maddi durumdan ötürü uzadı nişanlılığımız, bu kadar uzun süreceğini bilseydik belki de baştan kabul etmezdik, annesi yok, babası da bunca zaman para biriktirmemiş geliri iyi olduğu halde, oturduğumuz yer küçük olduğundan nişanlımda devamlı, iyi para veren bir iş bulamamış, ondan para biriktirememiş falan.
hiç görüşmedik değil, telde sürekli görüşüyoruz hatta her haftasonu falan geliyor bize ama ailemle birlikte zaman geçiriyoruz, gerçekten çok iyi birisi, beni mutlu etmeye çaba gösteriyor.hatta evlendiğimizde beni ilgiden sıkacağını biliyorum. yani yanımda ailem varken mutluyum da mesela odada yalnız kaldığımızda elimi tutmaya çalışıyor falan stres yapıyorum görecekler diye yoksa istemediğimden belki bilmiyorum
ben de öyle düşünüyorum kimberley ama şöyle de bir konu var kızlar mesela evde yalnız kaldığımız olyor başka odada, pc de film izleyeceğiz dimi hemen yaklaşmaya çalışıyor ben de istemiyorum biri gelir diye.sadece başbaşa film izleyerek de mutlu olurum ben ama o beni huzursuz ettiği için onu bile hiç yapamadık. aşk illa el ele tutmak mıdır ya da baska bişey mi. ben bunu evlilik için söylemiyorum tabi o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?