Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bu arada bazı arkadaşlara baktığımda benim 1.5 ayda verdiğimi neredeyse 3 -4 ay gibi bir sürede vermişler. Ben de bir terslik olmasın o_O şimdi bir tırsmadım değil yani. Normal mi arkadaşlar 1.5 ayda 10 kilo dukanda :KK51:

Bu arada bazı arkadaşlara baktığımda benim 1.5 ayda verdiğimi neredeyse 3 -4 ay gibi bir sürede vermişler. Ben de bir terslik olmasın o_O şimdi bir tırsmadım değil yani. Normal mi arkadaşlar 1.5 ayda 10 kilo dukanda :KK51:
Merhaba dukan yapmıyorum ama sizin metabolizma hızlı çalışıyor demek ki çok iyi bence

Merhaba kızlar Bende bugün yeni dukana başladım 6 gün atak yapicam 84.6 kiloyum hergun giden kiloları paylaşıcam çok heyecanlı ve kararliyim benimle başlıyacak olan var mi

2. Günün sonu toplam 1400 gr gitti kızlar azimle devam ediyorum :)
Merhaba hoş geldini. Ben de devam ediyorum ne zamandır giremedim. Şu an 2.5 ay oldu 13 kilo verdim. 87 ile hiç de inanmayarak başladım ama şu an 73 kiloda eski kıyafetlerimi giymenin mutluluğunu yaşıyorum.sakın sakın bırakmayın kızlar:KK55:

Isvec diyeti bitiminde baslicam hemen yaklasik 15 kilo daha fazlam var ama diyet hesaplamama sitesinden bakinca bana yaklasik 11 aylik bir program oneriyor buda gozumu korkuttu acikcasi :/ 1 yil boyunca sadik kalabilirmiyim hic bilemiyorum. Koruma surecinide tam yapip kilo alanlar oldumu acaba? Yada iradenize nasil hakim oluyorsunuz onerileriniz nelerdir?

Merhaba kızlar :) Ramazan'da dukana devam mı :dondurma: ben devam ediyorum valla . Başlangıç 87 güncel 71 :KK68::KK68: Rabbime çok şükür çok mutluyum eski kıyafetlerimi giyebiliyorum. Lakin ramazana başladığımdan beri kilo veremiyorum. Bunun sebebi de ben neredeyse 10 yıldır hiç 71in altını görmediğim vücudum izin vermiyor ilerlememe:KK61: Ama yeşil çaya başladım bugün ve bunu kıracağıma inanıyorum. 16 kilo verdim umarım tekrar yazdığımda 6lı rakamlarla gelirim :KK31:

Aslında nedense yeşil çay ile duraklamayı kırmaya çalışıyorum ama olmadı. Beyaz yapmak şart oldu sanırım

bi gün gönlünden ne geçiyorsa yesen bi? ertesi gün saf pro yaparsın olmazsa. demedi deme. alacağın kilo olmayacak merak etme. en azından bi ögün ye.

Back
X