ya kızlar allah aşkına kim izin veriyor meyveli yoğurda ya hemde 2 tane.bence uymayın şeytana normal yağsız yoğurdunuzu yiyin çok dayanamıyosanız içine tatlandırıcı veya goji katabilirsiniz.karışmadan duramıyorum emeklerinize acıyorum sonuç hepimizi mutlu etsin istiyorum....
daha dün yazmıştım.tekarar yazmaya üşendim kusura bakma alıntı yaptım
Kızlar ya bir de en cok zorlandıgım nokta; ben uzulunce kendını tatlıya veren bırıydim. Tatlıları ard arda karnım agrıyana kadar ya da 1 kavonoz nutellayı bıtırene kadar yerdım; uzuntumu unutuyormusum gıbı olurdu.
Ve bugunlerde aslında cok zor gunler gecırıyorum; sevdiğim erkek hatta ilk sevdiğim erkek gittiBu üzüntülü gunlerimde evet zorlansam da arada light pudıng ıle kacamak yapsam da DUKAN sayesinde tatlılara saldırıp acımı unutmaya calısmıyorum.
Iyı kı Dukan var ve Dukan vasıtasıyla sizleri buldum.
kızlar merhaba diyete başlayalı 4gun oldu şuana kadar 2800kgverdim sizleri takip ediyorum tecrube veyemek tariflerinizden yararlanıyorum sizlerin yazdıklarını okuyunca yanlız olmadıgımı anladım zaten diyet tek başına çekilmiyo.....
kızlar bu gün tam düz 58 oldum 200 gr da gitti ama inş artık vermeye devam etmem 58 alt sınır 59 üst sınır yeni politika bu.
hoşgeldinn
4 gün için harika bir sonuç...
diyet dediğin destekle motivasyonlar gerçekleşir...
oda burda var
Günaydınlar... Güne deprem ile uyandım. 8:50ye saatimi kurmuştum ama saat 8:48 de deprem aynı görevi gördü sağolsun :)) simavda 5.0 oldu gene...
bu arada 76.3üm.. :)
canım gitti derken...
ayrıldınız mı yoksa askere filan mı gitti..
üzülme yaa.. aşk acısı nedir bilirim. farklı bişidir başka hiçbişeye benzemeyen...
düşünmemeye çalış yalnız değilsin biz varız...
şimdi diyete daha da sarıl daha güzel ol kendine güvenin daha bir gelecek emin ol..ben eskiden biri vardı "o" gidince salona yazılıp azda olsa kilo vermiştim
onu unutunca kilolar geri geldi. eşimle tanışınca yedi kilo aldım
yolandacım; o beni terk etti ve gitti.. İlk sevdiğim erkekti 28 yaşıma kadar kimseyi bilmemiştim ondan başka ve giderken de gozyasıma bakmadan, artık seni istemiyorum diyip, beni arkasında bırakıp gitti..
Bugunler çok zor geçiyor, her gece aglıyorum henuz alışamadım, ama umarım "ne yapalım kısmet değilmiş" diyebileceğim günler çabuk gelir.
Kızlar; kusura bakmayın kafanızı şişirdim biliyorum yeri değil ama gece olunca boyle oluyorum işte
ben
evet canım okuduk bi arkadaş linkini de paylaşmıştı yorum bile yaptık
kızlar meyveli yogurt yedim içerisinde normal yogurt ekledim
bugün saf protein günüm kaçamak mı olur şimdi bu :26::26:
kızlar bu gün tam düz 58 oldum 200 gr da gitti ama inş artık vermeye devam etmem 58 alt sınır 59 üst sınır yeni politika bu.
ya kızlar allah aşkına kim izin veriyor meyveli yoğurda ya hemde 2 tane.bence uymayın şeytana normal yağsız yoğurdunuzu yiyin çok dayanamıyosanız içine tatlandırıcı veya goji katabilirsiniz.karışmadan duramıyorum emeklerinize acıyorum sonuç hepimizi mutlu etsin istiyorum....
Sorun değil=)
ben yeni üyeyim de bütün sayfaları okuyamadım daha özür dilerim
Bu arada tebrik ederim umarım ben de bozmadan devam ederim
shahdaroba cim cok iyi canim son kilolarini kolay verdin tebrikler
dikkat edersen almazsinda vermessinde
bende kendime senin gibi alt ve ust sinir koydum
kilolarmi verirken 59 u ucundan gorebilmek icin cok ugrasmistim nerdeyse 2 hafta 60 ta takildim
sonra direnc kirilinca ard arda indim ve 57 yi ucundanda olsa 56.8 i gordum sonrasi bas donmeleri halsizlik
hizli kilo verilince bunye zorlaniyor ben anca toparlandim ve bundan boyle daha dikkat ediyorum
sende simdi istedigin kilodasin sabahlari herseyden guzelce ye ve tum vucudun ihtiyaclarini karsilayip ogleye ve aksama hafifletirsen hem kilonu korursun hem istedigin gibi yersin
tekrar tebrikler canim
canım gitti derken...
ayrıldınız mı yoksa askere filan mı gitti..
üzülme yaa.. aşk acısı nedir bilirim. farklı bişidir başka hiçbişeye benzemeyen...
düşünmemeye çalış yalnız değilsin biz varız...
şimdi diyete daha da sarıl daha güzel ol kendine güvenin daha bir gelecek emin ol..ben eskiden biri vardı "o" gidince salona yazılıp azda olsa kilo vermiştim
onu unutunca kilolar geri geldi. eşimle tanışınca yedi kilo aldım
yolandacım; o beni terk etti ve gitti.. İlk sevdiğim erkekti 28 yaşıma kadar kimseyi bilmemiştim ondan başka ve giderken de gozyasıma bakmadan, artık seni istemiyorum diyip, beni arkasında bırakıp gitti..
Bugunler çok zor geçiyor, her gece aglıyorum henuz alışamadım, ama umarım "ne yapalım kısmet değilmiş" diyebileceğim günler çabuk gelir.
Kızlar; kusura bakmayın kafanızı şişirdim biliyorum yeri değil ama gece olunca boyle oluyorum işte
ben
ya aslında ben de öyle düşündüm ama bu kiloyla hamile kalmak da istemiyorum
gerçi ha diyince hamile kalınmıyoda ya korunmayı bırakır bırakmaz kalırsam
saol canım ilgin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?