Düğünüme gelen kimse yok :(

Milamila9494

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
321
341
33
Dügünüme bikac gün kaldi erkek tarafi kalabalik ama bizim taraftan pek gelen olmucak 5 6 kisi anca :( daha gelcek olan vardi kimi cenazemiz var dedi kimi kücük bebek var yol uzun dedi kimi izin alamadim dedi gelemicez diye ciktilar son dakika :(
Cok moralim bozuk erkek tarafina karsi rezil mi olcam simdi. Benim durumuma düşen oldu mu daha önce?

Düğün yemekli, kişi sayısına göre ayarlandı ise gerçekten üzücü bir durum.
Ama diğer türlüyse hiç dert etmeyin.
Yani kisi sayisi cok önemli degil ama ne bileyim takı merasiminde bile herkes damada takcak benim ustum bombos herkese rezil olcam :(

Yani kisi sayisi cok önemli degil ama ne bileyim takı merasiminde bile herkes damada takcak benim ustum bombos herkese rezil olcam :KK43:
Yaptırmayın takı merasimi ya da üzerinize kurdele falan takmayın.
Tüm takıları eşiniz sizin kesenize atılmasını rica eder, olur biter.

Yani aklıma bir de şöyle bir şey geliyor, giden insanın düğününe gidilir uzak yakın farketmez.
Acaba aileniz pek çok kimsenin düğününe özel gününe katılmadı mı da, onlara gelinmiyor?

Yaptırmayın takı merasimi ya da üzerinize kurdele falan takmayın.
Tüm takıları eşiniz sizin kesenize atılmasını rica eder, olur biter.

Yani aklıma bir de şöyle bir şey geliyor, giden insanın düğününe gidilir uzak yakın farketmez.
Acaba aileniz pek çok kimsenin düğününe özel gününe katılmadı mı da, onlara gelinmiyor?
Aynen aynen malesef bizimkiler öyle yapti ama isin garibi dügünlerine gittikleri kisiler de gelmiyo🙄 bilmiyorum olan bana oldu yani acikcasi

Aynen aynen malesef bizimkiler öyle yapti ama isin garibi dügünlerine gittikleri kisiler de gelmiyo🙄 bilmiyorum olan bana oldu yani acikcasi
Evet, bu ailenizin hatası.
Siz eşinizle beraber yapmayın bunu olur mu, ilke edinin.
Düğün, cenaze, doğum vb şeyleri atlamayın, bunlar insana değerli olduğunu hatırlatır.
Eşinizin tarafına şöyle diyebilirsiniz ‘okullar açılacak izin alamadılar, çocukları anca adapte ediyorlar gelemediler, pek de akrabamız yok zaten biz küçük bir aileyiz kimimiz kaldı ki’ gibi cümleler sıralarsanız, kimse bir şey diyemez.

Üzülmeyin lütfen.
Çokluk olduğu yerde inanın huzur olmuyor.
Sizi sevenler gelsin yeterli. Bunun için can sıkmaya değmez.
Benim de ailemden toplasanız 50 kişi ancak geliyor, erkek tarafı 200 kişi. Vallahi elimde olsa o 50 kişiyi de daha aza indirirdim.
Çok teşekkür ederim şu an böyle rahatlatıcı yorumlara ihtiyacım var sanirim insallah dediginiz gibi olur🙏🏻

Kına gecesi kendi memleketimde, düğün 1200 km. uzakta, eşimin memleketinde oldu. Düğüne gelen tanıdık sayım 10’u geçmez. Hiç dert etmedim.
İyi yalnız degilmisim demekki
Evet, bu ailenizin hatası.
Siz eşinizle beraber yapmayın bunu olur mu, ilke edinin.
Düğün, cenaze, doğum vb şeyleri atlamayın, bunlar insana değerli olduğunu hatırlatır.
Eşinizin tarafına şöyle diyebilirsiniz ‘okullar açılacak izin alamadılar, çocukları anca adapte ediyorlar gelemediler, pek de akrabamız yok zaten biz küçük bir aileyiz kimimiz kaldı ki’ gibi cümleler sıralarsanız, kimse bir şey diyemez.
Evet mecbur öyle söylücez.. inşallah biz gideriz dediginiz gibi insan ihtiyac duyuyomus :(

Yani kisi sayisi cok önemli degil ama ne bileyim takı merasiminde bile herkes damada takcak benim ustum bombos herkese rezil olcam :KK43:
Siz takı kurdelesi takmayın üstünüze. Ben düğünde gelen geçen bana dokunmasın diye takmadım kurdele. Zaten geline de takılsa damada da takılsa takı sizin değil mi ne fark eder. Ayrıca gelmeyen kişiler takılarını göndermiyor mu

Siz takı kurdelesi takmayın üstünüze. Ben düğünde gelen geçen bana dokunmasın diye takmadım kurdele. Zaten geline de takılsa damada da takılsa takı sizin değil mi ne fark eder. Ayrıca gelmeyen kişiler takılarını göndermiyor mu
Nasil takmadiniz peki sadece esiniz mi takti sistem nasil oldu yani?
Yok kime takilcagi hic önemli degil de ben milletin sözünden cekiniyorum :(
Valla su an ses seda yok kimseden bilmiyorum gonderirler mi gelmeyenler

Back
X