• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünün ertesi günü kapındayım :/

Lafa neresinden gireyim bilmiyorum.Evveliyatı 4 yıla dayanan nişanla taçlanan bir ilişkim var.Allah'ıma şükürler olsun güzelde giden bir birliktelik..Kayınvalidemle bir takım sorunlar yaşadık fakat hepsini tanıma evresinde olduğu için unuttuk gittik..Anlayışlıdır sağolsun hakkını yiyemem.Amma velakin eltimle aramızda nişandan sonra sıkıntılar boy göstermeye çalıştı aslına bakarsanız ben pek anlam verememiştim.Fakat dün gece anladığıma emin oldum.

Kayınvalidem dün gece davet verdi misafirler gelmişti tıklım tıklımdı benimde gelmemi istedi geldim oturduk sohbet muhabbet.Gece oldu kayınvalidem yengelere gidin yer kalmadı orada gençler oturursunuz dedi.Bizde 12 gibi gittik..Nişanlım abisiyle diğer oda da tamir işleri yapıyordu ve eltim konuya girdi birebir yazıyorum.Atladıklarım olabilir.Af buyurun.

Eltim : Antidepresan düğün hazırlıkları ne durumda.
Ben : Vallahi yavaş yavaş hızlanıyor abla.
Eltim : Gelinlik satın alacakmısın ?
Ben : Şu anda erken son 2 ay kala bakarım.
Eltim : Bence hiç gerek yok bak ben X.ablanınkini giydim sende G..nin kini giyebilirsin.
Ben : Yok abla sağol ben sıcak bakmıyorum ona istediğim gelinliği almak istiyorum.İçimde kalmasın.
Eltim : Boşa masraf etme 3000 , 4000 lira gelinlik ondan dedim.
Ben : 4000 bin liralık gelinlik giymem abla çok önemli değil ayrıca G.abla 30 küsur yaşında ben 23 ayrıca balık etli ben zayıfım bana nasıl olsun 6 seneyi geçti evleneli.
Eltim : Hıı sen bilirsin canım.Sen yandın düğünde sana rahat yüzü yok.
Ben : Niye ki hayırdır ( Gülerek soruyorum )
Eltim: Dibinden ayrılmayacağım sen nereye ben oraya..Senin için gece planda yaptım çorbacıya götürcem seni.
Ben : Sağol abla valla orayada gideriz sonra bornovaya kaçacağız küçükparka zaten.
Eltim: Olmaz yok ben karar verdim ya hem eğlencede gelin içmez içki.
Ben : Neden sen şampanya içmiştin ama
Eltim: (Error verdi.) Az birşey canım benim içtiğim ayy kız valla onu bırakta ertesi gün telefon melofon kapatma sana geleceğiz.
Ben: Ertesi gün mü ? he gelin buyurun canım :D ( Şaka yaptığını düşünüyorum )
Eltim: Hiç gülme adettendir ertesi gün geleceğiz sana bana da geldiler sana soracağım.
Ben : (Ben Şok) Ne sorcaksınız ki ?
Eltim : O iş oldumu diye.
Ben: Şaka mı yapıyosun fenasın valla.
Eltim: Ne şakası vallahi öyle geleceğiz ya da arayacağız.
Ben : Gelirseniz bulamazsın ararsanız ulaşamazsın.Ulaşsanızda cevabını alamazsınız. O benim özelim kimseyi ilgilendirmez.Sakın öyle birşey yapmayın çok ayıp abla..
Eltim: Adettir bunlar elalem ne der bak kaynanamın kız kardeşleri gelinleri gelecek.Hepimiz böyle gördük.
Ben : Kim ne derse desin ya o gece ne yapacağımdan kime ne böyle birşey yapmayın kabul etmiyorum.Başkası dese kıyameti koparırdım kimsede heveslenmesin onlara ne ya..
Eltim: Neyse ben söyleyim benden çıksın.

