Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya ben 165 cm yım bana 57 olmalısın dıyo 3 cm de 5 kg farkdermı yaa haksızlık bu

canım herkesin kilosu aynı çıkmayabiliyo yani kıyaslama bence çünkü daha önce yaptığın diyetler,en az olduğun kilo kemik ağırlığın yani herşey değiştirebiliyo kiloyu benim mesela boyum 162 ama kemiklerim kalın işaret parmağım başparmağımla bileğimi kavramıyo arada boşluk kalıyo bana dukan amca 63 verdi fazla zorlamaya gerek yok

en önemlisi de bu kiloları sağlıklı bi şekilde veriyo olmamız herkesin ne dediği hiiiiç önemli değil onlar halt etmişlersağlıksız bişey yapmıyoruz arkadaşlar endişelenmenize gerek yok sonuçta burada tecrübeli ve kilo verdikçe daha sağlıklı olduğunu söyleyen hatta tahlilleri çok iyi çıkan arkadaşlarımız var yapmamız gereken forumu çok dikkatli takip etmek

bu arada elettra ööööleee bir çırpıda okunmuyo şekerim ama zevkli olduğu konusunda hemfikiriz

kızlar bu atak döneminin kaç gün olacağını nerden hesapladınız siz.
benim boy 1.74 kilo yuvarlak hesap 72 diyelim..ilk hedefim 64 yani hamilelik öncesi kilom.sonraki hedef 60

buldum siteyi testi yaptım ve 60 kilo çıkardı olmam gereken kiloyu

Son düzenleme:

Canim sunnet toreniniz varmis. Hayirli olsun. Ben msn kullanmiyorum. Ozelden medajlasalim. Gojiberi de istiyorum. Cooook tesekkurler...

Selam. Hosgeldin aramiza. Ben de farmakologum. Suanda cok hastayim. Atlatir atlatmaz yeniden dukana devam edecegim. 7 keto kullanmaya baslayacagim Dukan diyeti yaninda. Ne dersin?

canım benim yaaaa çok geçmiş olsun bu öpücükler ii gelir mi bilmemki:44:

7keto ne olaki bacım yaffff:44:

bu arada hoşgeldin eczbtl

Mukemmelsin. Ben de o kadar vermeliyim. Cuma'dan bu yana yapamiyorum. 28 Nisan'da basladim. 6 kilo verdim. 20li kilolari verdigimi gorecek miyim? ah ahhhh

sabah kahvaltısında 2 yumurta haşlayıp üzerine yoğurt döktüm.peyniri sıcak suya koyup yağından tuzundan arındırdım

öğlen soğanlı kıyma kavurdum yedim.

ikindi süt içtim.

akşam yoğurt ve haşlanmış tavuk yemeyi planlıyorum

nasıl sizce???

ins tatlim bir an once gitsinde ilceliyim bacaklarim cok kalin benim yaa inceltemiorum bir turlu

Canim bunlarin cogunda sibutramin var ve tehlikeli. Sen bitkisel yazdigina bakma. Bana ozelden mesaj at, ben sana yardimci olmaya calisirim.

kizlar bisi sorcam sndezyflaklbu (kisaltarak yazdim)sitesi varya oraya giremiorum sizdede ayni sorun varmi ben yurtdisinda oldugum icinmi giremiorum:26:

Son düzenleyen: Moderatör:

Bak hayatim ictigin ilacin icindekileri soyle siralamislar:

İçindekiler?

C Vitamini (13 mg)
Termojenik Karışım (300 mg)
Garsinya ekstresi (meyve özü)
L-Carnitine
Meyan kökü
Krom (Krom pikolinattan
Özel Karışım (93 mg)
Likopen
Yeşil çay (yaprak)
Zencefil (rizom)
Buğday çimi
LW6090 Termojenik Karışım.

Maviyle isaretledigim yerde icinde ne oldugunu da acikca yazmamislar.

Selam. Hosgeldin aramiza. Ben de farmakologum. Suanda cok hastayim. Atlatir atlatmaz yeniden dukana devam edecegim. 7 keto kullanmaya baslayacagim Dukan diyeti yaninda. Ne dersin?

cok gecmış olsun öncelikle ve hoş buldum aslında harika :) 7 keto bende düşündüm ama henüz 26yaşındayım.7 keto düzeyine baktırmak gerekmez mı..gelişmiş lab lar bakıyo dıye duydum..metabolızmayı hızlandıralım dıye abartırsak dıye korkuyorum.zamanında cok düşünmüştüm kullanmayı..

Canim iyi dusunmussun. Ben de evde sulu olarak yayla ve sehriye corbasi bulunduruyorum. Pirinc ve sehriye yerine tabi ki yulaf ezmesi + yulaf kepegi karisimi var.

dukana katılıyorum..acıkça yazılanları zaten tanıyoruz içerik olarak sıkıntı çıkaracak mdler degıl..peki mavı yazılanlar nedır nıçın vermıyo..bu kadar mukemmel bi içerikki saklıyolar dıyelım eczacıyım dıye söylüyorum o kadar kalıtelı hocalarımız varkı üniversıtelerde coktan keşfetmişlerdı insanlık yararına da sunmuşlardı..böyle gızlı kapaklı degıl..

biz zaten burada hepimiz birbirimize destekçiyez.bu arada eczacı verdiğin bilgiler için teşekkür ederim kafamızı aydınlattın...

Evet hayatim baktirmadan olmaz. Ben okulda kolayca baktirabilirim diye dusunuyorum. O yuzden iyilesmeyi dort gozle bekliyorum. Ek olarak ben asiri obez oldugum icin metformin kullaniyorum. Endokrindeki arkadaslarim once tum analizleri yaptilar. Seker hastasi olmadan basla buna dediler. Ben de basladim. 1000lik kullaniyorum G2K. Bunun disinda yumurta yemedigim zaman kolin+inositol+metiyonin (lipotropic factors) aliyorum. Tum bunlari saglikli olmak icin yapiyorum tabi. Kilo vermek icin degil. Morbid obeze dayandigimdan arkadaslarla oturduk iyice dusunup karar verdik.

7 keto icinse analiz sonrasi karar verecegim. Sen 26sin ben de 32. Aslinda bizde dusuk olmayabilir. Bakalim, sonuclari paylasirim burada.

ins tatlim bir an once gitsinde ilceliyim bacaklarim cok kalin benim yaa inceltemiorum bir turlu

al bendende okadar canım ya üstüm ve altım başka insanlara ait gibi..basenlerım var suan cok fecı..aslında ıdeal kılomdayken cok şikayetcı degılım..hoş durdugunu bıle söyleyebılırım ama suan cekılmez halde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…