Düğün Düğününde RegL oLmak..

husundark

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
90
2
48
Şeeyy 40 gün sonra kısmetse düğünüm olacak , aslında düğünden bi kaç gün önce hastalığım bitmiş oluyo normalde ama stresten heyecandan falan gecikir ya da artar diye çok korkuyorum şimdiden yatıp kalkıp onu düşünmeye başladım

Başına böyLe bişey geLen oLdu mu ? NeLer yaptınız ?

benimde 40 gün sonra düğünüm düğün günü 3. günüm oluyo normalde 4 yada 5 gün sürer geçiktirici içmeyi düşündüm nişanlım ve annem sıcak bakmadı.
düğünden 2 gün sonra balayına gidecegiz inşallah o zamana biter diye dua ediyorum şimdiden

inşaLLah canım , biz nişanLımLa düğün tarihini özeLLikLe ona göre ayarLadık ama stres unsurunu hiç hesaba katmamıştım

Simdiden tebrik ederim.
Hayirli olsun insaAllah.

Ben sahsen bugün dogum kontrol hapina basladim.
Bir dahaki ayda araliksiz devam edicem.

Yoksa ben tam dügün günü hastalanacaktim.

bir dahaki ay aralıksız devam ederseniz zararı olmazmı?
bende düşünüyorumda yoksa düğün günü hastalıgımın ilk gününe denk geliyor

Simdiden tebrik ederim.
Hayirli olsun insaAllah.

Ben sahsen bugün dogum kontrol hapina basladim.
Bir dahaki ayda araliksiz devam edicem.

Yoksa ben tam dügün günü hastalanacaktim.

aynen arkadaşım bende bu ayın 3 ünde ewleniyorum ayın 5 gibi hasta olmam gerekiyor bizde 5 inde balayına gidiyoruz 4 gün fazla kullanıp 5. gün bırakıcam zaten 10 unda döncez.. bi sakıncası olmuyormuş bi kaç günden.. herkese mutluluklar şimdiden herşey gönlünüzce olsun... :123:

kızlar banada yardım edin yaaa düğünüm 26 ağustosta ve adet dönemime denk geliyor ya 27snde adet oluorm normalde ama ogun bembeyaz gelinlkle sorun yaşamadan rahatça oynamak istioyurm kınamdada düğünumdede ne tvsiye edersiniz

kızlarrrr şimdik kadın doğum uzmanından geldim, regl dönemim tam düğün tarihine denk geliyordu, ayarlamaları hesaplamaları yaptı düğünden bir hafta öncesine göre ayarladı balayımda zehir olmaktan kurtuldu, sizinde böyle denk geliyorsa 2 ay önceden gidin aklınızda bulunsun ben 1 ay önceden gittim ama 2 ay önce olsaydı daha kesin olurdu tarih, şimdi yinede korkuyorum inşallah ayarladığı gibi olur :26:

nasıl yani anlayamadım tatlm nasl ayarlıor ilaç flaanmı verd,i sölesne ?

Benim de reglim tam düğüne denk geliyordu,ama doğum kontrol hapı kullanmaya başlamıştım 1 ay öncesinden dr kontrolünde tabi,7 günlük arayı vermeden balayı bitene kadar kullanmıştım ve hiç bir sorun yaşamamıştım...

peki işe yararmı yaa br geciktirici hap diorlar bir d.kontrol hapı hangisini alsam şaşrıdımm

nasıl yani anlayamadım tatlm nasl ayarlıor ilaç flaanmı verd,i sölesne ?

canım düğünüm temmuz 14te hazirandada yine o aralar olucam 12-13 haziran gibi yasmin verdi doktorum haziranda adet başladığı ilk gün kullanmaya başla dedi:44: 21 tabletlik kutunun içinde 3-4 tane kalınca bırak dedi bıraktığın gün adet olucaksın dedi yani düğünümden 1 hafta önce olmuş olucam, sadece düğün öncesi kullanıcam ama düğünden sonra doğum kontrol hapı yasmin falan düşünmüyorum hormonel olarak bayağı bozduğunu duydum aşırı kıllanma falan yapıyormuş, bir aydan bişey olmaz inşallah o günümüzü rahat geçirelim güzel geçirelim ayyy gelinlikle düşünemiyorum wcye gidipte ped değiştirmeye uğraştığımı inşallah olmaz öyle bişey:26: mutluluklar diliyorum canım

sağol canım tamam bnde bundan alcm benm tarhlerm net çnki saol ttlm sanada mutllklar

Hapa baslayanlar nasil bir etki gördüler?

Ben bu ay basladim.
Yalniz hala lekelenme oluyor.
Tabii hormon alindigi icin ve bünyem buna aliskin olmadigi icin ilk ayda gayet normalmis....

Bende herkese mutluluklar dilerim.

bnmde 3. gunune denk glıyo dugunum gecıktırıcı hakkında bılgım yok kısa zmnda bı doktora gtmeyı dusunuyorm kızlar

ben bayadir dogum kontrol hapi kullaniyorum, son paketten sonra hesapladim, tam dügün gününe denk gelecegi icin simdi bi hafta ara verdim, bugün baslicam, doktorumda 17 gün var dügüne o 17 gün sizi korur demisti illa reglden sonra olmasi gerekmiyor demisti...

doktora gitmek en doğru yöntem. muhtemelen doğum kontrol hapı vererek düğün gününe denk gelmesini önleyecektir. çok şükür benim düğünüm reglimin bittiği gün olacak

benımde 26 agustos da dugunum ve dugunumun ılk gunu relglı oluyorum ama gecıktırıcı bılmem ne kullanıpda dengemı bozmak ıstemıyorum ne gerek var onumuzde uzun yıllar var ılk gece oturucaz sohbet edıcez sarılıp uyucaz sanırımD acısını sonra cıkartırız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…