Ya Allah aşkına burada aklımda kalanları yazdım daha neler neler söyledi ben hayatta böyle konuların açılmasını ve insanların özel hayatlarına müdahale edilmesine olabildiğince karşıyım..Hatta bugün nişanlıma söyledim saçma sapan adetleriniz varsa içinde kalsın onların kapısını felan açmam gelirseler dedim. O da yok artık uydurmuş o kadar da değil bizim sülalayi karıştımış kendisininkilerle dedi..Zaten böyle bir sebeple kapıya gelse ilk ben kovarım dedi.Öyle gece gece sinir sistemim çöktü..Haklımıyım tepkimde bilmiyorum..Siz olsanız ne yapardınız.Ha bunlar gerçekten ciddiler.​
kaynananla konus guzelce ve bu konuda net bi cizgi koy, herkes yerini bilsin.. yatagindan ciksinlar ozetle! bu ne kustahlik yani?! sakin eltine de yuz verme ozelin konusunda..

haa bi de sakin ve net bi sekilde nisanlina da anlat ve cizgini ciz.. simdiden iyi olmak icin boyle mahrem konularda bu eltine filan egilirsen, nasil ve neler yaptiginiza kadar konusmaya yuz bulur arsiz arsiz.. cok sinirlendim ya..
nefret ederim evlilikte yatak odasinin ortalikta veya 3ncu kisilerle konusulmasindan..

Lafa neresinden gireyim bilmiyorum.Evveliyatı 4 yıla dayanan nişanla taçlanan bir ilişkim var.Allah'ıma şükürler olsun güzelde giden bir birliktelik..Kayınvalidemle bir takım sorunlar yaşadık fakat hepsini tanıma evresinde olduğu için unuttuk gittik..Anlayışlıdır sağolsun hakkını yiyemem.Amma velakin eltimle aramızda nişandan sonra sıkıntılar boy göstermeye çalıştı aslına bakarsanız ben pek anlam verememiştim.Fakat dün gece anladığıma emin oldum.

Kayınvalidem dün gece davet verdi misafirler gelmişti tıklım tıklımdı benimde gelmemi istedi geldim oturduk sohbet muhabbet.Gece oldu kayınvalidem yengelere gidin yer kalmadı orada gençler oturursunuz dedi.Bizde 12 gibi gittik..Nişanlım abisiyle diğer oda da tamir işleri yapıyordu ve eltim konuya girdi birebir yazıyorum.Atladıklarım olabilir.Af buyurun.

Eltim : Bence hiç gerek yok bak ben X.ablanınkini giydim sende G..nin kini giyebilirsin.
Ben : Yok abla sağol ben sıcak bakmıyorum ona istediğim gelinliği almak istiyorum.İçimde kalmasın.
Ben : 4000 bin liralık gelinlik giymem abla çok önemli değil ayrıca G.abla 30 küsur yaşında ben 23 ayrıca balık etli ben zayıfım bana nasıl olsun 6 seneyi geçti evleneli.
Eltim: Dibinden ayrılmayacağım sen nereye ben oraya..Senin için gece planda yaptım çorbacıya götürcem seni.
Ben : Sağol abla valla orayada gideriz sonra bornovaya kaçacağız küçükparka zaten.
Eltim: (Error verdi.) Az birşey canım benim içtiğim ayy kız valla onu bırakta ertesi gün telefon melofon kapatma sana geleceğiz.
Ben: Ertesi gün mü ? he gelin buyurun canım :KK70: ( Şaka yaptığını düşünüyorum )
Eltim: Hiç gülme adettendir ertesi gün geleceğiz sana bana da geldiler sana soracağım.
Ben : Gelirseniz bulamazsın ararsanız ulaşamazsın.Ulaşsanızda cevabını alamazsınız. O benim özelim kimseyi ilgilendirmez.Sakın öyle birşey yapmayın çok ayıp abla..
Eltim: Adettir bunlar elalem ne der bak kaynanamın kız kardeşleri gelinleri gelecek.Hepimiz böyle gördük.
Ben : Kim ne derse desin ya o gece ne yapacağımdan kime ne böyle birşey yapmayın kabul etmiyorum.Başkası dese kıyameti koparırdım kimsede heveslenmesin onlara ne ya..

