Simdiden tebrik ederim.
Hayirli olsun insaAllah.
Ben sahsen bugün dogum kontrol hapina basladim.
Bir dahaki ayda araliksiz devam edicem.
Yoksa ben tam dügün günü hastalanacaktim.
kızlarrrr şimdik kadın doğum uzmanından geldim, regl dönemim tam düğün tarihine denk geliyordu, ayarlamaları hesaplamaları yaptı düğünden bir hafta öncesine göre ayarladı balayımda zehir olmaktan kurtuldu, sizinde böyle denk geliyorsa 2 ay önceden gidin aklınızda bulunsun ben 1 ay önceden gittim ama 2 ay önce olsaydı daha kesin olurdu tarih, şimdi yinede korkuyorum inşallah ayarladığı gibi olur :26:
nasıl yani anlayamadım tatlm nasl ayarlıor ilaç flaanmı verd,i sölesne ?
canım düğünüm temmuz 14te hazirandada yine o aralar olucam 12-13 haziran gibiyasmin verdi doktorum haziranda adet başladığı ilk gün kullanmaya başla dedi:44: 21 tabletlik kutunun içinde 3-4 tane kalınca bırak dedi bıraktığın gün adet olucaksın dedi yani düğünümden 1 hafta önce olmuş olucam, sadece düğün öncesi kullanıcam ama düğünden sonra doğum kontrol hapı yasmin falan düşünmüyorum hormonel olarak bayağı bozduğunu duydum aşırı kıllanma falan yapıyormuş, bir aydan bişey olmaz inşallah o günümüzü rahat geçirelim güzel geçirelim ayyy gelinlikle düşünemiyorum wcye gidipte ped değiştirmeye uğraştığımı inşallah olmaz öyle bişey:26: mutluluklar diliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?