aaahhh aaah ne kadar ucuz kurtulmuşsun:)) az önce adet oldum ve dayanamayarak 1 kuru incirin içine yarım ceviz koyup yidim beeeeeeeeeennn
ben çoooooook uzun zamandır, yaklaşık 2 yıl oldu, teknosadan almıştım, burada başka alternatifim yoktu, hiç de bilinmedik bir marka, oldukça uygundu da fiyatı, dijital tartı kullanıyorum..taş gibi maşallah hiç bişi olmadıfazla hassas bişi almaya bence gerek yok...
hımmm o zaman şöyle yapmalıyım. bütün bu serbest yiyecekleri günlere paylaştırmalı ve bir günü de boş bırakmalı yani proteine ayırmalıyım. bir öğün k.hidratlı yiyecekler serbest ya hani o öğünde mesela hem hem patates hem de yemekten sonra da tatlımızı yiyebilir miyiz. yoksa sadece bir porsiyon karbon hidrat alacağız. tatlıyı da kutlama öğününe mi bırakacağız.
cnm tatlıları sadece ödül yemeğiyle yiyebiliyoruz
gojy berry kolay bulunuyor mu?
yulaf kepeği ile ekmeğimsi bir şeyler yapılabiliyor muu sanki dün gece ona benzer bir şeyler okumuştum??
aman duymasınlar zaten......bende tam dukan yok diyecektim ki 42.gün deyip yine gitmiş
ödül yemeği ne cnm öle bişimi var:26:
Dukan diyetine dikkat edin
yazanrof. dr. osman müftüoğlu
ben osman müftüoğlunun söylediklerine katılmıyorum
hiç spor yapmadan,hiç aç kalmadan 2 ayda bana 9 kiloyu şimdiye kadar hiç bir diyet artı diyetisyen verdiremedi.Dukan diyeti, sınırsız proteini bir oturuşta bir dana ye olarak söylemiyor tabiki,dikkat edilecek.sonuçta 50 yaş üstü kişiler,kalp hastaları vs bırakın dukanı hiç bir diyeti zaten kafasına göre yapamaz.hadi diyelim az yedik çok hareket yaptık ve uzun vadede kilo verdik.onu da bırakınca tekrar kilo alıyorsun,yani her durumda bırakmamak gerekiyor.ben bir dönem spor yaptım vücut alıştı sonra bırakınca hop kilolar geriye..
bu açıdan da Dukana inancınızı kaybetmeyin ve sakın bırakmayın arkadaşlar
pasta tatlı veya çikolata olabilir,bir ana yemek olabilir.bu 3 evrede canım daha var bizim oralara gelmemize
hımm anladım cnm o günlerde gelir inş
Dukan diyetine dikkat edin
yazanrof. dr. osman müftüoğlu
ben osman müftüoğlunun söylediklerine katılmıyorum
hiç spor yapmadan,hiç aç kalmadan 2 ayda bana 9 kiloyu şimdiye kadar hiç bir diyet artı diyetisyen verdiremedi.Dukan diyeti, sınırsız proteini bir oturuşta bir dana ye olarak söylemiyor tabiki,dikkat edilecek.sonuçta 50 yaş üstü kişiler,kalp hastaları vs bırakın dukanı hiç bir diyeti zaten kafasına göre yapamaz.hadi diyelim az yedik çok hareket yaptık ve uzun vadede kilo verdik.onu da bırakınca tekrar kilo alıyorsun,yani her durumda bırakmamak gerekiyor.ben bir dönem spor yaptım vücut alıştı sonra bırakınca hop kilolar geriye..
bu açıdan da Dukana inancınızı kaybetmeyin ve sakın bırakmayın arkadaşlar
bırak ya osman müftüoğlunu.dedim ya bütün diyetisyenler müşteri azalacak diye korkuyorlar.en der saraç onaylamış mesela bu diyeti ona bakarsan.o adam da diyetisyen di mi ama?
bırak ya osman müftüoğlunu.dedim ya bütün diyetisyenler müşteri azalacak diye korkuyorlar.en der saraç onaylamış mesela bu diyeti ona bakarsan.o adam da diyetisyen di mi ama?
osman amcanın tek seans görüşme ücretinin 350 tl olduğunu biliyormusunuz,bizzat şahit oldum hemde indirimli tarifeymiş
osman amcanın tek seans görüşme ücretinin 350 tl olduğunu biliyormusunuz,bizzat şahit oldum hemde indirimli tarifeymiş
doğrudur canım bir kitapla kilo verilmesini çekemiyorlar
ödül yemeği ne cnm öle bişimi var:26:
Kizlar merhaba,
Ben baya baya bozdum diyeti, tatlilar yedim dondurmalar yedimgerci yemek olarak hep protein tukettim ama tabii bozuldu.
