- 10 Mart 2011
- 864
- 403
- 103

kızlaaaaaar bug
kızlaaaaaar bug ün 500 gr daha vererek maratonuma 61.8le devam ediyorum.Meğer ne güzel şeymiş hergün biraz daha hafif uyanmak
ün 500 gr daha vererek maratonuma 61.8le devam ediyorum.Meğer ne güzel şeymiş hergün biraz daha hafif uyanmak

ne zamandır mahrum kalmıştım.bu arada pazartesiciler ben 3 günlük atağımı bitirdim 1+1'le devam ediyorum ve bugün sebze günüm:18:inş yarına almış olmam
ne zamandır mahrum kalmıştım.bu arada pazartesiciler ben 3 günlük atağımı bitirdim 1+1'le devam ediyorum ve bugün sebze günüm:18:inş yarına almış olmam

aatak evresi vermek istediğin kilo miktarına göre değişiyor.örneğin ben 12.5kg vermek için çıktım yola ve 5 gün atak yaptım.atak 2,3,5,7,10 günlük yapılabilir vermek istediğin kilo ile alakalı yani.ama genelde çoğumuz 5 gün yapıyor 5günden fazlasını 20 ve üstü vermek isteyen arkadaşlar kullandı.kolaylıklar
aatak evresi vermek istediğin kilo miktarına göre değişiyor.örneğin ben 12.5kg vermek için çıktım yola ve 5 gün atak yaptım.atak 2,3,5,7,10 günlük yapılabilir vermek istediğin kilo ile alakalı yani.ama genelde çoğumuz 5 gün yapıyor 5günden fazlasını 20 ve üstü vermek isteyen arkadaşlar kullandı.kolaylıklar 

bu hastalık beni bir cok seyden mahrum bırakıyor
 bu hastalık beni bir cok seyden mahrum bırakıyor  artik bir dahaki sefere kilo vermem durursa belki yerim :26:
artik bir dahaki sefere kilo vermem durursa belki yerim :26: