Düğünüme iki ay var ve galiba hamileyim...

ya vallaha böyle konular açanlara çok şaşırıyorum ,korunma die bişe var arkadaşlar erkekler kondomla ,kadınlar hapla korunabiliyor,hatta ben doğum kontrol hapı kullanmam diyorsanız eşiniz mecburen kullanıcak eğer çocuk istemiyorsanız,yaşınız küçükse,nişanlıysanız mecbur yok öyle ben keyfini çıkarırım kadın hamile kalır ne biçim erkek bunlar ben anlamıyorum şimdi sen hamileysen o çocuğu aldırabilecekmisin bu bir, ikincisi aldırmayacaksan ailen bu duruma ne diyecek ?? kimse kendini kandırmasın Türkiye'de yaşıyoruz bu tarz şeyler ailenin onurunu şerefini düşüren şeyler olarak görülüyor hala kimse bunlar aşktan sevişmiş aman nolcak demez. eşimle 6 yıl çıktık 3 yıldırda evliyiz başımıza hiç böyle bir hamilelik gelmedi çünkü bilinçliyiz korunuyoruz keyfinide çook fazla alıyoruz . töbe yarabbim tüm hayatımı ifşa ettim resmen ama gerçek bu şimdi kimse ayy ben hamile kaldım demesin istemeyince olmuyorda. Galiba bu işleri biz biraz oyun gibi görüyoruz. Uzun oldu okuyanlar kusura bakmasın .

Canım merhaba,
Ben zaten hemşireyim.Kendi hastanemde laf olur diye yaptırmıyorum. Başka bir özel veya deevlet hastanesine gitsem hamile olduğum ortaya çıkarsa direk bağlı bulunduğum aile hekimine dosya gönderiyorlar. Gebelik süresince aile hekiminin kontrolü altında olmam gerekiyor. Devlet sistemi değişti artık böyle. Direk evrak gönderiyorlar. Aile hekimi de anne yi takip amaçlı evi arıyor zarf vs gönderiyor. Böyle bir durumda daha zor olur benim için.

hasar ve boşalma yoksa zannetmiyorum hamile kalasınız ! çok çelişkili konuşmuşsunuz arkadaşlar haklı Ben 5 aydır korunmuyorum ortada bişey yok kaldı ki siz boşalma yok kızlık sağlam diyorsunuz sanmıyorum

bu kadar kolay değil hamile kalmak merak etme..
üstelik 10 gün geçmiş adetinin üstünden sen 5 gün önce test yaptırdın madem bişey olsa çıkardı...

Regl olmayınca, sanırım psikolojik olarak tüm belirtiler o yöne çekilir.
Yakında mideniz de bulanabilir.
Tekrar söylüyorum psikolojik, test negatif çıkmış. Son kez alıp, bir daha test yapabilirsiniz rahatlamak için madem kan testi durumu sıkıntılı.
Korkmayın, bence düğün stresinden öyle olmuş. :)

Sanırım arkadaş üzerine ceket atılınca bile hamile kalan tiplerden

Korkma gebe degilsin.

Son düzenleme:
yasal işlem yapılmaz çünkü reşitsin. ama aile çevrelerinde duyulması belki hoşnutsuzluk yaratabilir. bunu için semtinize uzak bir kliniğe gidip test yaptırabilirsiniz. veya eczanelerde satılan farklı marka test kitlerinde bir kaç tane alarak hepsiyle tek tek test yapabilirsiniz. sonuçları aynı çıkarsa ona göre davranırsınız. eğer karnınız belirginleşecek olursa bol elbiseler giyinin gelinliğide bol bir modelden seçiniz.

ben de aile hekimliğinde çalışıyorum, öncelikle medeni durumuna bakıyoruz sistemden biz bekarsa aile sağlığı elemanın kimseye birşey söylemiyor merak etme. sadece seninle görüşüyor. --Evrak gönderme olayı filan da yok. Ne hastaneden bize, ne bizden kişiye?? --

ya bide kusura bakma ama sen ya hemşire değilsin, ya da konun sahte.