Simdi tekrar donebilir miyim araniza yeniden bilemiyorum
hoşgeldin :) afiyet olsun yeniden atakla başlarsın olur biter takma bu kadar bende güçlendirmede ilk önüme geleni yedim sonra toparladım halada tıkır tıkır gidiyor kilolar yarın sabah hemen başla bence
kızlar bugun sebze günümdü bunları yedim sizce nasıl
sabah:8de
1 fincan kahve
bir diilim peynir
ara:10 bucukda
bir pizza bol salatalık dogradım içine üzerinede bol kaşar süper olsu ama acı yapmışım bu yüzden büyük bardkda süt ve maden suyuyla yedim ancak giderebildim acıyı
öğle:2de
bir bardak ayran
fırında rulo tavuk göğsü havuçlu kaşarlı ve mntarlı
akşam:5de
salatalık domates peynir biber karışımı salata
haaaaaaaa doğruuuuuu, onu şeeetemedim ben( ama şimdi senin zaten vereceğin kilon az, yani birkaç aydır da diyette olduğun için vücudun direnmesi bence normal... yok yok sakın güvenini kaybetme, -300 olsun bizim olsun, geri gelmesin bu da birşeydir de mi ama...verilecek kilo azaldıkça vücut sahip olduğuna daha bir yapışıyor zaten, kaybetmemek için, hepimiz biliyoruz ammaaaaaa işte insan yine de ilerleme kaydetmek istiyor..anlıyorum canım seni...
bu arada çok alakasız olacak ama kaç gündür buraya yazacağım, hep unutuyorum, nefis bir tavuk döner yaptım kızlar, şiddetle tavsiye edebilirim...4 parça tavuk göğsünü şinitzellik kestirip dövdürdüm markette, incecik oldular..1 su bardağı soğan suyu( bütün olay burada), azcık sıvıyağ, karabiber, tuz, az biber salçası, yoğurt ve süt ile marine ettim..sıvı yağ kullanmak istemeyenler, yoğurdu ve sütü normal yağlı kullanabilirler..derin bir kapta oluyor tabi bunlar:) tavuklar sosun içinde gömülü olacaklar..1 gece dolapta beklettim, sonra 1,5 lt pet şişenin üzerini kesip tavukları doldurdum içineeeehavanın tokmağıyla da bastırdım iyice sıkıştırdım:) biliyorum tuhaf gelecek ama rulo şeklinde dondurmak için aklıma başka yol gelmedi donduktan sonra sucuk keser gibi halka kesip, halkayı da uzunlamasına 2 -3 e böldüm ve attııım elektrikli ızgarayaaaa:)) yalnız ızgara üzerinde pişirmeyin suyunu saldığı için kuru oluyor, elektrikli ocağın içinde kendi suyuyla pişince daha güzel olduu...
belki biraz karışık anlattım ama hiç zorluğu yok, en azından dışarıdan hazır dondurulmuşlardan tüketmektense buzlukta durur, acil açlık anlarında tüketilebilir diye düşünüyorurm
Mustlu, tüm bu kiloların hepsini dukanla mı verdin? Başka diyetten buna geçtiysen kaçını dukanla verdin? farklı diyetler varsa hepsinde de yağ kayıpların nasıl? dukan ile yağ kaybı konusundaki verilerin neler? paylaşırsan sevinirim..
biraz ara verdim derse... İlk günden ağız kuruluğu olur mu acaba karnım cok tok ama öle serin serin bişiler içmek istiyo canım su falan içtim kesmedi gidip zero alıcam sonra tekrar derse... Buzluğa yogurt atıp onu mu yesem:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?