saat ve miktar size kalmış yanlız yasaklı şeylerden kaçının.vitaminsiz kalmamak için sebze günleri1 protein günleri2yemek kaşığı goji beryy tüketin .goji yi sabah aç karnına ve üstünede ılık su içerseniz barsak sorunuda yaşamassınız.bu arada en az 2litre su.kolay gelsin bunları yapın ne tansiyon ne başka sorun inanın daha sağlıklı hissediyor insan.et süt yumurta yoğurt ve mucize yemiş gojiii daha ne isteriz.diyetin bu kadar etkili ve bıktırmıyanı yoktur bence.kaçamaklardan kaçının onlar kötü dönüyor sonra..bilgilerin için çok teşekkürlersanırım seyir döneminin mantığı karbonhidrat değeri düşük olan besinleri tüketmek. nişasta=karbonhidrat aslında yiyeceğimiz sebzelerin karbonhidrat değerlerine bakarak ta yiyebiliriz...şimdi netten besin değerlerini indirdim ve buzdolabıma yapıştıracağım:)))
bu arada bende deneyimlerimi sizinle paylaşmak istiyorum. benim bugün 4. günüm aslında atak dönemimim son günü ama ben 1 gün daha yapacağım. kilom ise 72 ile başlamıştım sabah tartıda 69.7 çıktımseyir evremde ise 1+1 taktiğini kullanacağım..sanırım en uygunu bu yalnız bu evrede ben kendimi çok halsiz hissediyorum. kolumu kaldırırken bile halsizim bide tansiyon düşüklüğü vardı bende, bu diyet biraz tetikledi.. sizde de aynı sorunlar oluyor mu? peki nasıl baş ediyorsunuz.
birde seyir evresinde de istediğiniz saat yiyebiliyor musunuz, yoksa sabah öğle akşam olarak kısıtlanmış mı?
kolay gelsin
Merhaba arkadaşlar,
Ben de Dukan diyetini uygulamaya karar verdim, kitabım elime ulaşır ulaşmaz başlayacağım.
Yalnız size bir şey sormak istiyorum. Ben aynı anda bebek için de çalışıyorum. Gebelikte (yani ben gebeliği fark edene kadar) uygulanması sakıncalı mı acaba? Bilgisi olan var mı?
kızlaaaar 2gün önce almış olduğum 700gr yüzünden tartıya çıkmıyordum az önce 59.8den 58.8e inmişim çok mutluyum
nezaman bu kadar ilerlemiş bu syfalar haftasonu olunca hiç oturmuyorum pc başına vallahaftasonları sokak kızı irmayım ben neyse sosellicim arkandan geliyorum 3. aşamaya nasıl gidiyor senin kilo kaybetmeye devam ediyormusun ben 60 da başlıcam 3. aşamaya 58 di hedefim ama pek bir çirkin olcak yüzüm o yüzdan 60da başlıyım nasılsa güçlendirmede veririm diye düşünüyorum sen nedersin ????
kepeği unutmuşum madem bu kadar yazdım o eksik kalmasın çokda önemli.yulaf kepeği mutlaka edinin iyi veya kötü beğenin beğenmeyin baharatcıda varsa baharat öğütücünüz onda öğütün mutlaka bi şekilde tüketin.yoğun protein deposu,barsak çalıştırır ve Bgrubu vitamin ihtiyacınıza cevap verir.sonuçda biz diyet yapıyoruz eğlencelik değil tabiii zorlukları olacak onu yemem bunu sevmedim yaparsak bizi dukan amcada kurtaramaz....tatlı tatlı kebapların,çikolataların,hamur işlerinin bedelini ödeyelim dimi arkadaşlar....:)))saat ve miktar size kalmış yanlız yasaklı şeylerden kaçının.vitaminsiz kalmamak için sebze günleri1 protein günleri2yemek kaşığı goji beryy tüketin .goji yi sabah aç karnına ve üstünede ılık su içerseniz barsak sorunuda yaşamassınız.bu arada en az 2litre su.kolay gelsin bunları yapın ne tansiyon ne başka sorun inanın daha sağlıklı hissediyor insan.et süt yumurta yoğurt ve mucize yemiş gojiii daha ne isteriz.diyetin bu kadar etkili ve bıktırmıyanı yoktur bence.kaçamaklardan kaçının onlar kötü dönüyor sonra..
Bence değildir çünkü zaten bebek ilk aylar sadece kandan besleniyr
ama verdiğin kilyu ne kadar krursun şaibeli ??
hakkında hayırlısı
vuuu kacamak yaptim bi suru.misafirim gelecegi icin yaptigim yemeklerin hepsini tattim ve esimin yaptigi mangaldaki etleri yagli yagsiz ayirmadan yedim.ayrica yagli salata yedim az bisi ama.
fakat p+s gunumde oldugumdan cok etkileyecegini sanmam.
bu arada 4 gundur tuvalete cikamiyorum.hergun yulaf kepegi tukettigim halde.ilac alamiyorum cunku emziriyorum.sinameki kaynatsam ise yarami ki ?
