Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben de zencefilden almıştım geçen hafta ama burdan gerçek olmadığını öğrenince dün rosmann dan getirttim organik olandan arada o kadar fark varki anlatamam resmen adamlar un katmışlar içine...

zencefilden aldığımı eledim unu gitti onu o şekilde kullanıcam bence sende öyle yap canım

bu arada herkese günayydıııınnnnnn....

haklısın ama benim bu ikinci hamileliğim evlendikten 2 sene sonra kızım oldu o iki sene içinde ben 14 kilo almış ve 76 kiloyla hamile kalmıştımevet aşermelerim oldu ama ben 89 kiloyla doğum yaptım sonrasında al ver al ver hep aynı terani hiç evlendiğim kiloma gelemedim anlayacağın onun için endişe ettim canım yani anlıyacağın benim bünye kiloyla çok barışık ve hemen kaynaşıyo

hayırlısı olsun diyorum artık napalım dimi ama

günaydın kızlar bugün 3.800gitti çok mutluyum c vitamını kullanıyorum acaba ondan mı başka kullananız var mı

hanımlarrr günaydııın, hafta sonu coşmuşsunuz yine yahuuu, geçmişe bakamadım, ilk boşlukta okuyacağım ama.. umarım herkesin hafta sonu güzel ve kaçamaksız geçmiştir..

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
seyire başlayalı tam 1 hafta oldu ama benim kilo hep 69,7 ile 69,3 arasında gidip geliyor. kaçamakta yapmıyorum walla , yürüyüşümü de aksatmıyorum ama sabredeceğiz artık naapalım..bakalım ne zaman 68 ile buluşacağım

herkese kolaylıklar diliyorum, bol kilo kayıplı bir hafta olsun inşallah hepimiz için

canım ben de aynı senin gibiyim bünye okar alışmıski kilo alıp vermeye dolabımda 38 bedenden 46ya kadar kiyafetlerim var ikici dogumumdan sonra protein tozu ile zayıflamış istedigim kiloya ulasmamıştım ama evlenmeden önceki kıyafetlerimi giyebiliyodum yaglardan kaybetmiştim poretin tozuda zayıflatıyo ama çok pahalı ve sıvı içiyosun bitiyo yemek yeme zevkini vermiyo çignemedigin için ve bana ulaştıgım kiloyu nasıl koruyacagımıda anlatmadılar verdigim kiloyu 6 ay gibi kısa süre içinde fazlasıyla aldım dukan diyetini 10 once duydum kitabı alıp iki günde okudum ve benim yaptıgım aynısıydı bana kilomu nasıl koruyacagımı da anlatıyo ve aç kalmıyorumda hemde yanlış bildigim dogruları ögrendim sana tavsiyem kitabı al oku (eger yoksa)dogumdan sonra diyete başla görücek cok daha kolay kilo verceksin hamileligininde tadını çıkar bebeginede kendinede eziyet etme çok yedim diye kendini suçlama ne kadar sık yersen metebolizman okadar iyi çalışır

Arkadaşlar hepinize günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
H.sonu hiç giremedim,malum misafirlerim vardı...sabah bir baktım 25 sayfa olmuş...maşallah
bugün de işte yoğunum...acaip istemekle birlikte sanırım okuyamıyacağım geçmişi...
Yeni başlayan arkadaşlar hoşgeldiniz..umarım istediğiniz kilolara düşersiniz...
Bana birşey soran ya da yazan olduysa cevap veremediysem kusura bakmayın arkadaşlar,geçmişi okuyamadığımdan göremiyorum..
Arkadaşlar müüüüjjjjdeeeeemmmm vaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr....(ben de kahverengi gibi yapayım)tickerıma bakın tickerıma bakın çok mutluyum h.sonu toplamda 1,3 kilo verdim düşünebiliyormusunuz
hemde evime ilk defa gelen misafirlerim vardı..hem de normalde 1+1 yapmama rağmen 3 gün boyunca sebze+protein yaptım,hem de bi dolu kaçamağım oldu...saymayayım kızarsınız yine
onları da yapmasaydım nasıl olurdu kimbilir düşünemiyorum...Arkadaşlar herkesin dediği doğru...gerçekten...kaçamaksız diyete devam ediyorsunuz ediyorsunuz veremiyoruz çok moralimiz bozuluyor,anlayamıyoruz..ama bir süre sonra takır takır gidiyor kaçamak yapsanız da...güçlendirmede bile kilo verilmesinin sebebi bu...tabi kaçamak yapılmasa daha da iyi gidiyor...insanın sabrı kalmıyor yemeğe başlıyor ,ben de öyle yaptım ama sabretmek lazım...eğer spor da yapıyorsak önce vücut gidiyor,inceliyor..kilo bunu 1-2 hafta sonra yakalıyor,benim hep öyle oldu...bunu 3.ye yaşıyorum üstelik...buna rağmen duraklamalarda moralim bozulabiliyor...
neyyyseeeee artık fazlasıyla hakettim di mi shahdaroba ben başlıyorum

