- 26 Nisan 2011
- 4.279
- 886
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebegin kac aylikk canimMerhabalar
Uyandigimda sutlu kahve ictim
Kahvalti: haslanmis yumurta, light suzme peynir, bitki cayi
Oglen sutlu kahvee
Aksam haslama tavuk gogsu.
Yarim saat kadar yuruyus kucakta bebek sirtta cantayla..
Burası nereye yakin :) esimde bir yerde
Görmüş ev ararken ama hatırlamıyor yüzüncü Yıldayim.ben
bebegin kac aylikk canim
gercekten tutturmak cok zor :) oyuzden tariftekinin yari olcusunu yapiyorum3.5 aylik canim..
Ben tatlandirici kakao vanilin vs bilimum diyet malzemeleri edinmedim. migrosta bulamadim. aslinda alsam iyi olur. sadece yulaf kepegi kullaniyorum. onunla da tuzlu muffin yapiyorum pratik geliyor. tutturamayip bosa ugrasmis olucam diye cok cekiniyorum tarifleri
guzel vermissin masallah, sutunude etkilemiyosa yola devamAllah bagislasin canim..dogum sonrasi zormus kilo vermek ugrssacak birsuru sey oluyor. bekarliktaki gibi degil kesinlikle. en son kendime sira getirebiliyorum vallahi.
ben 81.6 ile basladim. sabah 77.1 dim. 2.5 haftadir diyetteyim.hedef 61.6 diye gorunuyor. sen masallah bayagi vermissin gerisi de gelir canim ins.
guzel vermissin masallah, sutunude etkilemiyosa yola devam
bende guzel verdim diyet spor esliginde ama biktim sanirim artik diyet modundan :)
vericegimiz kilolar hemen hemen ayni
ben kucuk hedefler koyuyorum yoksa gozumde buyuyo
suan icin 79.9 gormek istiyorum.sonrasi kolay insallah
dukan da maddi anlamda zorluyo aslinda
demissin ya en son sira bana geliyo bekarliktako gibi olmuyo, iste biz burda yaniliyoruz, once kendimiz demeliyiz , biz saglikli mutlu olursak , aile bireylerimizde bi o kadar mutlu huzurlu olur.
onceden ev isi , bebek, daha oncede calisirken , kendime vakit ayirmadigim icin hep mutsuzdum, bencillik belki ama suan kendim icin yasiyorum , ozaman daha mutluyum
hersey yani ev duzeni eşe vakit ayirma falan bunlari dusunmuyorum., hersey olabildigi kadar olsun, fazlasini yâpmaya calistikca baktimki ben yiprandim kendime bakamamisim, sac bas daginik .amann dedim kendime bakicam bundan snr
benim minikimde emmedi beni, emseydi giderdi kilocuklar hemen :)Canim o kadar cok haklisinki aslinda..
Ben emziremedigim icin baktim emmiyo hem de iziindeyim evdeyim bari zayiflayayim biranonce diye dusundum de diyete basladim.
Bekarken kolay dwdigim nokta ise suydu
Istedigim zaman yuruyusume cikardim
Istedigimi pisirir, istedigimi yerdim. simdi acikcasi tuvalete girmek icin bile minigin uyumasini bekliyorum. pisirecegim seyler icjn malz almak yapmak vs zulum gibi geliyor hergun hergun. bir de ne yerse yesin sismanlamayan abur cubur canavari bir es varsa evde surekli size goz kirpan aburcuburlar varsa iste o zaman diyet o kadar zor hale geliyorki.
Aksam isten geldiginde butun aburcburlari esimin agzina burnuna tikacam artik![]()
Yaaa motivasyonunu bozma lutfennn bak bugun seni okudum. Sonra diyeti birakmayi dusundum.. vucut verilen kiloyu sindirmeye calisiyor gibi dusun. gene vericeksin canim. bence bozma.
Bugunku menumm
Bugun ne yemedimkii
Gozum dondu resmen. sabah suzme light peynir, domates, cay
Arada sutlu kahve, sade kahve..
