gerçekten beni sevdiğinden şüphem yok, başlarda ben de böyle değildim tabi, uzadığı için eskidik diye düşünüyorum ona da söylüyorum zaten, bazen de kızıyorum neden hazırlığınız yoktu da bu işe giriştiniz, çünkü çekmeyen bilememz millete cevap vermek gerçekten zor, ee herkese de durumları iyi değil diyemiyorsunuz, kimisi ailemin tek kızı olduğum için anneme diyor kızından ayrılamıyorsun, kimisi tarih vermedikçe "taş yerinde ağırdır" diyor vs vs. bu süreç içinde ikimiz de babaannemizi kaybettik ve ikisi de çok istiyordu düğünümüzü görmeyi, bu kadar uzamasa görürlerdi, özellikle babaannem çok üzülüyordu uzun nişanlı kalmama derken galiba içten içe çok kızıyorum. haa şunu da not etmek istiyorum biliyorsunuz önümüzdeki yaz 1 ay ramazan dolayısıyla düğün yapılması zor, dolayısıyla millet salonları çoktan tutmaya başlamıstır, ee bizimkilerde tarih belirledik ama hala tutmadılar salonu, sonuçta bir yerden başlamak lazım ki işler yoluna girsin, ona göre kuaförümü ayarlıcam vs., ama kesinlikle tutun salonu diye nişanlıma bile demicem.