Ya Allah aşkına burada aklımda kalanları yazdım daha neler neler söyledi ben hayatta böyle konuların açılmasını ve insanların özel hayatlarına müdahale edilmesine olabildiğince karşıyım..Hatta bugün nişanlıma söyledim saçma sapan adetleriniz varsa içinde kalsın onların kapısını felan açmam gelirseler dedim. O da yok artık uydurmuş o kadar da değil bizim sülalayi karıştımış kendisininkilerle dedi..Zaten böyle bir sebeple kapıya gelse ilk ben kovarım dedi.Öyle gece gece sinir sistemim çöktü..Haklımıyım tepkimde bilmiyorum..Siz olsanız ne yapardınız.Ha bunlar gerçekten ciddiler.​
Bence eltine aa tabi gelin de, eşinle de plan yap kimsenin bilmediği bir otelde geçirin geceyi. Onlar da gelirse kapıda kalsın. Bu nasıl bir adetmiş. Yani geleceği varsa göreceği de olsun.

valla kuzenlerim evlendi bizdee sorulur annem halamlar aradı sabah 1 de napıyosunuz diye annesi soramaz cünkü ayıptır mantıgıyla sonucta ille kötü niyet degil simdi belki kız yapamadı korktu yada cekindi en azından birine sorabilir yani krem vs gibi bilgileri gecen arkadas evlendi dügün sabahı kız evine kahvaltıya gittiler sabah 10 da yenegsi hemen sordu tabi naptınız balayındamı yapıcanız yoksa dün yaptınızmı diye kızde yaptık dei-mis biraz agrılı oldu ama ne var bunda yani bu kadar büyüttünüz
kizcagiz sorun yasadiysa bunu kendi istedigi biriyle, belki annesi belki kizkardesi belki de bi arkadasina 'arzu ederse' danisabilir.. isguzarlik yapip insanlarin ozeline dahil olmakta bi 'iyilik' veya 'yardimcilik' goremiyorum.. herkes yerini, haddini, hududunu bilmeli.. hayir yani yaptiniz mi, yapmadiniz mi, nasil sorular bunlar ve kimi ne vasifla ilgilendirir? evliligin amaci yalnizca bu mudur? normallestirmeyin bu tarz mudahaleleri, rica ederim..

Canım bende evlendim sabahı eşimin ailesine çaya gittik ertesi gün kvalidemin eltileri görümceleri yine kadınlar toplandık sohbet ettik yani bu adet bizdede var ertesi günü çayı ama asla bir şey sormadılar ima etmediler.Ayıp elti ne karışır sakın özelini anlatma kendisiyle yarıştırıyor bence

Ben: Ertesi gün mü ? he gelin buyurun canım :KK70: ( Şaka yaptığını düşünüyorum )

canım seni anlayabiliyorum biz evlendk, kaynanamlar üst katta ben alt kattaydım 10 gün kaynanamda kalcaktık ben sıkıntı yok dedim neticede aynı evde olmıcaz diye düşündüm, neyse akşam oldu falan tabi işte başbaşa kaldık 15 20 dk sonra cama bişeyler vurmalar neymiş adetmiş baklava istiyolarmış ben tabi sinirlendim eşime dedim ki şimdi ben yukarı çıkarsam yediririm baklavayı dedim, eşim dış kapıya çıktı bagrdı çagrdı içeri grdi neyse ertesi gün oldu bnlar kahvaltı hazrlıyo eltimin suratı beş karış hiç umursmadm bende mutfakta eşimden hala baklava istiyo bende tepsiyi çıkarda iyice bi yensin dedm. sinirim tavan tabi bzm oralarda erte yaparlar kadınar arrasında neyse yemek yiyoz kendi kendine konu açtı işte bzde vurduk cama bilmem ne ben de dayanamadm insanlar kendilerine yapılmaması istedgi hareketleri neden yaparlar anlmam veremem dedm ve baklavayı da alamadınız neticede dedim herkesin içinde susturdum ne geri kafalı insannlar bunlar anlayamadım elti eltiyi çekemez canm o kendi istedigi gelinligi giyememiş ki senn de giymeni fesatlıyo bence sakın güvenme uzak dur

