• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünün ertesi günü kapındayım :/

Keske bu kadar yuz vermeseydin, tepene cikar inmez sonra.
Ben olsam gider kayinvalidemle konusurum. Bak x abla boyle diyor, ben bunu asla kabul etmiyorum derdim.
Bence sen yavas yavas da mesafe koy esinin tarafindan bu tur insanlara

ee? Benim lise arkadaşlarım bana böyle bir şey teklif bile edemezlerdi, çünkü cevabımın hayır olacağını biliyorlardı.
Devamsızlığım da hiç yoktu, üniversitede de olmadı, yaşayacağım şeyleri de zamanında yaşadım, çeyizim de kendimdi, dudak falan değil sadece. Benden zerre kadar şikayet de etmemiştir eşimin ailesi şimdiye kadar. Ahlakım, namusum falan zaten kendime göre yerinde, kimseye de laf ettirmem.

3-5 20 sene öncesinde yaşayanın dediğine göre mi yaşıyacam hayatımı? Hayır. O yüzden annem babam kendi işine baksın, benden yana bir şikayet gelmiş mi? Gelmemiş. Utanmalarını gerektirecek bir şey yok. Olur da bir tane laf eden olsaydı kuşağa falan, cevabını yer otururdu. Örneğin eltim deseydi takmadığın için sana saygı duymuyorum falan önce o başını eteğimin altından çıkar derdim. Ama neyseki öyle insanların arasına karışacak falan değildim, evlenmeden önce sizin yetiştirdiğiniz çocuktan ne olacak deyip atardım söz, nişan ortada ne varsa. Bebekte, Nişantaşında yaşamıyorum. Ben ne kadar güçlü olursam çocuğum da o kadar güçlü olur diyerek büyüdüm ben. Benim kızım da kendi lafını kendi söylesin, oğlum olursa da geline karışmam, mutlu olup olmadıklarına bakarım. Gelinin önceki hayatını merak edecek kadar düşmem. Kendi başıma gelenle kendim başa çıkabildiğim için kovarım, sordurtmam diyebiliyorum, bunu şimdiye kadar öğrenmeyen için bunları yapmak zor olabilir tabi. Ne öğrenirsen onu öğretiyorsun çocuğuna sonuçta. O kadın günlerinde de sadece kısır yemiyordum büyürken, kadınların nelerden şikayet ettiklerini de dinliyordum.

valla kuzenlerim evlendi bizdee sorulur annem halamlar aradı sabah 1 de napıyosunuz diye annesi soramaz cünkü ayıptır mantıgıyla sonucta ille kötü niyet degil simdi belki kız yapamadı korktu yada cekindi en azından birine sorabilir yani krem vs gibi bilgileri gecen arkadas evlendi dügün sabahı kız evine kahvaltıya gittiler sabah 10 da yenegsi hemen sordu tabi naptınız balayındamı yapıcanız yoksa dün yaptınızmı diye kızde yaptık dei-mis biraz agrılı oldu ama ne var bunda yani bu kadar büyüttünüz

Off birkim toz bezi mi yarildim gulmekten:KK70:
oda biseymi kaynanan bana yapmadı cünkü ben istanbuldayım o baska sehirde kaynımın gelin yatagıne ne koymuslar biliyomusunuz 2 metre naylon hani badana yaparken gererlerya sanki her yer kan olucak komik yani :)) ama yatak batmasın maksat temiz kadın ya benim kaynanan

Lafa neresinden gireyim bilmiyorum.Evveliyatı 4 yıla dayanan nişanla taçlanan bir ilişkim var.Allah'ıma şükürler olsun güzelde giden bir birliktelik..Kayınvalidemle bir takım sorunlar yaşadık fakat hepsini tanıma evresinde olduğu için unuttuk gittik..Anlayışlıdır sağolsun hakkını yiyemem.Amma velakin eltimle aramızda nişandan sonra sıkıntılar boy göstermeye çalıştı aslına bakarsanız ben pek anlam verememiştim.Fakat dün gece anladığıma emin oldum.

Kayınvalidem dün gece davet verdi misafirler gelmişti tıklım tıklımdı benimde gelmemi istedi geldim oturduk sohbet muhabbet.Gece oldu kayınvalidem yengelere gidin yer kalmadı orada gençler oturursunuz dedi.Bizde 12 gibi gittik..Nişanlım abisiyle diğer oda da tamir işleri yapıyordu ve eltim konuya girdi birebir yazıyorum.Atladıklarım olabilir.Af buyurun.

