Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ay uzun olsun bişey olmaz, okurum büyük zevkle @w e n d y :21: Ben de kendime göre bir çizelge , plân yapmayı düşünüyorum. Zaten proteinler belli haşlama & ızgara & fırın ve ben tost makinesinde çok yaparım :bicak: En kötü yanım ; aa tamam bir beden inceldim ya hemen bozayım diye tüm düzeni bozmam .. Umarım bu topic altında yazılanlardan feyz alır da dombikto hâlimden kurtulurum. :olamaz:

Ay uzun olsun bişey olmaz, okurum büyük zevkle @w e n d y :21: Ben de kendime göre bir çizelge , plân yapmayı düşünüyorum. Zaten proteinler belli haşlama & ızgara & fırın ve ben tost makinesinde çok yaparım :bicak: En kötü yanım ; aa tamam bir beden inceldim ya hemen bozayım diye tüm düzeni bozmam .. Umarım bu topic altında yazılanlardan feyz alır da dombikto hâlimden kurtulurum. :olamaz:

ben burdaki zayıflama yarışmasındayım aynı zamanda, linki;

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1053

bu takımlar motivasyonun düşmesini engelliyo, bi de kilo alma şansın kalmıyo takımın yüzdesini düşürmemek için, tavsiye ederim, o zaman kaçamak yapamazsın :)

selam hanimlar
bugun saf protein gunu
3lt su
1 kupa yesilcay
1 sade turk kahvesi
1 bardak zero
500 gr dukan iksir
1 yumurta
1 dilim dukan ekmek
peynir
1 kase yogurt
2 tavuk pirzola
2 tavuk but
1 bardak süt

yarin sabah tartilip bildirimde bulunucam sayfaya
insallah tarti yuzume guler

Merhaba guzel bayanlarrr..
Bugunku menum
Uyandigimda sutlu kahve
Kahvalti dukan ekmek light peynir haslanmis yumurta
Oglen tavuk pirzola yogurt
Arada sutlu kahve
Aksam kofte yogurt domates

Yatmadan da 5 bir yerde cay icicem. bugun kazasiz belasiz gecti sukurr

Merhaba guzel bayanlarrr..
Bugunku menum
Uyandigimda sutlu kahve
Kahvalti dukan ekmek light peynir haslanmis yumurta
Oglen tavuk pirzola yogurt
Arada sutlu kahve
Aksam kofte yogurt domates

Yatmadan da 5 bir yerde cay icicem. bugun kazasiz belasiz gecti sukurr
masallah canim kacamaksiz atlatmissin bugunu
yarin bildirimde bulunucakmisin

gunaydin hanimlar
6 kasim 85.5 kg basladim
11 kasim 81.6 kg devam ediyorum
5 gunde 3.9 kg kaybetmisim, hepsi odem oldugu icin bundan snri onemli
bu azimle devam
16 subat ideal kg olan 68 kg ulasmis olucam kismetse, 97 gunum var simdilik.
zaman cabuk akip gidiyor , oyuzden gozumde buyutmicem bu sayili gunleri.
bugun sebze protein gunum
3lt su 1 kupa yesilcay
500 gr dukan iksir cayi
1 fincan turk kahvesi
1 bardak sut
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalik
peynir
yumurta
tavuk but
1 bardak zero
sotelenmis kabak

Selam kızlarrr :KK3: Birkaç ay önce dukan diyeti yaptım, güzel kilo verdim. Her kadın gibi tatlıya çikolataya zaafım var. Ve diyet yapmadığım zamanlar gerçekten çok kötü besleniyorum. Dukan yaptığım dönem hayatımın en sağlıklı beslendiğim dönemiydi diyebilirim. Araya tatil girince seyiri tamamlayamadan 2 ay ara verdim. 2-3 kilo aldım. Şimdi tekrar başlıyorum. Artık beni görenlerin 'Yine mi diyet! Hâlâ mı diyet!' demelerinden bıktım. Bu sefer sonuna kadar gidip ideal kilomu görücem ve bu son diyetim olucak:KK20: Bugün itibariyle 62.1 kiloyum. Boyum 1.65. Hedef 55. 3 gün atak yaptım. 1+1 devam edicem. Desteklerinizi bekliyorum kızlar. Hadi bakalım :KK50:

Selam kızlarrr :KK3: Birkaç ay önce dukan diyeti yaptım, güzel kilo verdim. Her kadın gibi tatlıya çikolataya zaafım var. Ve diyet yapmadığım zamanlar gerçekten çok kötü besleniyorum. Dukan yaptığım dönem hayatımın en sağlıklı beslendiğim dönemiydi diyebilirim. Araya tatil girince seyiri tamamlayamadan 2 ay ara verdim. 2-3 kilo aldım. Şimdi tekrar başlıyorum. Artık beni görenlerin 'Yine mi diyet! Hâlâ mı diyet!' demelerinden bıktım. Bu sefer sonuna kadar gidip ideal kilomu görücem ve bu son diyetim olucak:KK20: Bugün itibariyle 62.1 kiloyum. Boyum 1.65. Hedef 55. 3 gün atak yaptım. 1+1 devam edicem. Desteklerinizi bekliyorum kızlar. Hadi bakalım :KK50:
hosgeldin :) ideal kg en kisa surede ulasirsin ins.
anlattiklarinda kendimi gordum.rejimi birakir birakmaz deli gibi yiyorum .benimde son diyetim.olucak bu
ve de kismeye bu sefer diyet yapiyorum demedim.dedigim zmn sanki cok daha fazla yemek istiyorum herseyi .garip bi duygu benimki de.

