Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hoşbulduk
bi arkadaş rossman a telefon edince göndereceklerini söyledi onlar gönderene kadar bende yulaf ezmesiyle idare ederim
Hazırlıklarımı yapıp pazartesi başlıcam inşallah bi an vazgeçicektim sanki ama yok bu kiloları vermem lazım

öncelikle sana başarılar diliyorum tatlım
çoook teşekkür ederim canım. valla ne yalan söyliim ben de 58'leri en son 4 yıl önce görmüşümdür.sen artık direnci kırdım devamı kesin gwlwcwk vw okadar süre takılmanın nedenini kendin söylüyorsun zaten atak döneminde kaybettiğimiz su olduğuna göre senin daha önceki diyetle zaten ödem atmış olduğundan hiç inmemiş.ama bundan böyle veriş hızın artacak eminim bundan
valla ben de buranın müptelası oldum güçlendirme bitse bile buradan nasıl koparım bilemiyoruum
sağol canım yaaa,teşekkürler..walla ben de çok sevindim shahdarobaya,özellikle hepimiz için..inşallah sadece ona has bir durum değildir,nasıl kıskancım ama dimi:)

yok vuvuu yok hepimizde böyle olur.bak ssoleil benden daha çok kaçamak yaptı ama hiç almamış demek ki daha az kaçamak yapsa o da verecek.sen de verirsin verir,veririz,verirsiniz verirler

yalnız dikkat et hemo.ya domateste dokunur. aman diyim haa

canım domates bişi yapmıyo ama protein dokundu.. wc sorunum olmadı ama acılı oldu biraz. bana biber yaramıyor hem mideme hem hemoya dokunuyo ki çok severim yeşil biber

harika harika harikaa
çok güzel haberler alıyoruz senden süpersin

yaa ben şimdi bişi sorucam. benim vercem kilo max. 9. ben iki gün atak yaptım 3 mü yapmalıydım ? ama yok ya ben dayanamazdım bugün artık. bugün ps yapıyorum yarın yine P günü olacak. yani 1+1 gidicem
off meyvesizlik çok zor oluyor. ben yaparsam kaçamak emin olun bu meyve kaçamaa olur yaa meyvenin ne zararı var dukan amca yaktın beniii :84::84::84:

azönce dukana ilk başladığımda tartıldığım tartıda tartılma fırsatım oldu (cümleye bak ) orada 75 buçuk çıkıyorum. kendi tartımda 76.7 arada 1 kilo var. yani o tartıya göre başladığımdan beri yani 23 günde 3.5 kilo vermişim.

Son düzenleme:

devamı gelecek umarım :) atağı 3 gün yapsaymışsın iyi olurmuş meyvelerde de küçünsenmicek kadar şeker var. ondan sanırım :) biraz yemesek ne olur sanki. öyle dşün. sonrasında gönül rahatlığı ile yersin :)

eee insan aşık olunca devamlı bahseder dimi
eşim izmirde çalışıyor demiştim. oradaki rossman magazasından sipariş verdim ama pek ümitli değilim eşim kesin unutur almayı.
yoksa evde yulaf ezmesi var onunla devam edeceğim. iki günlük atakta kullanmadım ama ps günlerinde kullanabilirim sanırım
ama sinamekisiz çayı nasıl edinirim bilmiyorum evde mısır püskülü ve kiraz sapı var onları mı demlesem acaba

Merhaba Arkadaşlar,
Bende kitabı aldım şu anda okuyorum inşallah Pazartesi günü başlayacağım fakat sizlere birşey sormak istiyorum. Çalışan kişiler kahvaltı olayını nasıl halletiniz? Ben evde kahvaltı edemiyorum 1,5 yaşında oğlum var eğer sesten uyanırsa gitmiyim diye ağlıyor o yüzden hazırlanıp hemen çıkıyorum evden işyerinde de yumurta yapamam haliyle ne yiyebilirim? mesela kahvaltıda light yoğurtlar var onlardan alıp yesem olur mu? sizler bu kahvaltı olayını nasıl çözdünüz?

Bu arada 1 aydır spora başlamıştım fazla diyet yapamadım yalnızca 2 kilo verebildim 66 ile başlamıştım 64üm şu anda hedefim 55e inmek, atağı 5 gün yapmayı hedefliyorum ama duruma göre belki 4 günde yapabilirim.

Birde atakta 2 kaşık yulaf kepeği yenecek diyor ya onu nasıl yiyorsunuz? tadı nasıl? değişik şekillerde deneyip beğenenlerin önerilerini alabilirmiyim?

walla canım daha sonrada detaylı yazdım zaten buraya,aktardan bulabilirsin bu çayı da..evdekilerden de karışım yapıp iç,mısır püskülü+kiraz sapı bir de maydanoz at içine kaynat.(varsa yeşilçay vs. de atabilirsin)

tatlım bir ara buraya diyetisyen biri vardı o da yazıyordu.ben kabızlık sorunu yaşadığımı söylediğimde bana hergün rezene içersem daha rahat çıkabileceğimi söylemişti en azndan kabızlık süresi azalırmış.tabi ben ondan sonra goji edindim ve goji çözdü sorunu

haa evet ya hakkaten gojiyi unutuyorum ben de..ondan da yiyorum sabahları,üzerine ılık su...
ama en çok kepek yaradı işime..

haa evet ya hakkaten gojiyi unutuyorum ben de..ondan da yiyorum sabahları,üzerine ılık su...
ama en çok kepek yaradı işime..

Kabızlık sorunu ıcın bugun magnıse calcine ( atmıs olabılırım adını dukan soylemıstı sanırım) ondan alıcam eczaneden bu aksam onu yapacagım cunku gojı berry bende bır ıse yaramıyor sanırsam.

Ama gojıberry ı meyve gıbı cok sevıyorum ya tadı muhtesem bence

evet o ilaç da gayet iyi...

allahtan seyir evrem 30 gün tam haziran sonunda taz meyvelerime kavusmuş olucam yuppiiiiiiiii.. atagımın bugun son günü ama seyiri 1+1 yapıcam ve yarın eyıre gecersem pazar gunu proteın gunum olcak.. kahvaltıda domates salatalık yıyemıcem. o sebeple yarında atak yapıcam zatne işte olucam.. pazar gunude sebzelerımle guzel bı kahvaltı yapıcam.. seyırde dukan bana 3.5 g verecegımı soyluyor o kdr fazlam kaldı .. 165 cm boy su anda 59.9 yas 25..

vuvuucum sen denemıs mıydın onu?

canım ben dha kullanmadım işin doğrusu..tam bugün kullanıcam diyorum tak o akşam çıkıyorum..hiç 2 günden fazla olmadığı için kullanmadım ben ama en yakın arkadaşım kullandı..5-6 günde bir çıkıyordu o da...pek yan etkisi yok ve çok etkili dedi...dukan da öyle demişti...

canımcım ne yazık ki merkezi istanbulda olmasına ragmen istanbulda magazası yokkk
ankarada iki tane izmirde bitane adanada bitane bitane de bizim burda gebzede var ama benim işyerime çok ters geliyor gidemiyorum eşim getirsin izmirden artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…