düğünüme az kaldı ama heyecanlı değilim

canım benımde ocakın 6sında dugunum var heyecan yok fakat garıp bır duygu hala cozelbılmıs degılım farklı bırssey korkular vs.allah yardımcınmız olsun

sen bu çocuğu sevmiyorsun benim gördüğüm yani bunun paylaşımla vs.. alakası yok biraz ilgin olsa paylaşım için gerekli ortamı çoktan yaratırdın. eve geliyorum oyuna dalıyorum diyorsun çocuk bekler nasıl olsa diyorsun ama yarın öbür gün elin kızı senin veremediğin ilgiyi verirse bu sefer evdeki bulgurdan da olursun :)
o yüzden yol yakınken geri dön nişanı at çocuk da kendisini gerçekten seven bir kızla mutlu olsun ya da sevmeye çalış yoksa bu duruma bakarsan evlendiğinde de çok uzun sürmez bu iş.

:) canım biz görücü usulü değiliz ama öle bişe sayılır:) bizimde 1,5 yıldır flan nişanlyıız. haziran sonunda düğünümz var:) iNan ßana bende senin gibiym. yani nebiliyim evet çokseviyorum ama heycan yok bu genelde uzayan ilşkilerde oluyor:) ama geçiyor zamanla dönem dönem oluoyr o :) bak gör bikaç aya alşverişlere flan çkmaya baslandğnda nebiliyim daha çok şey pylştğnda geçicek. sonçta bir adım atmıssın elebtte bi zorunluluğun yok mutsuzsan olmıcana inanıosan bitir ama iyi düşün bence kesinlkle geçici :) hem aileden kopcağn için strestesin hemde görüşüp etmemişssiniz buyüzden:) ama düzzelir inan bana hem kndimden biliyorum hemde böle hissedip evlenen çevremden biliyorum:)

Birisiyle başbaşa zaman geçirmeden nasıl bir ömrü uğruna adamayı göze aldınız?

gerçekten beni sevdiğinden şüphem yok, başlarda ben de böyle değildim tabi, uzadığı için eskidik diye düşünüyorum ona da söylüyorum zaten, bazen de kızıyorum neden hazırlığınız yoktu da bu işe giriştiniz, çünkü çekmeyen bilememz millete cevap vermek gerçekten zor, ee herkese de durumları iyi değil diyemiyorsunuz, kimisi ailemin tek kızı olduğum için anneme diyor kızından ayrılamıyorsun, kimisi tarih vermedikçe "taş yerinde ağırdır" diyor vs vs. bu süreç içinde ikimiz de babaannemizi kaybettik ve ikisi de çok istiyordu düğünümüzü görmeyi, bu kadar uzamasa görürlerdi, özellikle babaannem çok üzülüyordu uzun nişanlı kalmama derken galiba içten içe çok kızıyorum. haa şunu da not etmek istiyorum biliyorsunuz önümüzdeki yaz 1 ay ramazan dolayısıyla düğün yapılması zor, dolayısıyla millet salonları çoktan tutmaya başlamıstır, ee bizimkilerde tarih belirledik ama hala tutmadılar salonu, sonuçta bir yerden başlamak lazım ki işler yoluna girsin, ona göre kuaförümü ayarlıcam vs., ama kesinlikle tutun salonu diye nişanlıma bile demicem.

Yazdıklarına bakılırsa sen nişanlına aşık değilsin öyle hissettim. Ve pek birsey yaşamamıssınz onunda verdıgı sakinlık olabılır. Yanı birseyler yaşamıs olsaydınz el ele tutsup gezmek vakıt gecrmek gıbı beraber bolca zamn gecırseydınz ve tabıkı aşık olsaydın bi heyecanın olurdu.

ayseyma şu an napıyorsun çok merak ediyorum açıkcası..
evliliğin nasıl gidiyor?
düğün hazırlıkları ve düğün sırasında o bahsettiğin gibi 'heyecansız' mıydın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…