1+1 yapmak daha kolay dimi .peki tatli krizlerinde yaptigin bi tarif varmi

hosgeldin :) ideal kg en kisa surede ulasirsin ins.
anlattiklarinda kendimi gordum.rejimi birakir birakmaz deli gibi yiyorum .benimde son diyetim.olucak bu
ve de kismeye bu sefer diyet yapiyorum demedim.dedigim zmn sanki cok daha fazla yemek istiyorum herseyi .garip bi duygu benimki de.

1+1 yapmak daha kolay dimi .peki tatli krizlerinde yaptigin bi tarif varmi
Hoşbuldum canımmm :KK25: İnşallah bu sefer hepimiz ideal kilolarımıza ulaşicaz ve bir daha almicaz :KK20: Tatlı krizi geldiğinde yoğurdun içine tatlandırıcı atıp yiyorum meyveli yoğurdun meyvesiz hali gibi oluyo :KK70: Arasıra da light puding yapıyorum kendim tatlandırıcı nişasta falan ama çok zor durumlarda yapıyorum çünkü bence diyetin gidişatını etkiliyo az da olsa. Akşamları da eşim aburcuburları götürürken gözüm kalmasın diye bir kaşık gojiberry alıp çitliyorum veya peynir jambon tabağı yapıp yiyorum. Zaten öyle durumlarda tek amaç ağız oyalamak. Ben de yasak olmayan şeylerle kendimi kandırıyorum işte napalım:KK28:
Haa bu arada evet 1+1 bence de en kolayı. Atakta biraz zorlandım çünkü. Seyir döneminde de 5 gün üst üste saf protein tüketebileceğimi düşünmüyorum. Zaten dukan uzun vadede ikisinde de kilo kaybı aynı diyo :KK14:

Son düzenleme:
Bende dukan ekspers uygulamaya calişiyorum umarım hepimiz ideal kilomuza bir an önce kavusuruz.benim 6 kilo fazlam var çok değil ama yapişti gitmiyoo.umarım gider

3.5 aylik canim..
Ben tatlandirici kakao vanilin vs bilimum diyet malzemeleri edinmedim. migrosta bulamadim. aslinda alsam iyi olur. sadece yulaf kepegi kullaniyorum. onunla da tuzlu muffin yapiyorum pratik geliyor. tutturamayip bosa ugrasmis olucam diye cok cekiniyorum tarifleri

Benimde 3.5 aylık ikizlerim var.Bende 75 kilodan dukan ile 57 kiloya düstüm Daha sonra hic kilo almadım .En fazla 59 oldum.Ki her dietten sonra kilo alan biriyim. Ancak benim hamilelik cok sorunlu gecti.Yas cogul gebrlik derken hamilelik zehirlenmesi yadadım.Vücut acayip odem topladı 87 kg ile doguma girdim.Ancak 1y günde 62 kg düstüm..Ancak ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldıgım için hormon ilaçları ile 67 kiloda hamile kalmıdtım
Velhasıl diyecegim 62 kilo ile dogum evredini kapattım.Yani fazla bir kilo kalmadı.Bunu dukana baglıyorum.Bende dukan yapmsya basladım ideal kilom 55 imiş inşallah düserim

Bugünkü menüm
Sabah yok
Öğle yoğurt
2 sutle yumurta
Arada
50 Gr tavukla yoğurt
Akşam
2 çatal yeşil fasulye
1 kaşık yoğurt
3 kuşbaşı et
4_5 dal kuzu kulağı tere
Yemekten sonra çay sütle tarcin
Gece yulaf kepekli yogurt
Su 2 litre
Spor 1 saat yuruyus

Benimde 3.5 aylık ikizlerim var.Bende 75 kilodan dukan ile 57 kiloya düstüm Daha sonra hic kilo almadım .En fazla 59 oldum.Ki her dietten sonra kilo alan biriyim. Ancak benim hamilelik cok sorunlu gecti.Yas cogul gebrlik derken hamilelik zehirlenmesi yadadım.Vücut acayip odem topladı 87 kg ile doguma girdim.Ancak 1y günde 62 kg düstüm..Ancak ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldıgım için hormon ilaçları ile 67 kiloda hamile kalmıdtım
Velhasıl diyecegim 62 kilo ile dogum evredini kapattım.Yani fazla bir kilo kalmadı.Bunu dukana baglıyorum.Bende dukan yapmsya basladım ideal kilom 55 imiş inşallah düserim
Tebrik ederim çok iyi atlatmışsın :KK9: İnanıyorum ki kalan kilolarını da 2-3 ay içinde halledersin :KK19:

Back
X