canım bır de benım yulaf kepegım zencefıl aktardan yanı gercek olmayandan.
cok geldı 2 kasık dedıgın gıbı bır dahakıne 1 kasık koyacagım tam corba kıvamın da olacak gıbı ama bu halıyle de tadı oldukca guzel.
arkadaşım ben bir anne olarak şunu söylemek istiyorum ki; hamile kalındığı zaman genellikle ilk üç ay mide bulantıları ve aşermeler oluyor. üç ay geçene kadar o kadar güzel kilo veriyorsun ki...çünkü yediğini çıkarıyorsun ve istesen de yiyemiyorsun:) sonrasında da ancak verdiğin kadar kilo alıyorsun doğuma kadar biraz da yediklerine dikkat ederek. hamileler de diyet yapabiliyor. ben 68 kilo ile hamile kaldım ve doğumdan sonra 68 kiloydum. asıl sorun bebekle eve kapandıktan sonra başladı. uzak bir ildeydim, yardımcım yoktu, 20 yaşında anne olmuştum ve eve kapanmak sıkınca çareyi yemek yemekte bulunca almıştım o kiloları. demem o ki, Allahın işine karışılmaz olursa olsun onun kolaylığını da veriyor inan ki. anne olmak hiç bir şeye benzemiyor. teyzemin kızı ikinci bebeğini 38 yaşından sonra doğurdu. hamileliğinde gebelik şekeri çıkmıştı. ve inanın hamileliği boyunca 12 kilo verdi. değil almak...çünkü o bebeğe bir zarar gelsin istemedi. annelik insana her türlü dayanma gücünü veriyor merak etme.
haklısın ama benim bu ikinci hamileliğim evlendikten 2 sene sonra kızım oldu o iki sene içinde ben 14 kilo almış ve 76 kiloyla hamile kalmıştımevet aşermelerim oldu ama ben 89 kiloyla doğum yaptım sonrasında al ver al ver hep aynı terani hiç evlendiğim kiloma gelemedim anlayacağın onun için endişe ettim canım yani anlıyacağın benim bünye kiloyla çok barışık ve hemen kaynaşıyo
hayırlısı olsun diyorum artık napalım dimi ama
günaydın kızlar bugün 3.800gittiçok mutluyum c vitamını kullanıyorum acaba ondan mı başka kullananız var mı
bian bu mesajı kendim yazdım zannettim.olur canım olur metabolizman benim gibiyse olur.bu arada bi simit 5 dilim ekmeğe eşdeğer ama iyi etmişşsin laf aramızda simiti her gün yiyebilirim
Vuvucuumm özledik yahu :)
Tebrikler çok sevindim valla
Arkadaşlar hepinize günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
H.sonu hiç giremedim,malum misafirlerim vardı...sabah bir baktım 25 sayfa olmuş...maşallah
bugün de işte yoğunum...acaip istemekle birlikte sanırım okuyamıyacağım geçmişi...
Yeni başlayan arkadaşlar hoşgeldiniz..umarım istediğiniz kilolara düşersiniz...
Bana birşey soran ya da yazan olduysa cevap veremediysem kusura bakmayın arkadaşlar,geçmişi okuyamadığımdan göremiyorum..
Arkadaşlar müüüüjjjjdeeeeemmmm vaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr....(ben de kahverengi gibi yapayım)tickerıma bakın tickerıma bakınçok mutluyum h.sonu toplamda 1,3 kilo verdim düşünebiliyormusunuz
hemde evime ilk defa gelen misafirlerim vardı..hem de normalde 1+1 yapmama rağmen 3 gün boyunca sebze+protein yaptım,hem de bi dolu kaçamağım oldu...saymayayım kızarsınız yine
onları da yapmasaydım nasıl olurdu kimbilir düşünemiyorum...Arkadaşlar herkesin dediği doğru...gerçekten...kaçamaksız diyete devam ediyorsunuz ediyorsunuz veremiyoruz çok moralimiz bozuluyor,anlayamıyoruz..ama bir süre sonra takır takır gidiyor kaçamak yapsanız da...güçlendirmede bile kilo verilmesinin sebebi bu...tabi kaçamak yapılmasa daha da iyi gidiyor...insanın sabrı kalmıyor yemeğe başlıyor ,ben de öyle yaptım ama sabretmek lazım...eğer spor da yapıyorsak önce vücut gidiyor,inceliyor..kilo bunu 1-2 hafta sonra yakalıyor,benim hep öyle oldu...bunu 3.ye yaşıyorum üstelik...buna rağmen duraklamalarda moralim bozulabiliyor...
neyyyseeeee artık fazlasıyla hakettim di mi shahdaroba ben başlıyorum
Hanımlar; birazdan yola çıkıyorum,
yulaf kepegınden pogacalar: yanımda
yagsız dana kıymadan kofteler: yanımda
lıght sutlerım: yanımda
gojı berry: yanımda
hazırımmm :)
sımdı de ipadde acılıs sayfasını bu sayfaya ayarladım; her daim okuyabileceğim yazabılecegım yani; yolda bile
Ama cumaya kadar tartılmayacagım; bakalım; cuma dondugumde sızlerle paylasırım kılo durumunu.
Sımdılık cok opuyorum hepınızı, gorusuruz
brava brava bravaaaaaahh o kaçamaklar zaten...walla sanırım verilen kilonun oranı arttıkça kaçamak olasılığı da artıyor dikkatli olmam lazım..şimdilik 100-200 gr verdiğim için ağzımı sıkı tutabiliyorum da kilom düştükçe bu kadar istikrarlı olabilecek miyim acaba senin adına inan çoooook sevindim
sımdı de ipadde acılıs sayfasını bu sayfaya ayarladım; her daim okuyabileceğim yazabılecegım yani; yolda bile
Ama cumaya kadar tartılmayacagım; bakalım; cuma dondugumde sızlerle paylasırım kılo durumunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?