- Konu Sahibi oooDIDEMooo
-
mekana bayıldım rabbım her ısteyene nasip etsın ınşallah çok mutlu olursunuz :)
asmineda kıssss canın sıkıldı herhalde..geziyon topik topik....
bayıldımmmm, mutluluklar. gelininde bi o kadar göz kamaştırıcı olması gerek sanırım
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CNM İNŞAALLAH ÖYLE OLURUM
Bayildim, hayalimdeki gibi..
mekan süpermiş düğününüz de öyle geçer inşallah mutluluklar sizinle olsunDarısı bekarların başına )
çok beğendim herşey gönlünce olsun :) ben yakından biliyorum sosyal tesisleri ama havuz başı düğününe katılmamıiştım ve açıkçası merakta ediyordum çünkü interette fazla bilgi yok tesislerle ve organizasyonlarla ilgili. Eğer düğün fotoğraflarını da paylaşırsan beni çook mutlu edersin :))) bana da fikir olur burayı düşünüyorum çünkü düğün için. Karşılaştığın zorluklar ya da başka türlü sırlar vermek istersen ben burdayım :)
500 kişi çok fazla yaaben 200 kişilik bir düğün istiyorum zaten benim düğünüme bir 7-8 yıl var ben mekanı beğendiğimi söylemeye geldim gidiyorum
mutluluklarr
burası çok güzel bir yer. harika bir seçim yapmışsınız.. mutlu olun inşallahhh..
daha dün florya tesislerindeydm zaten çok güzel bir yer ama süslem konusunda bu kadar başarılı oluklarını bilmıordum :) harika bi düğün olucagna eminim şimdden mutluluklar diliorum
birkaç sorum olucak. kır bahçesi kaç kişilik ve kişi başı fyat nedir?
öylemiii.... çok teşekkür ederim canım ayrıca evet süslemeler gerçekten çok başarılı.
ayrıca kır bahçesini gördün sanırım dimi? yani adı kır bahçesi yeşil bi zemini yok bildiğim kadarıyla hafta içi:250 hafta sonu:300 diye aklımda kalmış evde değilim cnm ben şuan yine bakar yazarım cnm. menude 27.50tl den başlıyor 48tl ye kadar.sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum inşaallah
yok kır bahçesini görmedm düğün olan tarafa geçmedm çünkü ama yeşil bi alan hayal etmiştm27.5 tan hesaplarsak 250 kişilik bile uygun oluor cnm.ama süslemeler video vs dahil deil dimi bu menü fiyatlarına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?