çok teşekkürler...vitamin olarak evde bemiks c ve pharmaton var. ikisinde kullanabilir miyim acaba. bide vitamin aklıma gelmşti ama diyeti bozar diye korktum((
ben zaten sütü yoğurdu çok seven biriyim hatta kahvaltıda bile süzme yoğurt yediğim oluyorama etten bıktım artık gerçi bu güçlendirmede 3. günüm hergün et süt yumurta yedim tıpkı seyirdeki gibi ama şu kepek işi kötü benim için.ben diyete başladığımdan beri hep ezme kullandım ama pek de düzenli kullnadığım söylenemez.son 1 hafta 10 gündür ezmeye buğday kepeği ekleyip yiyorum ama hergün değil 2 günde 1 , 3 günde 1 bile oluyor.ve hala kepeğim yok malesef. gene aynı tempoyla mı devam etsem yoksa günde 2.5 kaşık bu karışımı mutlaka kullansam mı napsam ki bilemedim
pöfffffffff şuan acayip vicdan azabı çekiyorum.. 4 günlük atak sürem yarın seyirle son bulacakken ve üstüne üstlük 4 günlük atakta 2 kilo vermişkennnn (55 ten 53e inmiştim) akşam 9 gibi dayanamayıp 2 çay kaşığı krem çikolata kaşıkladımm.. hatta ve hatta 6 pötibör bisküvinin arasına sürüp sandviç gibi yaparak 3 krem çikolatalı bisküvili sandviç yedim((((( 1 saattir tepiniyorum, zıplıyorum,hareketler yapıyorum umarım yarın sabah 53 le uyanırım ((( yarın da seyire başlamayacagım 1 gün daha atak yapmayı düşünüyorum.. bu da bana ceza olsun
200 ila 400 arası artışla devam ettiriyorum ama çok fazla kaçamak yaptım tam uyamadım dünden beri uyuyorum artık 60 da iyi rakam aslında o kadar kilo indin senin için yeterliyse geç tabi 3 . aşamaya bu aşamadada kilo vermeler devam ediyormuş tabi eskisi gibi değil belki onca kaçamak yapmasam bendede inerdi birara 100 gr alta inmiştim sonra arttı kaçamaklarla beraber arttı biraz ama önemli bir miktar değil tam uymayı becerebilirsem bu hafta belki az az iniş olur bilemiyroum
Gebeliğimi diyetisyen kontrolünde geçirmek niyetindeyim nasip olur da hamile kalırsam.En az kilo alarak tamamlamak için....
Ama eğer hemen başladığım ilk dönemlerde gebelik olursa, boşa gidebilir çalışmalar...
kakao olarak ne kullandın ben hala yağsız kakao bulamadımda
canım ben çok önceden eve kakao almıştım.geçen misafirim geldiğinde browni yapmak için çıkardım dr.oetker'in kakaosu ve arkasında yağı azaltılmış kakao yazıyordu.ben tansaştan almıştım.ama arkadaşların kullandığı da bundan mı bilemiyorum.biri nestle'nin var demişti ama ben bulamadım ondan
afiyet olsuunnn :)) sen ne kakao kullandın ? :))))
ayyy violet çok güldürdün beni...
selam..kakao??
sana da selam kakao?
peki ya kakao ???
çok yaşa emi...kullan canım sen de bizimkilerden takma bu kadar..hergün kullanmazsın olur biter...
diyetisyenlerin çoguna bu diyet ters farklı bir beslenme düzeni belirler diye tahmin ediyorum eğer bu diyeti sonuna dek götüremeyeceksin hiç başlamanı bebekten sonra yapmanı öneririm (çünkü hamile olduğun için canın çok şey isteyebilir )ama kitapda gebelikle ilgili bölüm var
diyorki
3 aşamayı uygulayın
günde 1 yerine 2 porsiyon meyve yeyin
yarım yağlı süt ve süt ürünleri kullanın
saf protein perşembesi yapmayın
aslında düşününce mantıklı biran önce başlayıp ne verdiysen kar sayıp gebelikte 3. aşamaya geçerek devam edebilirsin
merhaba arkadaşlar.5 gün atak yaptım seyirin 9. günündeyim.atakta 2 kilo verdim.seyir evresinde fazla kilo veremedim veremedim.inişlerler çıkışlar oldu ama hep aynı kilodayım 2 den fazla veremedim.kaçamakta yapmadım.regl dönemindeyim hatta reglim gecikti umarım onunla alakalıdır..:84::84esetmek üzereyim,,,,,,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?