- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.235
- 248
- Konu Sahibi saranghae_glsn
Kendin evde yap.. Kimseye gösterme mahremini..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dinimizde diye cevap verenler adı üstünde 'dinimizde' yani müslüman olan için geçerli demiş. Müslüman olmayanın üzerine alınmasına gerek yok bile.Lütfen konuşulan meselenin dini yönüyle ilgili bir şey sorulmadığı sürece-ki sorulabilir mi bilmiyorum, malum forum kuralları- "dinimizde..." diye başlayan cevaplar falan yazmayın.müslümanlardaki bu "herkes müslüman" ya da "herkes dindar" , "herkes inançlı"kafasını anlamıyorum.hayır efendim ülkedeki herkes dindar veya inançlı değil, dolayısıyla forumdaki herkes de değil.din
konuşmak yok diye boşuna mı kural koymuşlar, farklı inançlardan olan insanlar veya inançlı olanlarla inançlı olmayanlar
çatışmasın diye koymuşlar.din kişisel bir şey
ne kadar da meraklısınız dini bilgilerinizi sergilemeye.bir de neymiş orayı başka kadının görmesi yanlışmış, tamam da, konumuz bu da değil.
AynenDinimizde diye cevap verenler adı üstünde 'dinimizde' yani müslüman olan için geçerli demiş. Müslüman olmayanın üzerine alınmasına gerek yok bile.
Bir buçuk yıl boyunca düzenli olarak kuaför e gittim her adetim bittikten bir kac gün sonra mutlaka gidiyordum trafik kazası geçirdik çok şükür fazla birşey olmadı hatta içinden çıktığımız arabaya göre bizde hiç birşey yok bile diyebilirim kazada mecburen jiletle kazımak zorunda kaldım kazadan iki ay felan sonra kuaförüme gittim nişanlım bıraktı işin ne kadar sürer dedi 2 saat dedim gitti ağda yerine girdim ne oldu biliyor musun ilk önce kolumu almaya başladı ve kolumu alır almaz 15 dakika sonra nişanlımı aradım gel beni al diye nişanlım sordu 2 saat sürer demiştin iyi misin dedi başladım ağlamaya kazada bacaklarım zedelendiği için korktum ve hemen nişanlımı aramıştım utanarak sıkılarak söyledim ne oldu iyi misin diyince dayanamadım dedim ağladım bacaklarımdan korktum kazadan sonra ilk kez agdayla alacaktim kolumda bile dayanamadım dedim o sirada onunda gözleri doldu çünkü kazada yanımdaydı gorumcem kayinvalidem ben ve nişanlım dordumuz kaza yapmıştık kısacası gözleri doldu evli sana ben yapardım ama evli değiliz dedi lazerle gitsem dedim kabul etmedi evlenince kendi ellerimle permatikle alacam dedi ben ve nisanlimda bunları söylerken çok utanıyorduk ama kaza yüzünden ben ağladım onun gözleri doldu sonuç ise permatikle almaya devamöncelikle merhaba arkadaşlar bir çok kişi için dert olmasada benim için çok büyük bir sorun hakkında yardım istiyorum sizlerden düğünüme en az 15 gün kaldı ben bu yaşıma kadar hiç ağda olmadım hep jiletle genital bölge temizliğini yapıyordum ama sanırım buna dur demeliyim gerçekten ağdayı çok denedim ama olmadı yapamıyorum canım çok acıyor bunun için kuaföre gitmeye karar verdim ama ordanda hem utanıyorum hemde korkuyorum kuaförde uyuşturuyorlarmı acısı çok oluyormu :s hiç olmzsa düğünüme kadar idare ediyim sonra lazer düşünüyorum ama dedğim gibi korkuyorum kuaförden amelyat oldum gecenlerde bu kadar korkmamıştım yardım edin lütfen şimdiden çok sağolun :* :*