Eltim : Antidepresan düğün hazırlıkları ne durumda.
Ben : Vallahi yavaş yavaş hızlanıyor abla.
Eltim : Gelinlik satın alacakmısın ?
Ben : Şu anda erken son 2 ay kala bakarım.
Eltim : Bence hiç gerek yok bak ben X.ablanınkini giydim sende G..nin kini giyebilirsin.
Ben : Yok abla sağol ben sıcak bakmıyorum ona istediğim gelinliği almak istiyorum.İçimde kalmasın.
Eltim : Boşa masraf etme 3000 , 4000 lira gelinlik ondan dedim.
Ben : 4000 bin liralık gelinlik giymem abla çok önemli değil ayrıca G.abla 30 küsur yaşında ben 23 ayrıca balık etli ben zayıfım bana nasıl olsun 6 seneyi geçti evleneli.
Eltim : Hıı sen bilirsin canım.Sen yandın düğünde sana rahat yüzü yok.
Ben : Niye ki hayırdır ( Gülerek soruyorum )
Eltim: Dibinden ayrılmayacağım sen nereye ben oraya..Senin için gece planda yaptım çorbacıya götürcem seni.
Ben : Sağol abla valla orayada gideriz sonra bornovaya kaçacağız küçükparka zaten.
Eltim: Olmaz yok ben karar verdim ya hem eğlencede gelin içmez içki.
Ben : Neden sen şampanya içmiştin ama
Eltim: (Error verdi.) Az birşey canım benim içtiğim ayy kız valla onu bırakta ertesi gün telefon melofon kapatma sana geleceğiz.
Ben: Ertesi gün mü ? he gelin buyurun canım :KK70: ( Şaka yaptığını düşünüyorum )
Eltim: Hiç gülme adettendir ertesi gün geleceğiz sana bana da geldiler sana soracağım.
Ben : (Ben Şok) Ne sorcaksınız ki ?
Eltim : O iş oldumu diye.
Ben: Şaka mı yapıyosun fenasın valla.
Eltim: Ne şakası vallahi öyle geleceğiz ya da arayacağız.
Ben : Gelirseniz bulamazsın ararsanız ulaşamazsın.Ulaşsanızda cevabını alamazsınız. O benim özelim kimseyi ilgilendirmez.Sakın öyle birşey yapmayın çok ayıp abla..
Eltim: Adettir bunlar elalem ne der bak kaynanamın kız kardeşleri gelinleri gelecek.Hepimiz böyle gördük.
Ben : Kim ne derse desin ya o gece ne yapacağımdan kime ne böyle birşey yapmayın kabul etmiyorum.Başkası dese kıyameti koparırdım kimsede heveslenmesin onlara ne ya..
Eltim: Neyse ben söyleyim benden çıksın.

Ya Allah aşkına burada aklımda kalanları yazdım daha neler neler söyledi ben hayatta böyle konuların açılmasını ve insanların özel hayatlarına müdahale edilmesine olabildiğince karşıyım..Hatta bugün nişanlıma söyledim saçma sapan adetleriniz varsa içinde kalsın onların kapısını felan açmam gelirseler dedim. O da yok artık uydurmuş o kadar da değil bizim sülalayi karıştımış kendisininkilerle dedi..Zaten böyle bir sebeple kapıya gelse ilk ben kovarım dedi.Öyle gece gece sinir sistemim çöktü..Haklımıyım tepkimde bilmiyorum..Siz olsanız ne yapardınız.Ha bunlar gerçekten ciddiler.​

görümceler balayında eşime telefon açıp sormuşlardı. nefret ederim böyle densizlikten balayını diken üstünde geçirdim eşimle tartıştık hatta. ne kadar saçma ya insanların bir özel hayatı var..

