düğünüme kalmış 12 gün çok mutsuzum :(

umay86

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
214
47
323
Susmaya o kadar alışmışım ki yazamıyorum bile evlenicem de sanki benden bağımsız akıyo her şey en ufak heyecanım isteğim kalmadı

Babam benim bitanem o benim çınarım tek dayanağım her şeyim akciğer kanseri ameliyatı teşhisiyle ameliyat olup tek akciğerle yaşıyo şimdi.. ameliyat sonrası çekilen mr da beyninde de tümör olduğu ve görülmediği!!!! söylendi Beyninden ışın almaya başladı. bugün bitti ışın. saçları dökülüyor şimdi açıldı çok babam bittim ben dedi hergün yatıyo halsiz konuşmuyor iştahı kesildi karaciğerine de sıçramış bugün onu da öğrendim kendisi bilmiyor offf bi hiçliğe gömüldüm düğün ev eşya kına derken koşturmakla suçluluk hissediyorum babamın yüzüne bakamıyorum kıyamıyorum

Babam can derdinde gözümün önünde eriyip gidecek ben de evlenicem çok eksiğim

Ağlayamıyorum hiçbi şey yokmuş gibi yaşamaktan çok yoruldum herkes benden bişiler bekliyo evlenmek balayı kaynana görümce ayrı dert bittim yani
Psikolog düğünü erteleme babanın seni muylu görmeye ihtiyacı var dedi haklıydı uffff kimseyle konuşamıyorum artık sadece nefes alıyorum nasıl davranıp ne yapmam gerekiyor deliricem

Rabbim yarr ve yardımcınız olsunn..
Babanıza da acil şifalar inşallahh.. Mutluluklar ...

Allah yardımcınız olsun . Çok zor bir durum gerçekten . Allah babanıza acil şifalar versin inşallah .

Allah yardımcın olsun babana da şifa versin inşallah. Allahtan ümit kesilmez. Yapabileceğimiz tek şey dua etmek. 12 gün sonra senin en mutlu günün olacak. Bu kadar kötümser olma Allah'a sığın hayırlısıyla iyileşir inşallah.

Çok bir zor durum gerçekten. Rabbim yardımcınız olsun.
İnş. tez zamanda sağlığına kavuşur. Başka ne denir ki bilemedim.

Ah canım...bilirim ben nasıl bir illet hastalıktır bu,en sevdiğin avucunun içinde eriyio gider de hiiiiç bişey yapamazsın...güzelim,eğer nişanlın ile ömür boyu mutlu olacağına inanıyorsan,baban seni beyazlar içinde görsün..onun elini öperek çık baba ocağından ama yook benim nişanlımla da sorunlarım var diyorsan,babanın hastalığını öne sürüp ertleme isteyebilisin..onlar seni anlamaz,insanın canı yanmadıkça neladar istese de karşısındakini anlayamıyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah yardımcınız olsun canım,Allahım acil şifalar versin..bol bol dua edin.

Cok geçmiş olsun derdi Allah vermiş dermanı da ondan dilemekten başka çare yok bu durumda keşke insanın elinden birşey gelse ..olsa şifası bu hastalığın.. bir yandan baban bir yandan düğün zor evet.. ama .. güçlü durman gerekiyor bu durmda .. babanın yanında mutlu olman onu da mutlu etmen.. onunla beraberken bunun kıymetini bilmek ve elinden geleni yapmak..

çok üzüldüm ya Allahım tez zamanda babana acil şifalar versin inş

aminnn amin off inşallah iyi haberler almaya o kadar hasret kaldım ve ihtiyacım var ki :/ bunların başıma geldiğine inanamıyorum çok zor çokk

aminnn amin off inşallah iyi haberler almaya o kadar hasret kaldım ve ihtiyacım var ki :/ bunların başıma geldiğine inanamıyorum çok zor çokk

bundada vardır bir hayır derdi veren Allah dermanı da verir inş, sabret canım

Allah yuzunuzu guldursun kardescagizim.Babaciginin omru saglikli olsun.Allah yardimciniz olsun

Rabbim şifalar versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Her sey saka gibi geliyor degil mi? Ama kotu bir saka. Her sabah uyandiginda o gercege gozunu acmak. Neden nasil niye diye bitmeyen sorular kafanin icinde. Butun bunlar kabus olsa uyansam gecse diye beklemek. Delirmekten korkmak.Sizi cok cok iyi anliyorum. Allah yardimciniz olsun. Babaniza ve tum hastalara sifa versin.

Allah sifa versin babaniza.
12 gun kalmis dediginiz gbi illa hersey satafatli olmasin.Babaniz murvetinizi gorsun.Dogrusu bu.
Dugun olsun bitsin sonrada bir an yalniz birakmayin ihmal etmeyin babanizi.Hİc hemde.

Babani en cok mutlulugunla mutlu edersin.

Allah sifasini versin. Umarim dugunun aileniz icin bi kirilma noktasi olur..

Canım beni Allah sabır versin baban mutlu olur senin mıtluluğunu görünce boynu bükük evde otursan düğünü ertelesen üzülür

Allah acil şifalar versin babanıza. sizi çok iyi anlıyorum. benim babamda 3 aydır löseminin pençesinde mücadele ediyor. kemoterpi almalar falan baya sıkıntı gözünün önünde erimesi çok acı ama yapacak birşey yok. Allah bu şekilde takdir etmiş. senin kaderin bu bu nedenle kendini suçlama. mutlu olduğun için utanma. nişanlın bu konuda sana nasıl yaklaşıyor. baban seni mulu görecek gözü arkada kalmayacak bu şekilde düşün hepimiz bir gün gerçek dünyaya göçeceğiz er ya da geç. bu nedenle anne baba olarak en güzel mutluluk evladını mutlu güvenilir birine emanet edebilmek. bu açıdan düşünürsen daha farklı görebilirsin.

Allah şifa versin babanıza inşallah, Allahtan ümit kesilmez siz moral verirseniz o da tutunur hayata rabbimin iziniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…