Merhaba Herkese
Ben bu diyeti 4 ekim 2010 dan beri 3.5 aydır yapıyorum. 10 kilo verdim ve hedefime ulaştım. 73.5 kilodan bu sabah itibariyle 63.3 kg ya indim. Sporu düzenli yapamadığım ve arada tatlı kaçamaklarım olduğu halde yağsız yemeye özen gösterdim, ekmek ve hamur işinden de kaçınmayı başardım ve hiç meyve yemedim. 44 bedenden 38 bedene indim.
Yulaf kepeğini Ankaradaki rossmann mağazasından getirtmiştim (üzerinde bleib gesund yazılı karton kutuda). Bunu kullanmakta zorlananları okuyunca kendi uygulamamı aktarmak istedim.
Ben sabahları kahvaltıda 2 yumurta 2 çorba kaşığı yulaf kepeği ve içine biraz yağsız beyaz peyniri rendeleyerek küçük krep tavasında arkalı önlü pişirip iki parça halinde yine light beyaz ya da labne ya da taze kaşar ile çay eşliğinde yiyorum. neredeyse 3 aydır bu şekilde kahvaltı ediyorum. İyice alıştım ve bana pratik gelmeye başladı. Eskiden rafadan yumurta yapardım şimdi aklıma bile gelmiyor. Krebin çok lezzetli olduğunu düşünüyorum.
Yani yulaf kepeğini hiç çiğ yemedim (yoğurta süte katmayı denemedim)
Spor yapamasam da kalça ve bacaklar için haftada bir powerplate, arada 6 seans kavitasyon ve şimdilerde haftada 1-2 pasif jimnastik ve masaj uygulamaları yaptırdım. Grupofoni indirimleri olmasaydı normalde çok pahalı olan bu uygulamalara girişmezdim ama bu sayede fazla sarkma olmadan toparladığımı düşünüyorum.
Son 1 aydır forumdaki yazılara baktığımda diyete yeni başlayacakların forumun daha eski sayfalarını hiç okumadan sorular yönelttiğini görüyorum. Bu konuların çoğu 4-5 ay önce hep yazılmış durumda bunu bildirmek istedim. Herkese diyetinde sabır ve başarı dilerim