- 23 Ağustos 2012
- 14.779
- 39.076
- 798
Neyi farkettim biliyo musun :) takita tablet tatlandiriciyi günde 8 adet kullanirsam tuvalete yetişmekte zorlaniyorum (genelde geceye doğru bir yada iki kez ..öyle ishal seklinde sabaha kadar değil ) . Denemende fayda var .. yulaf kepeginiyse krep seklinde sabahları yiyorum . Ben diyetten önce bir öğün beslenerek metabolizma Hizimi çok yavaslatmistim.diyetle birlikte hız kazandı çok şükür . Sabahları krep ve peynir yiyorum .istemezsen peyniri ekleme sadece krep ye .sebze günlerinde de yanına domates salatalık eklersin .seyirde bir sp birgün ps olduğu için çok kabizlik olmayacaktır. Özellikle ps günlerinde sabah kalkar kalkmaz kabuklariyla birlikte salatalık yemek ,kahve içmek yada goji Berry meyvesinden bir avuç yemek iyi gelebiliyor .önce birgün arayla sonra hergün wc alışkanlığın düzene giriyor .biraz sabırla halledilemeyecek birşey değil sanıyorum .
canım o ishalin sebebi tatlandırıcıyı fazla almış olman, bi nevi yan etkisi yani. kabızlık için neler denemedim ki ben, öyle sabırla falan çözülmüyo maalesef ki

bi dip not daha; dukan amca kesinlikle her ögünde protein olsun der, yani sadece kreple bi ögün yapmak pek iyi olmuyo, yanında bi de yumurta falan olsun kahvaltı da (denenmiş onaylıdır