öncelikle merhaba arkadaşlar bir çok kişi için dert olmasada benim için çok büyük bir sorun hakkında yardım istiyorum sizlerden düğünüme en az 15 gün kaldı ben bu yaşıma kadar hiç ağda olmadım hep jiletle genital bölge temizliğini yapıyordum ama sanırım buna dur demeliyim gerçekten ağdayı çok denedim ama olmadı yapamıyorum canım çok acıyor bunun için kuaföre gitmeye karar verdim ama ordanda hem utanıyorum hemde korkuyorum kuaförde uyuşturuyorlarmı acısı çok oluyormu :s hiç olmzsa düğünüme kadar idare ediyim sonra lazer düşünüyorum ama dedğim gibi korkuyorum kuaförden amelyat oldum gecenlerde bu kadar korkmamıştım yardım edin lütfen şimdiden çok sağolun :* :*
Allah razı olsun teşeklkür ederim canım ♥Kuaför de hiç acımaz o kadar çabuk yapıyor larki acıya zaman kalmıyor. HAYIRLI olsun canım
canım benim üşenmeden yazıp benimle paylaştığın için çok teşekkür ederim çok üzüldüm bitanem ama nişanlın çok iyi birisiymiş Rabbim siz ömür boyu ayırmasın ve nazarlardan korusun inşallah sende dildğin hayatı yaşarsın üzülme aslaBir buçuk yıl boyunca düzenli olarak kuaför e gittim her adetim bittikten bir kac gün sonra mutlaka gidiyordum trafik kazası geçirdik çok şükür fazla birşey olmadı hatta içinden çıktığımız arabaya göre bizde hiç birşey yok bile diyebilirim kazada mecburen jiletle kazımak zorunda kaldım kazadan iki ay felan sonra kuaförüme gittim nişanlım bıraktı işin ne kadar sürer dedi 2 saat dedim gitti ağda yerine girdim ne oldu biliyor musun ilk önce kolumu almaya başladı ve kolumu alır almaz 15 dakika sonra nişanlımı aradım gel beni al diye nişanlım sordu 2 saat sürer demiştin iyi misin dedi başladım ağlamaya kazada bacaklarım zedelendiği için korktum ve hemen nişanlımı aramıştım utanarak sıkılarak söyledim ne oldu iyi misin diyince dayanamadım dedim ağladım bacaklarımdan korktum kazadan sonra ilk kez agdayla alacaktim kolumda bile dayanamadım dedim o sirada onunda gözleri doldu çünkü kazada yanımdaydı gorumcem kayinvalidem ben ve nişanlım dordumuz kaza yapmıştık kısacası gözleri doldu evli sana ben yapardım ama evli değiliz dedi lazerle gitsem dedim kabul etmedi evlenince kendi ellerimle permatikle alacam dedi ben ve nisanlimda bunları söylerken çok utanıyorduk ama kaza yüzünden ben ağladım onun gözleri doldu sonuç ise permatikle almaya devam
Yanlış kullanmissindir. Emla en etkili kremlerden biri piyasadaki.
Emla nasıl etki etmedi ya. En iyilerinden biri. Bir kere git alışırsın
Emla krem cok etkilidir nasil etki etmedi anlamadim?
Kendin yapsan çok acıyor ama kuaför en fazla 10 dk da hızlı hızlı yaptığından acı hissetmiyor sun. Emla ya bile gerek yokAyrıca emla çok iyi epilasyon a giderken kullandım gayette memnun dum
Oğlum sünnet olurken bikaç saat önceden emla krem sürmüşlerdi.. düşünün yani sünnet ve hiç bi acı hissetmedi bu çocuk.. dediğiniz gibi konu sahibinin atladığı bi ayrıntı var muhakkak
Nasıl kapanacak peki ( bende konu sahibinn derdindenm) birde acaba gebeyken olurmu ki ya
Çok sağlam uyuşturuyor ama. Kesseler hissetmezsiniz, o derece.
