- 23 Ağustos 2012
- 14.905
- 39.422
- 798
günaydın kızlar, mutlu günler olsun :)
ay fasulye olunca korktum 2 çatal yiyebildim sadece :)
stevia'nın tadının acı olduğunu okumuştum bende nette canım, malum dönemler gelince splenda almaya gittim bulamadım, canderel'in kini aldım, fena değil o da, istersen onu dene, ya da tatlandırıcıdan uzak durucaz yapıcak bişi yok :)
anam siz ne güzel zeytin yiyosunuz ya, bu da mı arada kaçamak :)
canım merak etme, tecrübeli olarak diyorum ki sebze günlerinde de -'leri görmeye devam ediyoruz, o kadar kasma kendini :) ama ben böle -100 falan göremye dayanamayınca 5+5 yapmıştım baya güzel olmuştu :)
Taze fasulye serbest canım
ay fasulye olunca korktum 2 çatal yiyebildim sadece :)
Ben bugun krep yapip peynirle yedim ya ben dogal die stevia aldim tatlandiriciyi ama hic guzel degil bnce en guzeli cola zero nun icindeki aspartam ama onj da bulumiorum
stevia'nın tadının acı olduğunu okumuştum bende nette canım, malum dönemler gelince splenda almaya gittim bulamadım, canderel'in kini aldım, fena değil o da, istersen onu dene, ya da tatlandırıcıdan uzak durucaz yapıcak bişi yok :)
Bnde bugün yediklerimi yazayım s+p günümdü
Sabah
1domates
1salatalık
3zeytin50gr. Civarı peynir
Şekersiz çay
Akşama kadar
2kupa Yeşilköy
Sade nescafe
2haşlanmış yumurta2 kırmızı biber
Akşam
1kase dünden kalan tavuk
Lu çorba
1 tabak et sote
2.5lt.su
anam siz ne güzel zeytin yiyosunuz ya, bu da mı arada kaçamak :)
Cuma yazacagim zaten hem buraya hem takima..yarin 5 gunluk atak sonucunu yazarim..seyre gecince kilo artar yaziyor kitapta sebze su tutarmis..insallah cok cikmaz moralim bozulur yine ayni donguye girmek istemiyorum..
canım merak etme, tecrübeli olarak diyorum ki sebze günlerinde de -'leri görmeye devam ediyoruz, o kadar kasma kendini :) ama ben böle -100 falan göremye dayanamayınca 5+5 yapmıştım baya güzel olmuştu :)