- 10 Mart 2011
- 864
- 403
- 103
kızlar ben bu sabahta dayanamadım tartıldım aslında atak evresinin sonunda tartılıcaktım ama 3 günde 3 kilo verince merak ettim :)))bu sabah 1 kilo daha gitmişşşş:))ben o doktoru bulup öpmek yanaklarını sıkmak istiyorummm:))
kızlar ben bugün akşam tavuk çorbası yaptım eti öğleden haşlayıp birazcık atıştırdım kçk bir kase yoğurt eşliğinde tavuk çorbasını da bol karabiber ve limonla içtim çok lezizdi siz neler yaptınız bugün bakalım pazartesi ekibi
sabahkileri yazmıştım öğlen ve akşam olarak yağsız köfte yağsız yoğurt yarım kaşık yulaf kepeği ve yarım haşlanmış yumurta olarak az ve öz geçiştirdim. leslie 2 mil videosunu yapmadan öncede ufacık bir yağsız köfte daha aldım yakacak enerjim olsun diye çünkü bugün biraz kuş gibi beslendim sanırım.
içecek olarak 1 kupa yeşil çay 1 kupa lavantalı ve ıhlamurlu yeşil çay ayrıca ufak bir fincan türk kahvesini toz olarak kaynar suya karıştırıp dibine çöktükten sonra içtim. granül kahve yerine geçti.
bir kaç tanede goji berry çiğnedim. belki bir- iki saat içinde yağsız süt ve bir parça yağsız beyaz peynir yerim.
su olarakta yaklaşık 1 buçuk litre tüketmişimdir. yatana kadar 1-2 bardak daha içmem lazım. buarada reglim başladı tartılmadım 1 hafta kadarda tartılmayı düşünmüyorum
5 gün ard arda aşırı derecede kaçamak yapmıştım ( diyeti bozdum diyebilirim ) yeniden atak evresine başlamak mı 1 + 1 devam etmek mi mantıklı halen karar veremedim. bugün 1. gün olarak saf protein uyguladım ama yarın sebzeliye geçsem mi yoksa yine atak mı yapsam inanın karar veremedim.
sizce hangisi mantıklı ?
Bugün itibariyle bende aranıza katıldım kızlar. Dün kitabımı alışverişimi yaptım. Kitaba vakit ayıramadım şimdi okumaya başlicam. Bu gün sabah yağsız sütle kahvaltımı geçiştirmek zorunda kaldım. öğlen sade kahve yeşil çay yine geçiştirdimçünkü dışarıdaydım. Akşam yemeğim fırın poşetinde yağsız kıymadan köfte ve yağsız yoğurt... Umarım doğrudur. Şimdi kitabı okuyacağimm hadi bakalıım :))
1+1 devam etmelisin bence ben öyle yapıyorum kilo atak kilo vermenin durduğu dönemler için
sabah ve öğlen hiçbirşey yememişsin aç kalmaman lazım ve yeterli miktarda protein alman lazım sadece protein girdi migdene diye belki tartın inecek ama bu şekilde beslenme bence kitabı okumaya başlayınca zaten kafanda diyet iyice şekillenir iyi diyetler :)
1+1 devam etmelisin bence ben öyle yapıyorum kilo atak kilo vermenin durduğu dönemler için
haklısın bugün hiç fırsatım olmadığı için iki öğün geçiştirmek zorunda kaldım. Bugün yulaf kepeğimide aldım yarına güzel bir menü planlıyorum :) atak evremi altı gün sürdürmeyi düşünüyorum çok mu olur acaba?
haklısın bugün hiç fırsatım olmadığı için iki öğün geçiştirmek zorunda kaldım. Bugün yulaf kepeğimide aldım yarına güzel bir menü planlıyorum :) atak evremi altı gün sürdürmeyi düşünüyorum çok mu olur acaba?
