ya ben 165 cm yım bana 57 olmalısın dıyo 3 cm de 5 kg farkdermı yaa haksızlık bu
Simdi arkadaslar,kusuruma bakmayin dugun dernekti derken hic vaktim olmadi siteye girmeye..bildiginiz uzere yulaf kepekleri geldi simdilik dukan,ssoleil,yazyagmuru ve biri daha istedi sanirim..msn de bir turlu karsilasamadik...onlari nasil gonderelim konusmamiz gerek.
Not:haziran ortasi ben gelecegim isteyen olursa yulaf kepegi ve goji berry getirebilirim( ama goji berry'nin kilosu 45 lira,bilgilerinize.)
Selam. Hosgeldin aramiza. Ben de farmakologum. Suanda cok hastayim. Atlatir atlatmaz yeniden dukana devam edecegim. 7 keto kullanmaya baslayacagim Dukan diyeti yaninda. Ne dersin?
teşekkürler:) haziran 3 te 5 ay olcak..21 kg verdim..güçlendirme sürecim baya uzun olacak ama o günleri iple çekiyorum..en az 7 kilo daha vermek istiyorum en azından temmuz sonuna kadar..hadi kirazdan erikten geçtim şeftaliyi çok severim:)..ama bitmezse o vakte kadarda yapacak bişi yok yüzüp yüzüp kuyruğa gelince bi şeftali için hayatta bırakmam tabi allah sağlık verdiği sürece:)
...kay bakem şöle yan tarafa heeeehh biz de oturuverelim şuracığa ,saldır
gerçekten aklıma gelmemişti,fikir oldu.hımmm canım çekti walla benim de
ya ben 165 cm yım bana 57 olmalısın dıyo 3 cm de 5 kg farkdermı yaa haksızlık bu
ya fazla düşünme bende de oluyo spor yapıyorum dıyetın dışına cıkmıyorum su tüketiyorum ama bı bakıyorum aynıyım yada 100 200 gr gıtmış oluyo..birden gıtcek dıye dört gözle bekliyorum sabır bıras galıba..
Herkese merhaba ben kendiminde tasvip etmediğim bisi yapıyorum zayıflama hapı kullanıyorum güvendiğim bir eczacı arkadaşımın tavsiyesiyle başladım ve iki haftada dört kilo verdim çünkü başka türlü olmayı tek basına spor salonları cekilmiyo boğazımıza tutamıyorum hapın adı lw6090 internet yorumlarida iyiydi ve hap kullandığımı kimse bilmiyor sizden başka yazmak istedim bunu.
Herkese merhaba ben kendiminde tasvip etmediğim bisi yapıyorum zayıflama hapı kullanıyorum güvendiğim bir eczacı arkadaşımın tavsiyesiyle başladım ve iki haftada dört kilo verdim çünkü başka türlü olmayı tek basına spor salonları cekilmiyo boğazımıza tutamıyorum hapın adı lw6090 internet yorumlarida iyiydi ve hap kullandığımı kimse bilmiyor sizden başka yazmak istedim bunu.
Selam. Hosgeldin aramiza. Ben de farmakologum. Suanda cok hastayim. Atlatir atlatmaz yeniden dukana devam edecegim. 7 keto kullanmaya baslayacagim Dukan diyeti yaninda. Ne dersin?
gunaydın kızlar bugün dünki bir sürü kaçamaklarımdna sonra aynı kılodayım çok mutlu oldum ben dünde yazmıstım guclendırmeye gecıp gecmemekte kararsızdım sonunda seyır evresının 5/2 yapmaya karar verdım dukan azkılo fazlası olanlar ıcın bunu onerıyor ben zaten meyve sevmem 5 gun sebzelı proteın 2 gun saf proteın olarak uygulayacagım arada kepek ekmegıde yemegı dusunuyorum kı bagırsaklarım calıssın cunku rahatsızlıgım olustu bu konuda. yemeklerımıde az yaglı yapacagım. bakalım son kılolarda boylece gıdebılecek mı? uzun sure rejım yapacak arkadaslar mutlaka sulu yemeklerde tuketın. saglıklı kılo verelım.
canım benim yaaaa çok geçmiş olsunbu öpücükler ii gelir mi bilmemki:44:
7keto ne olaki bacım yaffff:44:
bu arada hoşgeldin eczbtl
Bak hayatim ictigin ilacin icindekileri soyle siralamislar:
İçindekiler?
C Vitamini (13 mg)
Termojenik Karışım (300 mg)
Garsinya ekstresi (meyve özü)
L-Carnitine
Meyan kökü
Krom (Krom pikolinattan
Özel Karışım (93 mg)
Likopen
Yeşil çay (yaprak)
Zencefil (rizom)
Buğday çimi
LW6090 Termojenik Karışım.
Maviyle isaretledigim yerde icinde ne oldugunu da acikca yazmamislar.
cok gecmış olsun öncelikle ve hoş buldum aslında harika :) 7 keto bende düşündüm ama henüz 26yaşındayım.7 keto düzeyine baktırmak gerekmez mı..gelişmiş lab lar bakıyo dıye duydum..metabolızmayı hızlandıralım dıye abartırsak dıye korkuyorum.zamanında cok düşünmüştüm kullanmayı..
ins tatlim bir an once gitsinde ilceliyim bacaklarim cok kalin benim yaa inceltemiorum bir turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?