Düğün Düğünümüüüüzz=)

sseyyma

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
122
1
316
Kızlar merhaba biz artık düğün günümüzü belirledik çok mutluyum iki düğün yapmaya karar verdik istanbul ve aydında istanbuldaki düğün için salon tuttuk aydındaki düğün içinde kır düğünü yapmaya karar verdik yerimizide tuttuk ve fiyatları inanılmaz uyguna geldi her iki salonunda kır düğünü yapan organizasyon şirketleriyle anlaşıp bütün istediklerimizi anlattık güvercinuçurma hayalimiz vardı onu yapacağız ve maytaplı dilek balonlarından istedik düğün yerimiz bembeyaz olacak masalarımızın örtüleri dantel detaylı olacak hermasada şamdan ve çiçekler olacak birde gelinliğimide seçtim burda paylaştığım hiç bir gelinliğe benzemiyor çokçokk güzel üstü full taş ve inci boncuk işlemeli arkasındada beyaz fiyonku var upuzun arkasııı duvagımdada inciler var el çiçeğimide ortanca aldık bindallımda kırmızı ve dore kollarıda ispanyol geliyo ben çok mutluyum herşeyde içime sinerek oluyor darısı tüm arkadaşların başınaaaa=)

ne kadar heyecanlı olduğunu mesajı okurken bile hissedebiliyorum :) Allah mutluluğunuzu daim eder inşallah.. inşallah çok çok güzel bir yuva kurarsın ve bugünkü heyecanını her zaman hissedersin.. hayırlı olsun :)

evet inanılmnaz bir heycan var şimdiden güzel düşüncelerin için teşkkür ederim

maşallahh darısı başımıza inşallah hepimiz hayırlısıyla atlatalım şu süreci :)

heycan bendede arttı ve yavaş yavaş sonlara yaklaşıyoruz inşallah en iyisi olur sizler içinde :)

Ne güzelll

Rabbim herşeyi gönlünüze göre olmasını nasip etsin darısı başımıza diyorumm

Kısmet olursa seneye haziranda bende aynı heycanları yaşıyo olacağım Bizimde çift düğün olcak bana şimdiden onun telaşı düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…