Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

güvendiğin eczacı arkadaşın sana kazık atmış ilacı satmak ugruna. bende o tür haplardan kullandım kilo verdim ama fazlası ile geri aldım. dukan gibi kolay bir diyet varken yazık değil mi canına ? Parana ?

ne kadar süredir uyguluyorsun canım bu diyeti? kaç kilo verdin?

Ben bu diyeti yapali bir ay oldu kilo olarak sadece 2,5 gitti..ama 34 beden giymeye basladim..cunku haftanin uc gunu spor salonuna gidiyorum ayrica her sabah 5 km yuruyorum (oglani okula goturup getiriyorum da)Zaten 5 kilo fazlam vardi 56.700 ile basladim simdi 54 kiloyum..boy 1.60su 4 kiloda gider insallah..ama spor yapiyorum diye cok kacamak yapiyorum,biraz yaramaz ciktim ben :)

yarının yemeği belli olduuu,ellerine sağlık walla eminim nefis olmuştur
yasak olduğunu biliyorum ama yemeklerinde kuzu eti kullanan var mı??

34 beden bir anne daha yanimaşallah maşallah

harikasın valla bende 57 kiloyum hemen başlamak istiyorum diyete kitabı alıp başlamalı

atakta 2.güne başladım bugün kilom 76.400 .limonlu sıcak su içiyorum yasak değil demi?

limonu meyva suyu denilecek miktarda tüketmediğin sürece serbest.ben 1 ay boyunca her sabah maydanozla beraber blendırdan geçirip içtim.i.saraçoğlu söylemişti.şimdi 2 haftadır ara verdim ve aynı kilodayım tekrr başlıycam 1 aydan sonra yağ yaktırıyormuş başarılar

ben internetten araştırdığım kadarıyla başladım ... testi çözdüm ve bana 6 günlük atak dönemi verdi. kitabıda sipariş verdim netten. yarın sabah muhtemeln elimnde olacak.

bu sabah atak dönemi 1. günü için
2 yumurta,kuru nane dere otu tuz ve karabiberden oluşan yağsız kızartılmış omlet
1 kupa şekersiz açık çay ...

bu kahvaltı uygun mu acaba ?

tebrik ederim.çok güzel haberler var bugün burda

bende kullanma girişiminde bulundum ... kilo vermek bir yana her iki haptada yan etkilerini gördüm.
ilki çok bilinen bi yağ yakıcı ... ikinci yada üçüncü günüydü oturduğum yerde hiç farketmeden yağ akşmı ve ben koku duydum bir de ne göreyim koskoca bir yuvarlak oluşmuş oturduğum yerde ... iğrenç ve korkutucuydu...

diğer hapta arkadaşın eczacı tavsiyesiyle aldığı hap. 3. yada 4. gündü yine işyerime zor vardım öğlen hastaneye gittim tansiyonum yükselmiş... doktora bile söyleyemedim...

hiç bişiii olmaz bozulmaz da ama tavuk ciğeri protein günlerinde de serbest zahten

canım tickerın üzerindeki değerler beden kitle endeksi denen şey kilolumu zayıfmı obez mi olduğunu söylüyo duruma göre senin maşallahın var zahten

merhaba o giden 5 lerin çoğu atakta gidiyo yani çoğu su ama yinede mutlu ediyo insanı.ben 15 gündür aynı kilodayım(82.5)oysa bu arada(81.2)bile görmüştüm şimdi reglim yaklaştı.onu özlemle bekleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama tüm umudumu ona bağladım bittiğinde dedikleri gibi tıkır tıkır düşecekmi kilom bakalım zira geçen ay öyle olmuştu:18::18::18::18::18:

evet uygundur, kitabı okuduktan sonra daha da oturuyor bilgiler yerine,ilk birkaç gün bocalayabilirsin ne yiyeceğim acaba diye ama 3. günden sonra kolaylaşıyor..

kolaylıklar diliyorum...

inşallah tıkır tıkır gider...ben de sabırla bekliyorum artık işlerin tıkırlaşacağı zamanları:44: tam böyle aklıma bişi geliyor şunu yesem mi diye, sonra diyorum ki yok yemiyeyim belki kilo verişimin hızlanacağı gün bugundur, tartıyı yanıltmayayım diye ama naafilee olmuyor olmuyor bu kilolar gitmiyor

süper süper
sudan olduğu kesin olsa bile bir günde iki KG harika..
tebrik ederim . arada duraklamalar olacak ileride. hatta regl dönemi +1000 gr bile çıkabilirsin. ama vzgeçme gidiyor sonra onlar

Son düzenleyen: Moderatör:

boşver sen onu şimdi kıskanırlar sonra deforme oldun şuran şöyle buran böyle derler bildiğini oku kardeşimcadımıyım ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…