Düğünümüz Burda Olacak İnşaallah:)

asmineda kıssss canın sıkıldı herhalde..geziyon topik topik....

bayıldımmmm, mutluluklar. gelininde bi o kadar göz kamaştırıcı olması gerek sanırım

apek ne işn var kııı

Çok beğendim herşey gönlünce olsun :) Ben yakından biliyorum sosyal tesisleri ama havuz başı düğününe katılmamıiştım ve açıkçası merakta ediyordum çünkü interette fazla bilgi yok tesislerle ve organizasyonlarla ilgili. Eğer düğün fotoğraflarını da paylaşırsan beni çook mutlu edersin :))) Bana da fikir olur burayı düşünüyorum çünkü düğün için. Karşılaştığın zorluklar ya da başka türlü sırlar vermek istersen ben burdayım :)

mekan süpermiş düğününüz de öyle geçer inşallah mutluluklar sizinle olsun Darısı bekarların başına)

çok teşekkür ederim sevgi_nehri hem inşaallah öyle geçer amin cnm darısı başına inşaallah sende böyle istediğin gibi güzel bi mekan bulursun

çok sağol eliferman çok teşekkürler cnm Ayrıca evet internette hemen hemen hiç resmi yok bende araştımıştım bulamamıştım bu resimleri sağolsun organizasyon şirketimiz gönderdi ibb anlaşmalı organizasyon şirketi var.resimlere gelince inşaallah cnm ama düğünüm temmuzda:) sadece ilk olarak söyleyebileceğim yer bulabilmek için ekim ayında başlıyor rezervasyonlar bide mekanın 3 salonu var kır bahçesi havuzbaşı ideal salon bunlarda minimum kişi sayıları zorunlu mesela bizim havuz başı bölümünde hafta içi 400 hafta sonu 500 en az kişi istiyorlar.umarım seninde herşey gönlünce olur cnm..

Son düzenleme:
kızlar yorumlarınız için tekrar tekrar teşekkür ederim.sormak istediğiniz bişey olursada yardımcı olurum

500 kişi çok fazla yaa ben 200 kişilik bir düğün istiyorum zaten benim düğünüme bir 7-8 yıl var ben mekanı beğendiğimi söylemeye geldim gidiyorum

mutluluklarr

daha dün florya tesislerindeydm zaten çok güzel bir yer ama süslem konusunda bu kadar başarılı oluklarını bilmıordum :) harika bi düğün olucagna eminim şimdden mutluluklar diliorum

birkaç sorum olucak. kır bahçesi kaç kişilik ve kişi başı fyat nedir?

500 kişi çok fazla yaa ben 200 kişilik bir düğün istiyorum zaten benim düğünüme bir 7-8 yıl var ben mekanı beğendiğimi söylemeye geldim gidiyorum

mutluluklarr

:) çok teşekkür ederim cnm çok sağol bende sana mutluklar diliyorum 7-8 yıl sonrası için:))

öylemiii.... çok teşekkür ederim canım ayrıca evet süslemeler gerçekten çok başarılı.
ayrıca kır bahçesini gördün sanırım dimi? yani adı kır bahçesi yeşil bi zemini yok bildiğim kadarıyla hafta içi:250 hafta sonu:300 diye aklımda kalmış evde değilim cnm ben şuan yine bakar yazarım cnm. menude 27.50tl den başlıyor 48tl ye kadar.sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum inşaallah

yok kır bahçesini görmedm düğün olan tarafa geçmedm çünkü ama yeşil bi alan hayal etmiştm 27.5 tan hesaplarsak 250 kişilik bile uygun oluor cnm.ama süslemeler video vs dahil deil dimi bu menü fiyatlarına?

dediğim gibi yeşil bi zemin yok cnm ve yerler taş ben fazla beğenmemiştim ayrıca anlaşmalı organizasyon şirketleri var cnm onunla anlaşmak zorundasın ve seninde dediğin gibi istediğin şeyler doğrultusunda ücret artıyor benim bu söylediğim sadece yemek parası yani diğerleri için ayrı bi ücret ödeniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…