tatlım ssoleil çok haklı öğün atlamamak çok önemli.ben dışarda olduğum günlerde küçük sütlerden 1-2 tane 1-2 tane küçük 125 grlık yoğurt(yoğurtlar için çantama 2 tane de kçk plastik kaşık atıyorum) pınarın üçgen peynirlerinden 1 tane alıyorum(bu peynirlerin yağ oranı biraz yüksek olduğu için 2 günde 1 tüketiyorum en fazla)ve sabah evden çıkmadan mutlaka 1-2 yumurta haşlayıp sıkı kahvaltı yaparak çıkıyorum(bazen sabahın 6sında uyanmak zorunda kalıyorum kahvaltı için ama gene de kalkıyorum)böylece yeterince protein alıyorum hem de öğün atlamamış oluyorum çantam evden çıkarken biraz ağır oluyor ama gün içinde tükettikçe hafifliyor
hadi gözün aydın tebrikler.ben de 5 günlük atak dönemimde 4 kg vermiştim.bilirim o heyecanı çok güzel bir duygu biliyorum zaten böle olunca insan bidaha tatlı çikolata yemesem de olur dio dimi.umarı senin için hep böle ii olur
ilk günün tecrübesizliği oldu :) kitabıda hiç okuyamamıştım, ama şimdi okuyorum. küçük yoğurtlara bende baktım bugün ama sıfır yağ sıfır kolestrol yazan yoğurtlarda meyve parçacıkları var o yüzden almadım onlardan ama kullanılabiliyor sanırım. birde bulabildiğim en yağsız peynir %8 yağ oranı olan bahçıvan light peynirdi, bu oran atak devresi için fazlamı gelir acaba? benimde çantamda bulundurabileceğim birşeyler olmalı mutlaka bugün açlıktan bayılmadığım için sanslıyım :)
tşk ederim canım umarım hepimiz için harika sonuçlar olur tatlı meslesine gelince hla aklıma gelmiyor değil ama ekmek ve karbonhidrata alıştım ki onlara çok düşkündüm ama nutellayı özlüyorummm:)))
sabahkileri yazmıştım öğlen ve akşam olarak yağsız köfte yağsız yoğurt yarım kaşık yulaf kepeği ve yarım haşlanmış yumurta olarak az ve öz geçiştirdim. leslie 2 mil videosunu yapmadan öncede ufacık bir yağsız köfte daha aldım yakacak enerjim olsun diye çünkü bugün biraz kuş gibi beslendim sanırım.
içecek olarak 1 kupa yeşil çay 1 kupa lavantalı ve ıhlamurlu yeşil çay ayrıca ufak bir fincan türk kahvesini toz olarak kaynar suya karıştırıp dibine çöktükten sonra içtim. granül kahve yerine geçti.
bir kaç tanede goji berry çiğnedim. belki bir- iki saat içinde yağsız süt ve bir parça yağsız beyaz peynir yerim.
su olarakta yaklaşık 1 buçuk litre tüketmişimdir. yatana kadar 1-2 bardak daha içmem lazım. buarada reglim başladı tartılmadım 1 hafta kadarda tartılmayı düşünmüyorum
5 gün ard arda aşırı derecede kaçamak yapmıştım ( diyeti bozdum diyebilirim ) yeniden atak evresine başlamak mı 1 + 1 devam etmek mi mantıklı halen karar veremedim. bugün 1. gün olarak saf protein uyguladım ama yarın sebzeliye geçsem mi yoksa yine atak mı yapsam inanın karar veremedim.
sizce hangisi mantıklı ?
pazartesiciler nerdesiniz :)
1 yumurta yarım kaşık yulaf kepeği bir parça yağsız peynir ve 10-11 adet goji berry ile güne başladım.
herkese mutlu dukanlı günler
canım ben genelde pınar alıyorum 200grlık light yoğurtları var.meyveli olanlar malesef yasak ben de diyete ilk başladığımda almış hatta 1 tanesini yemiştim ki sağolsun arkadaşlar uyarınca gerisini yemedim dolapta hala öylece duruyorlar.ben gene arkadaşların tavsiyesi üzerine yörsan'ın böreklik loru var onu tüketiyorum hem lezzetli hem de yağ oranı%2,2..birde yörsanın light beyaz peyniri de gayet lezzetliymiş onu da yeni keşfettim.süt olarak da sek süt %0 yag onlardan hem 1 lt hem de küçüklerinden stokluyorum dolaba dışarı çıktığımda raha oluyor
türk kahvesi yasak mı bu diyetteeee ama ben hergün bir sade türk kahvesi içerim içmezsem olmazzDD birde özel günlerde acaba diyabetlerin kullandığı çikolatalardamı yesek
Ben sabah lor ,yoğurt ve 1 kaşık yulaf kepeğini karıştırıp yedim, öğlen haşlanmış tavuk,hindi ve dana eti 1'er kuşbaşı şeklinde ve yanına az yoğurt ,akşam da az haşlanmış tavuk yedim. Belki birazdan yoğurt yerim yada peynir.
sizce fazlamı yemişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?