ailemin yanına gittiğimde annem bana aldıklarını gösterdi yatak örtüsü filan.o kadar heveslilerdiki bişey söyleyemedim.karşı taraf ayrılığa yanaşmıyor bırakamazmış, düğün olacakmış.en son ertelemede karar kıldık.davetiyeler dağıtılmamıştı allahtan. yorumlarınız için teşekkür ediyorum.ben yazarım buraya arada.
canım çok zor olduğunu biliyoruz. olayın şoku ve duygularınla düğünü iptal etmek senin için çok zor geliyor olmalı. ama ne yazık ki olanları unutabileceğine inanmıyorum, düğünü ertelemen iyi olmuş, unutma ileride mutlu olmak istiyorsan duygularınla değil MANTIĞINLA karar vermelisin.
ailen heveslidir tabi, çünkü o adamı DÜRÜST KIZLARINI SEVEN BİR ADAM olarak görüyorlar. oysa ki eminim ki gerçekleri bilseler senin yanında olurlar. bunda senin bir suçun yok, senin eksikliğin yüzünden olmadı bu olanlar, içten içe kendini suçluyorsan sakın yapma, düğünü erteledin iyi güzel biraz o adamla görüşmeden düşün, kapat telefonlarını, sonra ailene anlat, en iyisi annene anlatman, telefonda anlatsan da olur yeter ki anlat zehrini akıt.
yazık sana bu eziyeti çektirmeye hiç hakkı yoktu o adamın! o kızlarla görüşürken gayet keyfiyle yaptı ama sen acı çekip ızdırap çekiyorsun BUNU KENDİNE YAPMA! o gayet canını sıkmadan yapabildi bunu, sen de canını sıkmadan iptal edebilirsin bu düğünü. hepimiz senin yanındayız.
burda konuşulan düğündür, nikahtır sohbetlerine kafanı takma, NİKAH İPTALİ ni bir avukata danış ve boşanacak olsanız bile bu dünyanın sonu değil üstelik rabbimin sevgili kuluymuşsun ki daha en başında göstermiş, ya çoluğun çocuğun olduktan yıllar sonra böyle bişeyler yapsaydı o zaman bu gücü bulmak daha da zor olacaktı (ama imkansız değil).
buraları takip ediyorsan, böyle erkeklerin hiç durulmadığını ne yazık ki görmüşsündür. lütfen kalbine, alışkanlıklara, yıllara yenilme, gelecek güzel günlerin için MANTIĞINLA karar ver.
sevgilerle..