Vallahi elti'ye giciklik, gelinligin en muhtesimini al. Kiralama sakin, satin al. Dügünün umarim harika olur. Dügün günde arada sirada elti'ye el sallamayi, çok fake bir sekilde gülmeyi sakin unutma canim :)

O elti dis kapinin dis mandali. Sakin ona baska bir rol verme. Bir daha böyle konustugunda tersle. Alttan alma, cevabini çok okkali bir sekilde ver. Ve evet kapiya dayanirlarsa sakin ama sakin kapiyi açma. Gerekirse bu konuyu kv'den ile konus yada nisanlini konustur. Kimseye hesap vermek zorunda degilsin cinsel hayatin üzerine.

Umarim o elti kiskançligindan çatlarda patlarda! :KK48:

adı üstünde el-ti el işte el eli çekebilirmi münkün değil gör-ümce görene kaynana düğüne kayınpeder ölene kadar sevilirmiş yazcak cok şey var durduk yere kiblenmeyeyim haddini bildir işine karışmasını her konuda engellle sadece bu konuda değil kedinin bacağını ilk gunden ayırcan diye bi laf vardır bizde ilk zamanlar hadi yeniyim deyip laf etmezsem tepene öyle bi binerlerki kurtulamazsın

Bazilarida yok surahi kirilir ne var bunda yok gururla carsafi bohca yapmiş be bu ne ya evlendiyseniz evlendiniz millete biz yaptik demek mi sart afış bastırın buyuk birsey basardık ve adet mi oluyor terbiyesizlikten başka bisey degil gurur duyulacak biyanıda yok boş insanların işi kime ne kimin nezaman ne yaptığından ?? Akan kanı gurur kaynağı goren kadın :D

erkek tarafı ertesi gün öğleden sonra falan arar bazı ailelerde, onu biliyorum
gelmek de bazı halklarda vardır, mesela bazı çerkeslerde
özellikle eltiler çok keyif alır bundan! çok yakından gördüm, biliyorum

ben senin aşk hikayeni de okumuştum, çok beğenmiştim, Allah bozmasın!:nazar::nazar::nazar:
neden o günü riske atasınız ki? eşin de zor durumda kalabilir
o gece için bir otele rezervasyon yaptırsanız? düğünden sonra otele gitseniz, geceyi orada geçirseniz?
ne olur ne olmaz diye otel yönetimine de rahatsız edilmek istemediğinizi söylersiniz, olur biter

hem sizi rahatsız edemezler
hem de gelinliğe laf eden elti bir de oteli duyunca çatır çatır çatlar işte :KK53:

erkek tarafı ertesi gün öğleden sonra falan arar bazı ailelerde, onu biliyorum
gelmek de bazı halklarda vardır, mesela bazı çerkeslerde
özellikle eltiler çok keyif alır bundan! çok yakından gördüm, biliyorum

ben senin aşk hikayeni de okumuştum, çok beğenmiştim, Allah bozmasın!:nazar::nazar::nazar:
neden o günü riske atasınız ki? eşin de zor durumda kalabilir
o gece için bir otele rezervasyon yaptırsanız? düğünden sonra otele gitseniz, geceyi orada geçirseniz?
ne olur ne olmaz diye otel yönetimine de rahatsız edilmek istemediğinizi söylersiniz, olur biter

hem sizi rahatsız edemezler
hem de gelinliğe laf eden elti bir de oteli duyunca çatır çatır çatlar işte :KK53:
hepimizde şu giciklari catlatma damari var ha :KK70: gizli gitsin, kapida kalinca daha bi iyi olur, kös kös geri donmeleri filan :KK53: bi de tlfndan da ulasamadilar mi, dadından yenmez bozum halleri :KK70:

hepimizde şu giciklari catlatma damari var ha :KK70: gizli gitsin, kapida kalinca daha bi iyi olur, kös kös geri donmeleri filan :KK53: bi de tlfndan da ulasamadilar mi, dadından yenmez bozum halleri :KK70:

tabi, o da olur
dönünce de anlatsın ama
otel odası şöyle güzeldi böyle güzeldi
kahvaltı şöyle iyiydi böyle iyiydi :KK70:
çatlasın işte gıcıklar :rolleyes:

merak ettim burdaki kızların hıc kuzenleri halası teyzesi sormadımı nasıl gecti kız o iş diye :))

