sağol canım valla ilk iki hafta çok zor geçti ama sonradan bünyem öyle bi alıştı ki şimdi istesem de yiyemiyorum.diyetisyenim harikaydı benim her aşamada takip etti çok yardımcı oldu.yazayım hemen diyet listemi 21 günlük
sabah 6da 1 bardak yağsız ılık süt içine bir çay kaşığı tarçın
saat 8:00 de kahvaltı yarım simit bir dilim peynir 4 tane zeytin bol bol limon sıkılmış maydanoz saplarıyla birliktikte
saat 10:30 da 3 adet gün kurusu 2 bardak ılık su
12:30 da yarım simit ayran
14:30 1 yeşil elma
16:30 yarım paket eti form
18:30 1 kepçe çorba 2 tane baget yada bir but yada 3 tane köfte bol limonlu yeşil salata içinde mısır havuç patates turşu olmayacak
20:30 2 tane mandalina ya da 1 büyük portokal
günde 2 lt su içilecek 9lu form çayı var onun çok etkisini gördüm internetten almıştım acayip işe yarıyor gerçekten
bi de acıktığımda iki kaşık yoğurdun içine 1 silme çay kaşığı tarçın aynı miktarda zencefil ve zerdeçal eklemiştim göbek yağlarından kurtulmayı sağlıyor
merhaba oncelikle istedigin kiloya kolayca en kisa zamanda ulasirsin insallah. Bende 24 yasindayim 1 ay once diytisyene giderek diyetime basladim.81.3 kilo ile basladim suan 78.0 im. Saglikli bir sekilde zayifliyorum verdigim kilolarin hepsi yagdan gitti. 10 gundurde spor yapiyorum sanada tavsiye ederim cok etkili jillian Michael in 30 gunluk egzersiz programi netten indirebilirsin.buraya yazmak beni motive ediyor iyi ki var
inşaallah verirsin hocam sendegündüzleri iyi kötü geçiyo ama akşamları açlık krizlerine giriyorum ne yapacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?