünüme 2 hafta kalmıştı

Valla yakabilmek konusunda yüzde eksi bir ihtimal veriyorum. Ondan karismak dedim.
Kimse kimsenin malina karisamaz.
O saatten sonra dış kapının dış mandali olursun. Polislerle alır gotururler seni ya da meydan dayağı bile yiyebilirsin. Her tavuğa kış denmiyor. Hele mal yüzünden çıkan kavgada ayrilinmis ayrildin hala mal için yok yıkarim yakarim diyorsan sen düşün vaziyeti.

Birde sunu merak ettim.
Başkasına ait olan ev hakkında nasıl hüküm surebileceginizi dusundunuz ya da bunu yakistirdiniz kendinize. Hic anlayamadim.
Size ait olan bir eve kardesinizin esi karissa misal ne derdin
Sinirlenince gözü hiçbirşeyi görmeyenlerden olanlar beni anladı , nedemek istediğimide.

Sinirlenince gözü hiçbirşeyi görmeyenlerden olanlar beni anladı , nedemek istediğimide.
Valla bende o tarz insanlardanim malesef.
Olmak ister miydim asla.
Bu konunun o durumla ilgisi yok yalnız.
Sizin olmayan bir şey hakkında nasıl hüküm koyabilirsiniz.
Neyse tekrar yapmayim ben her zaman duygulara maddiyattan çok onem verdim.
O yüzden aklım almiyor sanırım
Hayallerim yıkıldıktan sonra evi dert etmeyi.
Size iyi yikimlar 😃

Üzgünüm ama son cümlenizde yazdığınız şey hiç de iyi bir özellik değil. Bazı şeyler sandığınız gibi ‘ iyilik ‘ değil, maalesef ‘eziklik, pasiflik ‘. Babası şerefsiz diye bağırırken bile ses çıkarmayan birisi var karşınızda, ben onu seviyorum siz karışmayın diyemiyor.
Aynen öyle . Kendiside arada kalmış durumda bence. Banada pek güvenemiyor ailesinin haklı çıkacağını benim onu yeterince sevmedigimi düşünüyor gibi hissediyorum
E gidin oturun kız boşverin çerezi düğünü. Giy gelinliğini sevdiğiniz arkadaşlarınızla ve sizi sevenlerle bir mekanda eğlenin gönlünüzce. :KK66::KK19:
Burda oldugu gibi reel hayatımda da “ ya boşverin herşeyi siz birbirinizi seviyosunuz sizlik bişey yok kendinize bakın mutlulugunuza bakın evlendikten sonra mesafenizi koyarsınız bu sebeplerden ayrılırsanız cok pişman olcaksınız” diyenler birde “ aile cok önemli şimdiden böyle sorunlar yasadıysanız ilerde daha kötüleri olacak nişanlında arkanda duramamış onlara rest cekmesi gerekiyordu olmaz bu iş yol yakınken dön “ diyenler var :KK43: bende moddan moda giriyorum.. ne zor işmiş keşke hep cocuk kalsaydım ya

bana sorarsanız, ufak tefek sorunlar olsa hadi seviyorsunuz aşarsınız derim. ama bunlar ciddi durumlar. bu denli ciddi sorunları ancak çok çok güçlü bir sevgi aşar. ve bence, o sevgi sizde olsaydı şu an buraya yazıp fikir beklemek yerine eline sımsıkı yapışır, dünyayı umursamazdınız. belli ki sevgi o derecede değil. bu halde de bu yaşananlarla devam etmek zor gibi. sizin zor iş dediğiniz, acaba dediğiniz var ya işte o "sevginin ve aşkın" çok güçlü olmamasından.