Benim ne kendi ailem ne esimin ailesi en ufacık iması dahi olmadı o konuyla ilgili bu terbiyesizligi fazla meraklı elalemin yatak odasini merak eden içi boş birileri cikartmis oburleride koyun gibi peşinden gidiyor kan aktida noldu cok mu gurur duyulası birsey ben kendimle gurur duymadim şahsen gayet normal bisey .. biz uremek , zar bozmak icin evlenmedik ki onu başarimiz sayip afise edelim ayni hayatı paylasmaya evlendik ,biz aile olduk ,yıllarca birlikte yurumek istedik kimseye show yapacak degilim yatak odamda eşimle yaşadiğim ozel anla ilgili .. utanmazlık tamamen kac sene ayni yatagi paylastigim kuzenim yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen bekar kuzenim dahi meraktan bile olsa agzini acmadi
Burda anlattiklarindada belli milletin yatak odasi hikayelerinden sizede eglence dedikodu cikiyor yok onun kiboyle olmus ayy bunun boyle yapmislar anca gunlere toplanip milletin bacak arasini konusun

Son düzenleyen: Moderatör:
Nişanlınız söyleyeceğini söylemiş takmayın hiç. Çokta muhattap olmayın onunla. Söz vermeyin ağzına. He deyip geçin. Sanırım kendisiyle kıyaslıyor ve kıskanıyor.

Balayı dönüşü soran olursa "telefonla videoya çektik zaten, gel bak bi" deyip ekrandan terbiyesiz el hareketi resmi göstermek lazım, şu tek el ile yapılandan falan.

Şaka bir yana, müstakbel eşinizin ailesi de bu elti bozuntusuyla aynı çürümüş zihniyeti taşıyorsa bile umarım eşiniz ailesine yeri gelince "hayır" demekle hayırsız evlat olacağını zanneden adamlardan değildir.

tasası eltiye düşmüş o gecenin :KK12:
böyle şeylerde karışan çok oluyor gerçekten canım.
sen bu durumu eşine bırakma kendin hallet bence.
çünkü bize daha nişanlı iken düğünden sonra yatsıdan önce eve gidemezsiniz demişlerdi.
ben de eşime ben o kadar duramam dedim bizim düğün öğlen 3te bitti çünkü.
o da durmayız kendi evimize gideriz demişti.
ama düğün bitti kaynanamlara gittik ve bana diyor ki yatsıya kadar duracakmışız.
benim sinir tepeme bi çıktı.
gittim onu örgütleyen yenge kv ahalisine dedim ki.
biz eve erken gitcez çünkü ben reglim o kadar süre gelinlikle duramam lavaboya gitmem lazım dedim.
gerçekten de öyleydim.
bana diyorlar ki aa siz eve giderseniz herkes anlar regl olduğunu.
anlarlarsa anlasınlar dedim bende ayıp mı günah mı.
bi de diyorlar ki sen gir wc ye biz gelinliğini tutalım :KK11:
yani demem o ki lafını esirgeme ve bu işi kendin hallet.
otele gidin balayına gidin kaçın kısaca.
yaparlar çünkü yapıcaz dedilerse...

Bence söyle sizin odaya gelip naklen izlesin. Siz eksik anlatırsınız falan detayları kaçırır ve adet yerini bulmaz, vah vah...

Kadındaki meraka ve gıcıklığa bak yahu.

Bence nişanlınızla konuşun bu konuyu. Umarım o normal karşılamıyordur bu saçmalığı.

Back
X