İyi bak en azından müstakbel eşin bu konuda saygılıymış onlara ne demiş. HALA bu tarz şeyleri normal gören erkekler var. Sana sahip çıkması güzel bir şey. Olayın amacı kan varmı yokmu olduğuna bakmaktır ki buda kimseyi değil sadece seni ilgilendirir.. İlk günden böyle bir şeye izin verirsen tependen inmezler ben sana diyim

oda biseymi kaynanan bana yapmadı cünkü ben istanbuldayım o baska sehirde kaynımın gelin yatagıne ne koymuslar biliyomusunuz 2 metre naylon hani badana yaparken gererlerya sanki her yer kan olucak komik yani :)) ama yatak batmasın maksat temiz kadın ya benim kaynanan
Kurban kesicekler sanki mubarek :KK53:

2 metre naylon mu? savaş çıkıcağını düşündüler galiba

yazık ki sizin gibi gelinlere yani bu ne kapris ya nolcak yani kadın sordu cok uzattınız valla sorsa asarmıs kesermis bilmem ne dogru at kendini kamcılatmazmıs
böyler seyleri konusmak benim icin normla burda görüyoruz kız cok ıyıyım diyı ama sougum kimse ye sıcak olamıyorum bilmemne siz böyle aman ben biseyimi anlatmıyım ama bana bunu sorarlarsa söyle set cevap veriyim valla sacmalık herkezin düsüncesi bu kadar katı olunmamalı bence size biraz günlere götüriyimde muhabbetin kralını görün
Olay kapris yapmak değil,mahremiyetin gizli tutulması aslında..Böyle şeyleri deşifre etmek ayıptır..Bunlar karı koca arasında olan özel şeylerdir.İnsanların cinsel hayatları kimseyi ilgilendirmez ve bunun hakkında kimseye açıklama yapmak zorunda değil insanlar..Gelin bakire veya değil bu kimi ilgilendirir? Adam sevmiş evlenmiş..İnsanlara açıklama yapmak zorunda değil ki ya..Gün konusuna gelincede ben almayayım alanada mani olmayayım işimde gücümde mutluyum ben..Ayrıca sende bence uzak dur günlerden hep o günlerdeki bazı cahil teyzelerin çıkarttığı icatlar çünkü bunlar :)

valla kuzenlerim evlendi bizdee sorulur annem halamlar aradı sabah 1 de napıyosunuz diye annesi soramaz cünkü ayıptır mantıgıyla sonucta ille kötü niyet degil simdi belki kız yapamadı korktu yada cekindi en azından birine sorabilir yani krem vs gibi bilgileri gecen arkadas evlendi dügün sabahı kız evine kahvaltıya gittiler sabah 10 da yenegsi hemen sordu tabi naptınız balayındamı yapıcanız yoksa dün yaptınızmı diye kızde yaptık dei-mis biraz agrılı oldu ama ne var bunda yani bu kadar büyüttünüz

Hayır yenge atlayamaz, kız bir sıkıntısı varsa anlatabilir eğer istiyorsa ona kimsenin lafı olamaz zaten. Size sorulursa da cevaplayın zaten ne var ne yok diye o kimsenin umrunda değil ki? Ama düşünün neden bağlanıyor o kuşak falan diye fikir belirtirseniz, sizden daha fazla düşünen birileri vardır. Bunda da bir sorun yok.

Olay kapris yapmak değil,mahremiyetin gizli tutulması aslında..Böyle şeyleri deşifre etmek ayıptır..Bunlar karı koca arasında olan özel şeylerdir.İnsanların cinsel hayatları kimseyi ilgilendirmez ve bunun hakkında kimseye açıklama yapmak zorunda değil insanlar..Gelin bakire veya değil bu kimi ilgilendirir? Adam sevmiş evlenmiş..İnsanlara açıklama yapmak zorunda değil ki ya..Gün konusuna gelincede ben almayayım alanada mani olmayayım işimde gücümde mutluyum ben..Ayrıca sende bence uzak dur günlerden hep o günlerdeki bazı cahil teyzelerin çıkarttığı icatlar çünkü bunlar :)
bu adetler bana komık geliyo normal yani takılmıyroum o kadar kızmak neden

görümceler balayında eşime telefon açıp sormuşlardı. nefret ederim böyle densizlikten balayını diken üstünde geçirdim eşimle tartıştık hatta. ne kadar saçma ya insanların bir özel hayatı var..
ne iğrenç insanlar var ben kendimi dusunuyorum erkek kardesimi arar mıydım diye boyle bir şey aklımın ucundan dahi geçmez

esimin halasına gene onların tarafında o cardat dantelli bohcaya konup üstüne cicek koyulup sabahı kaynanay götürülür görümcesi kaynanasındna önce atlamsı hani bakıyım bakıyım diyee kızan ne bilsin zannediyo litrelerce kan var

Back
X