Rabbim yarr ve yardımcınız olsunn..
Babanıza da acil şifalar inşallahh.. Mutluluklar ...
Susmaya o kadar alışmışım ki yazamıyorum bileevlenicem de sanki benden bağımsız akıyo her şey en ufak heyecanım isteğim kalmadı
Babam benim bitanem o benim çınarım tek dayanağım her şeyim akciğer kanseri ameliyatı teşhisiyle ameliyat olup tek akciğerle yaşıyo şimdi.. ameliyat sonrası çekilen mr da beyninde de tümör olduğu ve görülmediği!!!! söylendi Beyninden ışın almaya başladı. bugün bitti ışın. saçları dökülüyor şimdi açıldı çok babam bittim ben dedihergün yatıyo halsiz konuşmuyor iştahı kesildi karaciğerine de sıçramış bugün onu da öğrendim kendisi bilmiyor offf bi hiçliğe gömüldüm düğün ev eşya kına derken koşturmakla suçluluk hissediyorum babamın yüzüne bakamıyorum kıyamıyorum
Babam can derdinde gözümün önünde eriyip gidecekben de evlenicem çok eksiğim
Ağlayamıyorum hiçbi şey yokmuş gibi yaşamaktan çok yoruldum herkes benden bişiler bekliyo evlenmek balayı kaynana görümce ayrı dert bittim yani
Psikolog düğünü erteleme babanın seni muylu görmeye ihtiyacı var dedi haklıydı uffff kimseyle konuşamıyorum artık sadece nefes alıyorum nasıl davranıp ne yapmam gerekiyor deliricem
aminnn amin off inşallah iyi haberler almaya o kadar hasret kaldım ve ihtiyacım var ki :/ bunların başıma geldiğine inanamıyorumçok zor çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?