düğünüme az var

em4561

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
2.990
6
116
Trabzon
merhaba. düğünüme 15 gün var. ama şu anda hap kullanmıyorum. kondom da kullanmak istemiyoruz. var mı bu kadar kısa sürede bi yöntem ya da o gün için ertesi gün hapı mı kullansam

Canım doğum kontrollerin tüm ayrıntılarını bilmiyorum ama ertesi günü hapını mecburiyet dışında kullanmanı pek önermem açıkçası. Çünkü riskli bir hap öyle her aklına estiğinde kullanmaman gerekir. Tecrübeli arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaklardır, şimdiden hayırlı olsun :)

bence her gelin adayı düğünden önce bir jinekologa görünmeli.aylık veya 3aylık iğneler var,yeni evliler için çok rahat olur

bende 1 ay önce başlamıştım kullanmaya hamile falanda kalmadım bıraktıktan sonra da istediğimiz için hemen hamile kaldım..bi sıkıntı olmadı çok şükür...

merhaba. düğünüme 15 gün var. ama şu anda hap kullanmıyorum. kondom da kullanmak istemiyoruz. var mı bu kadar kısa sürede bi yöntem ya da o gün için ertesi gün hapı mı kullansam

canım ertesı gun hapı kullanma
onu fazla ıcemezsın cunku yuksek oranda hormon ıcerıyor
bıraktıgın zaman anı ve cok sıddetlı bır kanaman olabılır
hastanelık bıle eder adamı- arkadasım oyle oldu yatagı kan gölüne dönmüştü
asla önermem korkudan eli ayagı titriyordu
bır de o ılacı galıba 1 veya 3 gun ıcıyorsun
pekı sonra napıcaksın?
3 gun sonra da hala evlı olacaksın ve ılıskıye gırıceksın
bu yuzden ertesı gun hapını dusunme bıle
ya ılacına baska druna gıt sor
ya da prezervatıfe mecburen evet dıyıceksınız

selam adetinizin 3. günü başlanacak doğum kontrol hapı önerebilirim. bunun için geç kaldığınız için tek ve en güvenilir yöntem prezervatif kullanmanız olacaktır. en kısa zamanda kendine vakit yaratıp bir jinekologla görüşmeni ve sana uygun ilacı ve nasıl kullanman gerektiğinin bilgisini versin. şimdiden mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…