bosalma olmadiysa nasil hamile kaliyorsunuz pardon?
Zevk suyundan gebe kalma ihtimali varmış.
Kızlar akıl verin kafayı yiyeceğim. Düğünüme 2 ay var....
Durum şundan ibaret ; Nişanlım ile beraberliğimizde kızlık zarım yırtılmadı ama zorlama oldu. Kanama boşalma vs. olmadı. Daha önce bir kaç defa daha böyle olduk ama daha sonra hiç bir şikayetim olmadı. Bu şikayetim geçen ay'ın 3ünde adetimin bittiği gün oldu ve ben her ayın başında hasta olurdum hep düzenli adet olurdum. Bugün adetimden tam 10 gün geçti. Bende bi gariplikler var. Adet olmadım.Hem basenden hemde göbekten kilo aldım. Sabah kahvaltısını sevmezdim şimdi öğleye kadar birşey yemezsem açlıktan bayılma noktasına geliyorum. Bugün otobüste bir çocuğu kucağıma aldım.indiğimden beri karnımdan belime doğru iğnelendirme sancı var. Mide bulantım yok ama tansiyonum çok düşüyor.üzerimde bir ağırlık şişkinlik gibi birşey var sanki.5 Gün önce test yaptım negatif çıktı. Ama benim şüphem gittikçe artıyor. Doktora kan testine ve ultrasyona gittiğimde kimliğimde halen bekar yazıyor diye yasal bir işlem başlatılır diye korkuyorum.(23 yaşındayım) 20 gün sonra nikahım var. Evli kimliğime kavuşana kadar beklemek istemiyorum. Böyle birşey de hamile olduğum ortaya çıkarsa yasal bir işlem başlatılır mı. Ve 2 ay sonra ki düğünüme kadar karnım belirginleşir mi....
Yardım edin lütfen...
bu kişi eşin mi nişanlın mı diğer konularda eşim demişsin:44:
sanirim hesabi 2 kisi kullaniylorlar.. diger konuda arkadasimin hesabindan yaziyorum demis ya :44:
evet bencede öyle
ama bir hesap bir kişiye ait olmalı bence
üyelik ücretli değil
üstelik yasak olduğunu düşnüyorum böyle birşeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?