gunaydin kizlar sabah 62.8 geldim pes etmicem bir simit yedim die diyetimi bozmucam dayanicam bide bisi sorcam size dun sebzeye gectim sebze yedim bugun sadece protein yiycem yarin yine sebze protein olcak demi bole gidicek demi ideal kiloma kadar?:26:

bian bu mesajı kendim yazdım zannettim.olur canım olur metabolizman benim gibiyse olur.bu arada bi simit 5 dilim ekmeğe eşdeğer ama iyi etmişşsin laf aramızda simiti her gün yiyebilirim

evt cnm nese unuttum simiti felan yeniden full basladim ama inceldigimin farkindayim dar gelen esofmanim hafif dar gelio simitlerim asiri cikmio cok guzel bir duygu uzerine badiyle ciktim yuruyuse simdi geldim

brava brava bravaaaaa ahh o kaçamaklar zaten...walla sanırım verilen kilonun oranı arttıkça kaçamak olasılığı da artıyor dikkatli olmam lazım..şimdilik 100-200 gr verdiğim için ağzımı sıkı tutabiliyorum da kilom düştükçe bu kadar istikrarlı olabilecek miyim acaba senin adına inan çoooook sevindim

Hanımlar; birazdan yola çıkıyorum,

yulaf kepegınden pogacalar: yanımda

yagsız dana kıymadan kofteler: yanımda

lıght sutlerım: yanımda

gojı berry: yanımda

hazırımmm :)

sımdı de ipadde acılıs sayfasını bu sayfaya ayarladım; her daim okuyabileceğim yazabılecegım yani; yolda bile

Ama cumaya kadar tartılmayacagım; bakalım; cuma dondugumde sızlerle paylasırım kılo durumunu.

Sımdılık cok opuyorum hepınızı, gorusuruz

hayirli yolculuklar cnm gule gule

evet evet aynen öyle oluyor,nasıl olsa verebiliyorum deyip yine yiyorsun...
çok teşekkürler canım...darısı başına

ohhh yolculuk çok keyifli gözüküyor..uzak biyere mi gidiyorsun,ben okuyamadım ya :44:
iyi yolculuklar canım...

iyi yolculuklarrr...bu menüyle sırtın yere gelmez hadi bakalım, iyi haberlerle dönüşünü bekliyoruz

Merhaba arkadaşlar diyete başlayalı 15 gün oldu ama doğuru yulaf kepeğini bulamadığım için yiyememiştim.Bugün Ankara'dan kardeşim yolladı Kavaklıderede bulunan diyet markette bulunmakta yulaf kepeği 400 gr 5.50 lira.Almaktan isteyen arkadaşlar ordan bulabilirler.

günaydınlar azimli insanlar...
ben cuma günü ne yazık ki bırakmak zorunda kaldım diyeti tansiyonum 14-10 lara kadar çıktı diyeceksiniz ki çok yüksek değil ama bana yüksek başım döndü midem bulandı çok kötüydü çookk
burayada sorunumu yazdım ama tek allahın kulu destek olmadı, cevap yazmadı yada ben görmedim.
neyse önümüzdeki hafta doktora gidicem tansiyonum ile ilgili ozaman bu diyetin bunu etkileyip etkilemediğini sorucam etkilemez ise yeniden başlayacağım ama sanırım hemen başlamam ay bilmiyorum aslında çok güzel kiloda vermiştim 2,5 hafta da nerdeyse 4 kilo kadar ama bilmiyorum hatta şu an bile tansiyonum14-9 üzgünümmm çookkk üzgünüm:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…