bana sorarsanız, ufak tefek sorunlar olsa hadi seviyorsunuz aşarsınız derim. ama bunlar ciddi durumlar. bu denli ciddi sorunları ancak çok çok güçlü bir sevgi aşar. ve bence, o sevgi sizde olsaydı şu an buraya yazıp fikir beklemek yerine eline sımsıkı yapışır, dünyayı umursamazdınız. belli ki sevgi o derecede değil. bu halde de bu yaşananlarla devam etmek zor gibi. sizin zor iş dediğiniz, acaba dediğiniz var ya işte o "sevginin ve aşkın" çok güçlü olmamasından.
Haklı olabilirsiniz sevgimin ne derece oldugunu bilmiyorum seviyorum evet, kaybetmekte istemiyorum. Ama ayrılırsam bidaha biriyle olabilecek miyim? Ee beni en basından beri istemeyen insanların mutluluktan havalara ucmalarını kaldırabilecek miyim? Aklımda hep bi acaba hep bi pişmanlık kalacak gibi. Nişanlım cok cok iyi biri beni hiç kırmadı bu zamana kadar . Onun gibisi cıkar mı bisaha karsıma? Ya da evlenince ya değişirse? Of

Ailem arkamda evet ben istemiyorum desem hayır evlen demezler. Ama annem ayrılmamızı istemiyor nişanlımı seviyor sorun aileler. Of napcam hiç bilmiyorum. Kendi çevrem bile o cocuga bunu yapma onun ahıyla mutlu olamazsın diyor

Bu kadar sorunla başlayan işten hayır gelmez ....

Haklı olabilirsiniz sevgimin ne derece oldugunu bilmiyorum seviyorum evet, kaybetmekte istemiyorum. Ama ayrılırsam bidaha biriyle olabilecek miyim? Ee beni en basından beri istemeyen insanların mutluluktan havalara ucmalarını kaldırabilecek miyim? Aklımda hep bi acaba hep bi pişmanlık kalacak gibi. Nişanlım cok cok iyi biri beni hiç kırmadı bu zamana kadar . Onun gibisi cıkar mı bisaha karsıma? Ya da evlenince ya değişirse? Of
sorduğunuz soruları tekrar okuyun aklı selimle lütfen. hiç birinde peki ben onsuz ne yaparım, onunla yaptığım o sohbetler,paylaştığımız tüm o güzellikler, en sıkıntılı anımda beni rahatlatan halleri vb onunla olan paylaşıma ilişkin tek bir cümle yok. Esas endişeniz aslında yalnız kalmak ve size büyük haksızlık etmiş insanları memnun edecek bir durum içine girmek. evlikik diyince o laf insanlara biraz basit geliyor sanırım. eş anlamlısını kullanayım "hayat arkadaşı". bir ömür. bir gün canımdan can dediğiniz evlat bile kendi yuvasını kuracak ama adı üstünde hayat arkadaşı hep olacak. bu kişiyi "aman yalnız kalırsam, aman düşman sevindirirsem" diye seçmeyin ne olursunuz.

Şuanki psikolojiniz ile (ki normal bir durum) apacik ortada olanlari sorguluyorsunuz.. fakat malesef bu aile ile olmaz, olduramazsiniz yani.. Düğünden sonra nişanlıniz özüne dönecektir. Yazık etmeyin kendinize.. bir süre sonra "iyiki" diyeceksiniz.

sorduğunuz soruları tekrar okuyun aklı selimle lütfen. hiç birinde peki ben onsuz ne yaparım, onunla yaptığım o sohbetler,paylaştığımız tüm o güzellikler, en sıkıntılı anımda beni rahatlatan halleri vb onunla olan paylaşıma ilişkin tek bir cümle yok. Esas endişeniz aslında yalnız kalmak ve size büyük haksızlık etmiş insanları memnun edecek bir durum içine girmek. evlikik diyince o laf insanlara biraz basit geliyor sanırım. eş anlamlısını kullanayım "hayat arkadaşı". bir ömür. bir gün canımdan can dediğiniz evlat bile kendi yuvasını kuracak ama adı üstünde hayat arkadaşı hep olacak. bu kişiyi "aman yalnız kalırsam, aman düşman sevindirirsem" diye seçmeyin ne olursunuz.
Aslında herşeyden önce onu bırakırsam ona haksızlık yaparım diye düşünüyorum. Çünkü biz ayrılmaya karar vermişken bile beni memnun etmeye çalışıyordu. Onu seviyorum ama mantıgım ön plana gectiginde ailesiyle ilgili sorunlar canımı cok sıkıyor.. nişanlım hep böyle olacaksa evet mutlu oluruz ama ya değişirse.. napcam bilmiyorum