2 kare cikolata
Oglen tavuk sote
Ara sade kahve
Aksam balik salata ve esimin kokasindan 1 yudum
Yarin kacamak yapmayacagim...yokza diyet diyetlikten cikacak
seyir doneminde duraklama olacagini biliyoruz canim
sonra hizlica eksilere gecicegine emin ol, dukan surekli tekrarlamis bunu .duraklamayi kirmak icin bi suru iksir var .dene bence
bak biri muhallebi gibi tam tarif bilemiyorum ama pzst ve persembe uygulaniyo ,
digeri
500 gr sicak suya 2 corba kasigi yesilcay,yarim limon 1 şise soda bunu gun icinde tuketiyorsun
bi digeride gun icinde bol bol yesilcay tuketmek
bi digeride hibiskus cayi tuketmek
bunlari netten arastir canim biraz tam tarifleri cikacaktir karsina
sakin birakma bence bu diyeti
3.5 aylik canim..
Ben tatlandirici kakao vanilin vs bilimum diyet malzemeleri edinmedim. migrosta bulamadim. aslinda alsam iyi olur. sadece yulaf kepegi kullaniyorum. onunla da tuzlu muffin yapiyorum pratik geliyor. tutturamayip bosa ugrasmis olucam diye cok cekiniyorum tarifleri
canim sen dukan yapmiyosun sanirimGünaydın kızlar,
Dünkü menümü yazayım bende;
Sabah; 2 yumurtalı omlet, dukan ekmeği, yağsız süzme peynir
Ara; 5'li çay+ yeşil çay karışımı 1 kupa
Öğle; kalan dukan ekmeğim, kalan peynirim
Ara; bir elma, kayısılı form çay + kiraz sapı çayı karışımı 1 kupa
Akşam; bikaç fındık, bi kaç badem, 10 tane kadar fıstık (kınamız vardı yemek yiyemeyince uzun zamandır gözümde tüten kuruyemişe hayır diyemedim)
su; 2 lt
spor; kınaya hazırlanma telaşı, azıcık oynama![]()
canim sen dukan yapmiyosun sanirim
menulerinde meyve oluyor genelde
menu paylasimlarinda meyve v.s gorunce canim cekiyo vallahi :)
dukan diyetine tam uyamiyorsun anladigim kadariyla .
canim sen dukan yapmiyosun sanirim
menulerinde meyve oluyor genelde
menu paylasimlarinda meyve v.s gorunce canim cekiyo vallahi :)
dukan diyetine tam uyamiyorsun anladigim kadariyla .
Ben de Dukan Diyeti yapmayı düşünüyorum da, işte alışverişini yapayım falan bekletiyorum kendimi .Yulaf kepeği tüketemiyorum kızlar. Tövbe yarabbim olmuyooo napsam:) Bir de @w e n d y gibi ben de meyve ekleyeceğim mecbur. Normalde çekmediğim kabızlık problemi nedense ağır protein yediğimde ortaya çıkıyor .
Merhaba @w e n d y , geçen sene Ocak-Mart ayları arasında yaptım.Mükemmel bir incelme ve tartıda baya bir eksi gördümAma işte nasılsa kilo verdim deyip, güçlendirme & koruma evrelerini kenara bırakın , seyir evresini bile bitiremedim . Şimdi tekrardan gündeme getirdim , düşünüyorum. İlk başta proteinle beslenmek rahatsız etmiyor. Yumurta, et&tavuk&balık çok severim. Ama dediğiniz gibi en önemli sıkıntı kabızlık. Ne kadar su da tüketsem karnım taş gibi oluyor. Burda da 1000 küsur sayfa mesaj var hepsini okuyamayacağım ama buünden sonra mümkün olduğunca menü, tarif vs paylaşımlarını takip etmeye çalışayım bari :) Siz meyve eklenmiş , kendinize göre şekillendirdiğiniz Dukan'dan memnun musunuz ? Çünkü ben de seyir evresi sırasında kabızlık veya tatlı krizleri çekildiği günlerde meyve , hurma gibi şeylerle kendimi durdurmak istiyorum . Yoksa kendimi biliyorum. Örneğinn ; bu sütlaç ilk ve son hatam derim ama peşi gelir :)
![]()