bi hemşirenin bu saçma soruları sorması mümkün gelmedi bana. yani burdan kimse sana gebesin ya da değilsin diye fikir yürütemez o ayrı mesele. bu şekilde hamile kalmanın mümkün olmayacağını da bilmiyosan zaten formanı şuraya bırak çık diyesim geldi.

boşalma yok, girme yok -affınıza sığınıyorum başka kelime bulamadım- zevk suyundaki 2 sperm mi o santimlerce yolu katedip gidicek de dölleyecek yumurtayı.

en basitinden yumurtlama gününü hesaplar bulursun yapma be güzelim.

millet aylarca uğraşıyor gebe kalmak için yok bacakları havaya dikiyor yok bele yastık koyuyor spermler kaçmasın diye zevk suyundan da ilk defa duydum gebe kalındığını... bence sen korktuğun için psikolojik olarak stresten dolayı adetin geçti ve o şekilde belirti hissediyorsun.. bence gebe değilsin

Kadın Doğumcuya dolaylı yollardan bunu sordum zaten.İhtimal varmış. O kişi benim diyemedim ama... Kızlar ne düşünürseniz düşünün. Bunu çok araştırdım herkes ihtimal var ve bu yoldan hamile kalan bile varmış. Kadın doğumcumuz sohbeti hoş iyi bir bayandır bana şöyle dedi. Allah nasip ederse bile göbeğinde olan bir damladan bile nasip olur. Konu insanın kendisi olunca böyle araştırmacı oluyor...

kusura bakmayın ama vallahi zor tutuyorum kendimi. ya hemşiresiniz ve böyle bir durumda hamile kalır mıyım diye soruyorsunuz? pess vallahi. hiç bir şey olmadan hamile kalmak mucize olur.

bakın benimde normalde düzenlidir ama hem mevsim değişikliğinde hem de stres gibi durumlarda 10-15 gün attığı oluyordu. bu gayet normal bir durum.

kusura bakmayın da 5-6 ay korunmadık dikkat ettik ve yine hamile kalamadım. sizin nasıl oluyor da tam olarak bir şey olmamışken hamile kalabildiğinizi düşünüyorsunuz.

sizin kadın doğumcu baya hayalperestmiş, spermler 72 saatte o kadar yol katedemez, göbek deliğinden aşağı inene kadar ölür mikroskobik bir hücreden bahsediyoruz.

sizin kadın doğumcu baya hayalperestmiş, spermler 72 saatte o kadar yol katedemez, göbek deliğinden aşağı inene kadar ölür mikroskobik bir hücreden bahsediyoruz.

o kadın doğumcu kimmiş, gidip görüşesim var, denemediğimiz yöntem, ilaç, bitkisel kür kalmadı, 5 yıldır olmadı çocuk, göbek deliğinden olan yöntemi öğrenmek istiyorum da

24.05.2013 açtığın konuda daha bir aylık evli olduğunu söylemişsin. Amacım insanlarla dalga geçmek mi ? Herkes böyle hamile kalma şansının milyonda bir olduğunu bilir hele ki bir hemşire yapma etme. Kendine başka eğlenebilecek bir şeyler bul bence.

Bence sende millete laf sokmaktan vazgeç Şu olay çözüldükten sonra hastane adı vereyim de gel

Bence sende millete laf sokmaktan vazgeç Şu olay çözüldükten sonra hastane adı vereyim de gel

Niye laf soksun ki? Siz de ona laf sokmuşsunuz, cevabını vermeniz daha kolay olmaz mıydı hemşire hanım?

Ben laf sokmadım açıkça insanlarla dalga geçtiğinizi düşündüğümü yazdım. Ama sizinle tartışmaya girmem ben. İyi günler.

arkadaşın sorusuna cevap verecekmisiniz,

diğer konularınızda evli olduğunuzdan bahsetmiştiniz..bu hesabı 2 kişimi kullanıyorsunuz??

geçmiş konularınıza dayanarak konunuzun incelenmesi için sizi kibledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…