Düğünüme son 78 gün! Gün gün kilo verme çabalarım..

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.809
798
Gittiğim üç farklı diyetisyenin üçüncüsüne dün gittim. Ne şok diyetler ne haplar her biri faydasız. Doğal yollarla kilo vermeye başladım bugün.
ben pko luyum bunun sonucunda metabolizmam çok yavaş ve şekerli yiyecekler yeme isteğim aşırı. İki katlı bir yerde merdiven çıkarken bile yoruluyorum.Yaşım 24 öğretmenim okulda az biraz hareketliyim fakat evde sürekli tv ve net başındayım. Ayrıca nişanlıyım 30 haziranda düğünüm var. Düğünüme son 78 gün. Kendimi motive etmek için gün gün yaptıklarımı diyetimi buraya yazacağım. Bana yoldaş olmak isteyen buyursun

Son- 78.GÜN:
Kilo:81

Kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta-1 dilim ekmek- 1 domates-1 salatalık yedim

Bir saat geçtikten sonra 15 dakika bisiklet sürdüm (evde)-20 defa koltuğa çıkıp indim (doğal olarak çok yoruldum) 1 bardak su içip 20şer adet farklı jimnastik hareketleri yaptım.
sıra öğle yemeğinde çok sevdiğim tarhana çorbasından yapıp yanında yağsız salata ve 1 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum.

ara öğün olarak sevdiğim 1 meyve

akşam da ıspanak ve ayran yemeyi planlıyorum

(dipnot:balık yiyemediğim için her gün 2 adet ceviz yiyeceğim)

metabolizmayı hızlandıran seyler nedır acaba keske ögrensenn daha faydalı olur belkı ozaman yaptıgın dıyet...

haklısın canım. metabolizmayı su hızlandırıyor bende su içmeyi baya arttırdım

canım hayırlı olsun benim de düğünüm 22 haziranda 86 kiloydum 3 ay önce şimdi 69 kiloyum düğüne kadar 60 olmayı planlıyorum keşke biraz daha önce başlasaymışsın sağlıklı bir şekilde zayıflardın

Allahımm ne kadar çok kilo vermişsin nasıl verdin anlatsana..ayrıca teşekkür ederim seninde hayırlı olsun

Merhabalar.Düğüne az kalmış hem koşuşturmayla hemde rejimle baya kilo verirsin canım.Dikkat et ama kendini fazlada yorma.Bu zamanlar yeterince zor.Bende bu yaz evleniyorum.Topiğime beklerim.Allah yardımcımız olsun

sağol canım valla ilk iki hafta çok zor geçti ama sonradan bünyem öyle bi alıştı ki şimdi istesem de yiyemiyorum.diyetisyenim harikaydı benim her aşamada takip etti çok yardımcı oldu.yazayım hemen diyet listemi 21 günlük
sabah 6da 1 bardak yağsız ılık süt içine bir çay kaşığı tarçın
saat 8:00 de kahvaltı yarım simit bir dilim peynir 4 tane zeytin bol bol limon sıkılmış maydanoz saplarıyla birliktikte
saat 10:30 da 3 adet gün kurusu 2 bardak ılık su
12:30 da yarım simit ayran
14:30 1 yeşil elma
16:30 yarım paket eti form
18:30 1 kepçe çorba 2 tane baget yada bir but yada 3 tane köfte bol limonlu yeşil salata içinde mısır havuç patates turşu olmayacak
20:30 2 tane mandalina ya da 1 büyük portokal
günde 2 lt su içilecek 9lu form çayı var onun çok etkisini gördüm internetten almıştım acayip işe yarıyor gerçekten
bi de acıktığımda iki kaşık yoğurdun içine 1 silme çay kaşığı tarçın aynı miktarda zencefil ve zerdeçal eklemiştim göbek yağlarından kurtulmayı sağlıyor

2. ekmeği neredeyse yemeyin çok az günde bir dilim ve öğunler 2 tabagı geçmesin ve az hareket edin ve bakın neler oluyor bu kadar basit :)

merhaba.bahsettiğiniz zerdeçal tarçın zencefili günde kaç defa tükettiniz.malum tatları oldukça acı.ben süte karıştırıp içiyorum.gerçekten göbek yağlarında etkilimi.mekik de çektinizmi

