• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar masallah cok guzel kilolar vermissiniz..

Biraz once 3 corba kasigi yulaf kepegi.3 c.k.light peynir 1 yumurta azcik tuzu karistirip pankek yaptim dolaba kaldirdim aciktikca yerim..

Bugünkü menüm
Ben sebze protein gününde yim

Sabah
Domates salatalık peynir
Öğle
Mantar sarımsaklı
Yoğurt
Akşam
Dükan ekmeği
Kıymalı ıspanak yağsız
Yoğurt salata

İçecek olarak gün içinde
Çay
Kiraz sapı çayı
Sütlü tarcinli kahve iciyorum
2 litre su
Pilates seti geldi gelecek sipariste :-)

Gelsin dükan la sebzeler :-)

Eklentiler

• IMG_20160923_182439.webp
    IMG_20160923_182439.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20160923_181836.webp
    IMG_20160923_181836.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 36
Selam arkadaslar..

Yarin itibariyle dukana basliyorum aslinda cok sicak baktigim bir diyet degildi ama ismi olan diyetlerle daha güzel kilo veriyorum..sayfayi aktif tutarsak belki hedeflerimize ulasiriz. Ayni zamanda 7.takimdayim ama listede değilim demirbasgillerdenim 2 yildir..kitabi okuyacagim simdi..sabah kahvaltida ne yemeyi düşünüyorsunuz nasil olur yani..
Canm ben kahvaltida mutlaka yulafla krep yapiorum arasina oeynir ve hindi fume koyuo sandvic yapiorum

Sabah kilomu yazarim..adim Hülya..41 yasindayim..10 kilo hedefim var olmazsa yeminle v.k.i. mi 32 yapip tüp mide ameliyati olacagim :kızgın:sıkıldım artik diyet diyet diyet..
Canm dukanla kendini diyette hisstme hergun doycaz ve yeni yeni tarifler yapcaz ne kekler ne krepler oluo bi bilsen:)

Back
X