Bu kadar müdahaleci bir kaynana ve pasif nişanlıyla zaten mutlu olamazdım. İsabet olmuş.
Ama parasını aldığın şeyleri geri al. Ben olsam bir avukat bulurum, faturasını göstererek geri alma yolu var mı öğrenirim.
Yatak odasının faturası adınızaysa gidin verin mahkemeye. Yatak odası giderse zaten paranız gitcek en azından onlar üstünde yatamaz.

bence evlenmelisiniz aşk herşeyi çözecektir..

Aşk sonsuza kadar sürmez.
Benim kuzende düğünde kayınpeder kayınvalide olay çıkardığı halde evlenmediler. Adam da bundan sonra görüşmem etmem diye yeminler etti. Dört sene sonra çocukları olunca torunu onlar dendi barıştılar. Şimdi öyle anacı babacı bir koca ki... kaç kere boşanmaya kalktılar olmadı.
Belli ki genç bir kardeşimizsiniz ama evlilik hiç öyle her şeye karşı sevgiyle devam eden bir kurum değil. Aileler en en önemlisi.
Bence gaza gelmeyin konu sahibi. Bu aileyle mutlu olamazsınız mucize aramaya gerek yok

Güncelleme 24. Sayfada

Çok mutsuzum 2 gündür sadece aglıyorum su içemiyorum yemek yiyemiyorum ölmek istiyorum. 2 hafta sonra evlenecektim ama yüzük attık
Sebepte kayınvalidemin bize gelip anneme kına malzemelerini çerezi vs siz alın demesi. Annemde tamam biz alırız ne kadar tutcak gitsin 3/5 bin tlmiz dedi diye kıyamet koptu bagırdı cagırdı tartıstılar bu zamana kadar ki birikmişlikler ortaya atıldı. Bileziklerimizi daha almamıslardı dügün takısıyla bilezikleri alcaz dediler ona bile eyvallah dedik ama biz sustukca istekler daha da arttı kız erkek ayrımı yapmayın masrafları 2 ye bölcez dediler. Bende nisanlımın bunca seye sessiz kalmasına dayanamadım bozdum nişanı. Ailem arkamda ama benim canım cok yanıyor. Evimi bile dizmiştik herşeyini en ince ayrıntısına kadar ben aldım. Kayınvalidem eltimin o eve gececigini söyledi. Ben napsam kendimi mi öldürsem? Ölmek istiyorum
peki senin aldiklari eşyalari geri aldiniz mi?

