Düğünüme pek gelen olmazsa :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Herkese merhaba kızlar canım okadar sıkkın ki sırf bu konuyu paylaşmak için üye oldum.. Şöyle özetliyim..
Zamanında o kadar çok çevremiz vardı ki sevenimiz sayanımız ta ki babamın işleri bozulana iflas edene kadar. Öyle ki annem rahatsızlandı akrabaların hiç biri kapımızı açmadı kötü günlerde yanimizda olmadilar. Biliyorum büyük bi imtihandan geçtik ama şu sıralar iyice bunalmaya başladım 1 ay sonra evleniyorum ve o kadar kalabalık sulalem olmasına rağmen aramız pek iyi değil ve düğünüme gelmezlerse babamın onlara zamanında yaptığı maddi manevi destekler yanlarına kalacak.. onuda geçtim Damat mahçup olma korkusu var içimde..Sizce bu psikolojiyi nasıl atlatabirim.. Dinlediğiniz için teşekkürler gelmek isterseniz hepinizi düğünüme beklerim :)

Düğün mü nerde biz geliriz

Valla bence gelirler
Bizde düğün cenaze töreninde kusluk olmaz gidilir kafana takma

En mutlu günün onu düşün

gelene selam verirsin gelmeye de söversin. mahcup filan da olmazsın. bizim akramamız yok de cık :)
benim nikah+düğün = 300 tane düğün davetiyesi dagıttık. temmuz ayıında. 150-150 düşün. gele gele 100 kişi anca geldi. gidip sokaklarda helak olduğuma mı yanayım gelmediklerine mi? 400 tane nikah şekeri yaptım ona mı yanayım ?
ben sokaklarda helak olduma yandım üzüldüm ve gelmeyenlere de bagsur olun inşallah dedim konuyu kapatmıştım.

Sadece evlenecegine konsantre ol derim. Benim de ailem cok kucuk. Zaten yurt disinda yasiyorum. Ve burda evlenirsem, dugunume kendi cekirdek ailem disi kimse gelmeyecek. Beni de bu durum uzuyor dusununce, ama napalim? Bosver gecmiste yapilmis maddi manevi yardimlari, kendi hayatina ve esine odaklan.

Şimdiden mutluluklar,Türkiyede ,yâşasaydim gelirdim davet için teşekkür ederim
Yaget normal kızımda korkmuştu salon dolarmı diye ,doldu taştı bile
insan oğlu nankör dür ama ,yanlız bırakmazlar canım üzülme ,sizi,seni sevenler gelir takma kafana malesef yavaş ,yavaş kopuyoruz herkeste var bu sorun mutluluklar kızım

Teşekkür ederim hepinize biraz olsun rahatladım sayenizde. Ankarada yaşıyorum gelmek isteyen herkesi beklerim çok mutlu olurum gelirseniz :)

Düğüne gitmeyi seven milletiz dedikodu malzemesi çıkar diye. Gelinin topuzu görümcenin kıyafeti derken baya eğleniyoruz. O yüzden çoğunluk gelir.
Sen gününün keyfini çıkar tatlım mutluluklar

Şimdiden mutluluklar canım gelmeyen olursa takma lütfen salla gitsin . Benimde cok akrabam vardı . Hatta birinci derece akrabslarım gelmedi . Uzaktan eş dost konu komşu baya kalabalıktı inanki düğün cd mi izkerken fark ettim kalabalıklığı hiç beklemiyordum ama düğün gecesi hiç kimseyi gözüm görmedi bile tadını cıkar bence sonradan pişman olursun . Hatta ben de geliyim kız oryantel , roman enfes oynarım .

Düğüün mü varr, ben gelirim üzülme. Sen yeter ki salonun yerini söyle :) canını da sıkma böyle şeylere

Benim kinam da düğünüm de cook kalabalikti.. Ama yanimda 'eş' diyebileceğim bi adam olmadi hic; evlendikten hemen sonra anladim ne yanlis biriyle evlendigimi.. O yuzden onemli olan karsindaki insandan emin olup mutlu olmak.. Gerisi gereksiz teferruat.. Yani can sikmaya ve guzel gununu zehretmeye degmez..

Maddi açıdan düşünürseniz bu onların ayıbı. Heryerde böyledit. Para varsa yanında çok insan vardır. Üzülmenize değmez. Düğün sizin için çok önemliyse kendi kendinize olun yine eğlenin. Bende düğün olayını sevmem. :) bana göre bir kaybınız yok.

Cok tatlisin canim, davetin icin tesekkurler.
Ama sana tavsiye en guzel gununu bunlar icin buruk gecirme.
Sonra dugun fotograflarinda yuzun kiris kiris durur ve ömrun boyunca o cirkin fotograflara bkmak zorunda kalirsin.
" bah bu foto cok guzel cikmis, nasilda guzel somurtmusum" demiyceksin o kesin.
O guzel gunden guzel hatiralar kalmali, gulucukler sactigin.
Agzin kulaklarinda olan onlarca fotograf karesi,damatla goz goze geldginiz, uzun uzun bakislarinizin yakalandgi onlarca yuz binlerce fotograf karesi. Spontan, ansizin, yakalanmis kareler. Fotogfraflarin arka karesinde davetlilerin size bakip"Mutluluklari gozlerinden okunuyor" diyen bi kac anin karesi.
Bunlardir onemli olan.
Egerki o fotograflarda somurtursan ömrun boyunca somurtcaksin sana soyluyum.
Insan evlenince aklina dustukce dgun fotograflarini acip bakar. Ici kipir kipir olur. Sense yuzunun o asik halini gorup tekrar ve tekrar uzuluceksin.

Ayrica bide soyle dusun.
Benim ablamin dugununde kavga cikti, sandalyeler havaya kalkti.
Cok misafir vardi herkese ayri ayri rezil olduk,az olaydi eyiydi

sen o güzel gününü sevdiğine kavuşmanın mutluluğunu düşün stres yapma canım isterr az kişi gelsinn ister çok önemli değil çalar sölersiniz önemli olan eğlenmek gelen gelir gelmeyen gelmez bunda senin mahcup olacagın bi durum yok benim düğünümde benim tarafımdan gelen çok azdı mesela hep eşimin tarafından gelen olmuştu ama çok eğlenmiştik (takılarda iyi gelmişti ) :))

Teşekkür ederim hepinize biraz olsun rahatladım sayenizde. Ankarada yaşıyorum gelmek isteyen herkesi beklerim çok mutlu olurum gelirseniz :)

Benim iki teyzem gelmedi dugunume
Annem babam kimsenin iyi gününü kötü gününü atlamaz giderlerdi herkese
Komşular "sizin düğünde salonlara sigilmaz , hediyeleri evler almaz" derlerdi ama hiç de öyle olmadı
Hiicçc üzülme
En sevdiklerin yanindaysa yeter tadını çıkarmaya bak

Haaa bir de düğünün ne zaman :)
Ben de önümüzdeki günlerde ankaraya gitmeyi dusunuyorum yakinsa neden olmasın :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…