Kuafore gidenlere sorun olacak benimde
ben ist şişlide yaşiyorum ve gordugum butun kuaförlerde erkek var yani giriste iceri girince ne istiyodunuz die soruyolar ve ben burda geri çekiliyorum yani demek istrdigim sizin gittiginiz kuaforler hepsi bayan mi erkek varsa ne deyip agda odasina geçiyorsunuz
Emla krem kullanıp nasıl memnun kalmadınız şaşırdım doğrusu.
Acaba uygulamada mı yanlışlık var?
Ben kremi iyice sürüp hava almaması için buz dolabı poşetiyle kapatıyorum.Üzerine çamaşırı giyip 40 dk.kadar bekliyorum.Sonuç muhteşem.
Duzeliyor. Ikincidede cikabilir ama ilki kadar degil. Sonra hic olmuyo. Beyaz tenli ve hassas ciltliyseniz benim gb. Hatta normal agda almiyo benim tuylerimi. Derim kslkiyo tuyler kaliyoaa bunu bilmiyordum ben de cildime neler oluyor demiştimzamanla düzeliyordur umarım
Düğüne 15 gün varsa koş hemen lazere. Alex yatır 15 güne dökülüyor hepsi. Oh mis. Morarık yok iz yok.öncelikle merhaba arkadaşlar bir çok kişi için dert olmasada benim için çok büyük bir sorun hakkında yardım istiyorum sizlerden düğünüme en az 15 gün kaldı ben bu yaşıma kadar hiç ağda olmadım hep jiletle genital bölge temizliğini yapıyordum ama sanırım buna dur demeliyim gerçekten ağdayı çok denedim ama olmadı yapamıyorum canım çok acıyor bunun için kuaföre gitmeye karar verdim ama ordanda hem utanıyorum hemde korkuyorum kuaförde uyuşturuyorlarmı acısı çok oluyormu :s hiç olmzsa düğünüme kadar idare ediyim sonra lazer düşünüyorum ama dedğim gibi korkuyorum kuaförden amelyat oldum gecenlerde bu kadar korkmamıştım yardım edin lütfen şimdiden çok sağolun :* :*
pufpuff oğlum 1 buçuk yaşındaydı sünnet olduğunda yani bi şey anlamıycak vaziyette değildi.. aynı şekilde kuzenimin oğlu da sünnet oldu 9 yaşındaki çocuk elinde tablet oynayarak..
Ki ben illet bi hastalık atlattım cinsel hayatımızı bitirme noktasına getiren.. evliliğimi bitirsem mi diye düşündüren.. 1 yıla yakın bi sürü hastane ve doktor gezdim yaşadığım şehirde.. ve asla iyileşmezsin böyle yaşamaya alış dediler.. ne zamanlar geçirdim bilemezsiniz.. ve Allah ondan razı olsun Işık hanımcım yılların tecrübesi ve sürekli yurtdışı seminerleri eğitimleri aksatmayan bir doktor.. asla iyileşmezsin diyen bi sürü doktora inat 2 haftada sadece 1 tüp kremle normale döndürdü beni..
Evet sizde işe yaramamış olabilir veya siz de doğru kullanmamışsanız bi işe yaramamış olabilir
Yaa senin cevaplarını cok seviyorum![]()
Teşekkür ederim.. Rabbim kimseye yaşatmasın böyle dertler.. evlilik hayatını sarsıyo.. insanın psikolojisi altüst oluyo.. çok şükür geçti gitti..Öncelikle atlattığınız zor dönemler için büyük geçmiş olsun diyorum..Allah tekrarını,benzerini yaşatmasın bir daha..
Aynı yorumda diğer arkadaşa cevaben yazmıştım,kişiden kişiye değişen birşey bence..Benim canım çok tatlıdır ve tenim çok hassastır ve beyaz tenliyim..Bu sebeplerle de birine sinek ısırığı gibi gelen şey,bana Dünyalar kadar acı gelebiliyor..O yüzdende işe yaramıyor bu tarz şeyler..Doğru kullandığıma eminim ama bende sınıfta kaldı Emla![]()