Düğünüme iki ay var ve galiba hamileyim...

jjansett

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
59
0
36
İstanbul
Kızlar akıl verin kafayı yiyeceğim. Düğünüme 2 ay var....
Durum şundan ibaret ; Nişanlım ile beraberliğimizde kızlık zarım yırtılmadı ama zorlama oldu. Kanama boşalma vs. olmadı. Daha önce bir kaç defa daha böyle olduk ama daha sonra hiç bir şikayetim olmadı. Bu şikayetim geçen ay'ın 3ünde adetimin bittiği gün oldu ve ben her ayın başında hasta olurdum hep düzenli adet olurdum. Bugün adetimden tam 10 gün geçti. Bende bi gariplikler var. Adet olmadım.Hem basenden hemde göbekten kilo aldım. Sabah kahvaltısını sevmezdim şimdi öğleye kadar birşey yemezsem açlıktan bayılma noktasına geliyorum. Bugün otobüste bir çocuğu kucağıma aldım.indiğimden beri karnımdan belime doğru iğnelendirme sancı var. Mide bulantım yok ama tansiyonum çok düşüyor.üzerimde bir ağırlık şişkinlik gibi birşey var sanki.5 Gün önce test yaptım negatif çıktı. Ama benim şüphem gittikçe artıyor. Doktora kan testine ve ultrasyona gittiğimde kimliğimde halen bekar yazıyor diye yasal bir işlem başlatılır diye korkuyorum.(23 yaşındayım) 20 gün sonra nikahım var. Evli kimliğime kavuşana kadar beklemek istemiyorum. Böyle birşey de hamile olduğum ortaya çıkarsa yasal bir işlem başlatılır mı. Ve 2 ay sonra ki düğünüme kadar karnım belirginleşir mi....

Yardım edin lütfen...

keşke bu tür üzüntüleri yaşamak yerine vakti gelince olsaydı herşey...ama hayat sizin tabi bize laf düşmez...
zevk suyu ile hamile kalma ihtimali az da olsa var....
fakat negatif çıktı diyorsunuz ben ona takıldım....bazen testler hatalı olabiliyor...hassas testler var 10 lira civarı ondan alıp deneyin daha garantili...
bi an önce öğrenip emin olmak daha mantıklı beklemek yerine... düğüne 2 ay varsa, ve şuan en düşük ihtimalle 6 haftadan önce hamilelik belli olamayacağına göre, 1,5 ay +2 ay= 3,5 ay civarı olur ve düğüne kadar karnınız belli olur hafif....

Niye yasal işlem yapsınlar, reşitsin git yaptır, sen dr gitsen bile onlar sana bekarsın niye böylesin mi diyecekler, öyle bişe yok, dr git kan tahlili yaptır, fakat hamile degilsin bence, stres yaptın ondan😊😊birde şahsi düşünsem, ilişkide dikkatli olmak lazım, hem daha iki ay var demişsin, gelin ata binmiş ya nasip demiş, herşeyi zamanında yaşamak güzel...
Şahsi düşüncem....

Stresle gerek yok bence. Zaten kizlik bozulsa ne bozulmasa ne sevisiyorsunuz sonucta.Hamile kalabilirsin tabi bu durumdada.nisanlinla konus ve teste gidin beraber. Hamile isen dogurursun ama hem sevisip hemde millet ne der diye dogurmazsan oda senin secimin.

önce eş olmuş sonra nişanlısı
bir konu fiyaskosu daha
nisan ayları gibi evlenmişsiniz sanırım
sonrada boşandınız mı naptınız?
sonra yine mi nişanlandınız
daha tutarlı konular açarsanız sizin için iyi olur diye düşünüyorum

sanirim hesabi 2 kisi kullaniylorlar.. diger konuda arkadasimin hesabindan yaziyorum demis ya :44:

Diger konularinda esimle yeni evlendik filan demissin, simdi 2 ay diyorsun, ben de anlayamadim ne is.

Konu dogruysa kan testi yaptir o halde, resit olmus birine yasal islem niye baslatsinlar...

Bosalma olmadan + birlesme olmadan nasil hamile kalinirki

sanirim hesabi 2 kisi kullaniylorlar.. diger konuda arkadasimin hesabindan yaziyorum demis ya :44:

evet bencede öyle
ama bir hesap bir kişiye ait olmalı bence
üyelik ücretli değil
üstelik yasak olduğunu düşnüyorum böyle birşeyin

kan tahlili yapan bir yerde gidip kanda gebelik testi yaptıracaksın. kimse bir şey demez/demeye hakkı yok. endişe edecek bir şey yok.
çok çok düşük olsa da hamile kalma ihtimalin var. endişe etmek yerine kan testi yaptır. evde yapılan testler bazen tam sonuç vermiyor.
eğer hamile isen düğüne kadar karnın çıkmaz. fazla kilo almamaya bak.
psikolojik olarak o belirtileri hissediyor olma ihtimalin de var. canını sıkma. yarın bir kan testi yaptır.

bekar yazıp yazmaması sağlık kuruluşunu ilgilendirmez, reşit olduğun için problem yok.

anlattığınız şekilde hamile kalınacağını düşünmüyorum,
o kadar kolay değil yani içiniz rahat olsun.
10 gün geçtiyse bir tane test daha yapın olmadı kan verin
kimse sizin bekar olmanızla ilgilenmez merak etmeyin.
düğün stresinden dolayı olduğunu düşünüyorum,
bende düğün olacağı ay 2 defa regl olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…