İradeli davranıp kilo vermen çok güzel
ekmeksiz bir hayat düşünemiyorum

Son 77 gün:

Saat 10 da uyandım kahvaltıda tost makinasında kızarttığım üç dilm ince ekmek 1 çay kaşığı tereyağ 1 bardak çay ve domates salatalık yedim. bu sabah spor yapmadım 2 saat ev temizliği yaptım sporu akşam üzeri yürüyüşle tamamlayacağım.

öğle yemeğinde 2 kuru biber dolması 3 kaşık yoğurt iki dilim ekmek yedim

şu anda ara öğün olarak blendıra 1 bardak su 1 elma 1 muz 1 kivi attım köpüklü bi içecek elde ettim ve onun birazını içiyorum.

akşama yine ıspanak yiyeceğim.

suyu ne kadar arttırmaya çalışsamda su içmek aklıma gelmiyor bu yüzden damacanayı ortaya bi yere koydum

ve son olarak kahvaltıdan sonra tartıda 80i gördüm sanırım tuz kullanmayı bıraktığım için bir kaç gündür vücuttaki sular dağılıyor.

Dün akşam tatlı birşeyler yememek için kendimi zor tuttum ama sonuçta tuttum bu gün kendimi daha rahat hissediyorum.

son 76 gün:

kahvaltıda iki dilim kızarmış ekmek biraz peynir yedim

öğle için iki patatesi büyük küpler halinde doğradım. iki çay kaşığı zeytin yağı nane tuz ve pul biberle karıştırdığım patatesleri fırında pişirdim. Yoğurtla beraber yarısını yedim.

saat 5te okuldan çıktım dondurma aldım dayanamadımmmm

dordurma yediğim için 40 defa koltuğa çıkıp yarım saat daha fazla bisiklet süreceğim

akşam yemeğimde patatesin kalanı yoğurt ve salata varr..

merhaba yazdıklarınızı okudum bircok benzer noktamız var ben 25 yaşındayım benimde düğünüm temmuz 2 de bende öğretmenim bende yavaş kilo verenlerdenim ve bende 81 kiloyum rejim spor devam ama diyetisyensiz diyetisyene gittim hazır liste verdi kendim dikkat ediyortum yediğim şeylerin kalorisinde bakıyorum önümde 3 ay var 65-60 arası olmak istiyorum

inşaallah verirsin hocam sende gündüzleri iyi kötü geçiyo ama akşamları açlık krizlerine giriyorum ne yapacağım bilmiyorum

buraya yazmak beni motive ediyor iyi ki var
merhaba oncelikle istedigin kiloya kolayca en kisa zamanda ulasirsin insallah. Bende 24 yasindayim 1 ay once diytisyene giderek diyetime basladim.81.3 kilo ile basladim suan 78.0 im. Saglikli bir sekilde zayifliyorum verdigim kilolarin hepsi yagdan gitti. 10 gundurde spor yapiyorum sanada tavsiye ederim cok etkili jillian Michael in 30 gunluk egzersiz programi netten indirebilirsin.

teşekkür ederim:) spor konusunda çooook hantalım maalesef senin hedef kilon kaç canım

son 75 gün:

diyete aynen devam ama spor yapamadım bu gün. dinlenince spor yapacağım. diyetten kaynaklı sanırım aşırı yorgun hissediyorum kendimi enerjim yok :44:

inşaallah verirsin hocam sende gündüzleri iyi kötü geçiyo ama akşamları açlık krizlerine giriyorum ne yapacağım bilmiyorum

Merhaba,günlüğünüzü okudum,akşamları protein tüketirseniz,daha az acıktığınızı fark edersiniz..mesela tavuk,balık veya köfte,yanında da büyük bir yeşil salata(1tk z.yağ ile)..düğününüz olacakmış,hayırlı olsun...diyetinize başarılar dilerimleslie ile yürümeye de deniyebilirsiniz...çok eğlencelidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…