Ya bu k.validelere biri dur desin tek sorun yasayan benim saniyordum
Karismasinlar ogullarinin yasamlarina biraz saygili olsunlar. Gucun yoksa gidipte kiz anasina onu yap bunu yap denmez ogluna dersin ki oglum benim gucum yok biliyorsun karinca kadarinca bir sey yapalim denir o da mumkun degilse oglum calis cabala kredi cek vs bu isi bitirelim hayirlisiyla denilir. Buyuk konusmak istemiyorum ama kiz anasina gidipte onu yapin bunu yapon diyemem ben.
Nisanlinizin yaptigi da dogru degil boyle bir kvalide ogluna da yanlis aksettirmis kendi penceresinden olaylari anlatmis olabilir o da tarafsiz bir insansa size noldu diye sorabilirdi.
Bu kvalideler kiz anneleri hic dusunmezler mi bu islerin sonunu hadi biri saygisiz cahil diyelim diger kiz annesi yangina korukle gitmenin cocuklari boyle bir zamanda caresiz birakmanin geregi var mi yok alirsan alirsin almazsan almazsin ama boyle bir zamanda maddiyat icin bu kadar da olmaZ
Eltinizin yaptigini hic bir seye sigdiramadim zaten gunahtir yaziktir aglayanin mali gulene fayda eder mi . Bu kadar mi cahil bencil olur insan. Hic mi vicdan yok insanlar zorlukla mucadele ile ev kurmak istemisler olmayinca gec otur bu kadar adaletsiz mi allah..
Eger anlattiklarinda dogru ve tarafsizsan insallah gozyaslarinda bogulsunlar. Esin olacak adam cok onemli ona inaniyor guveniyor ergenligini tamamladigini dusunuyorsan bu isin altindan tek basiniza kredi vs ile kalkabileceginize eminsen nisanlini al karsina konus ona gore bir yol ciz . Bazen kvalideler cok ufak ama cok etkili boyle numaralar yapabiliyorlar hic olmamis bir olayi cok farkli ogullarina gecirebiliyorlar.
Ha oluyorsa olur suyu olmuyorsa peynir suyu dersin yol yakinken dondugune gun gelir sukur edersin canim.
Ilerde bin misli aglayip kimyani bozacagina simdi bir yil aglarsin ...
Zaten nisanlin annesi gibiyse hic ugrasma gunun gecen zehir olur ki nisanlin sanki bana ergenligini tamamlamamis gibi geldi kusura bakma oyle olmasaydi noldu diye gelir bir de sizin agzinizdan dinlerdi .
Es cok onemli canim ilerde anliyor insan yoksa kvalidelerin ayari da siniri da yok maalesef.
Rabbim hakkinda hayirli olani nasip etsin insallah.

Aşk sonsuza kadar sürmez.
Benim kuzende düğünde kayınpeder kayınvalide olay çıkardığı halde evlenmediler. Adam da bundan sonra görüşmem etmem diye yeminler etti. Dört sene sonra çocukları olunca torunu onlar dendi barıştılar. Şimdi öyle anacı babacı bir koca ki... kaç kere boşanmaya kalktılar olmadı.
Belli ki genç bir kardeşimizsiniz ama evlilik hiç öyle her şeye karşı sevgiyle devam eden bir kurum değil. Aileler en en önemlisi.
Bence gaza gelmeyin konu sahibi. Bu aileyle mutlu olamazsınız mucize aramaya gerek yok
bu erkekler çok mu ailesine düşkün oluyo evlendikten sonra? kimden duysam öyle..

bu erkekler çok mu ailesine düşkün oluyo evlendikten sonra? kimden duysam öyle..

İstisnası elbette vardır. Ama kimse ailesini silmez. Söylüyor erkekler bunu ama çocuk olunca torunlarını görmesin mi diye başlıyorlar.
Evli olmadığınızı aşk yeter romantizminizden anlamıştım yanılmadım😁😁 Ama evlilik öyle toz pembe inan değil. Yani ilk zamanlar çocukta yok gezip tozmak falan evet ama aşk zaten sonsuza kadar gitmiyor. Bir yerden sonra elinde alışkanlık, sevgi, saygı, bağlılık kalıyor. Aşkın da hatırası. Gençlikte şunu yaptık hatırlıyormusun diyoruz anıyoruz en fazla 😂😂
Ondan aşk önemli olsa fa büyük sorunları yok etmez. Sorun varsa evlenmeyin. Evlenince aşk bitince elinde sorunlar ve anlaşmazlıklar kalır. Eşim aileci değildir ama ailemiz denk değil mesela. Keşke keşke o zaman aşk çözer demeseymişim. Şimdi sevmeyerek görüştüğüm ir aile olmazdı. Aile sorununu hafifsemeyin en büyük sorun o

Back
X