Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ne güzel az kalmış hedef kilona. Benim 91le başlayan yolculuğum 68 ile devam ediyor. Hedef kiloma nerdeyse 5 kilo var ve 3 hafta sonra da düğünüm var :-( boyunuz kaç? 60 yeterli değil mi sizin için
boyum 170 cnm.bu sabah 59.8 kg yu gördüm sevinçten havalara uctum. 60 bana çok cnm benim.58 esas ideal kilom ama Ben 56 olmak istiyorumki ödem topluyoruz ya da arada kaçamak olur fln 58 olurum moral bozulmaz diye düşücem o kiloya.maksat emniyet sibobum olsun önceden bu kiloda sıfır göbek olurdu.çocuk olunca öyle olması maalesef

Ne güzel az kalmış hedef kilona. Benim 91le başlayan yolculuğum 68 ile devam ediyor. Hedef kiloma nerdeyse 5 kilo var ve 3 hafta sonra da düğünüm var :-( boyunuz kaç? 60 yeterli değil mi sizin için
aslında 3haftada 3 kiloya yakin gitmeli. Durakladıysa kilon, su yerine yesilcay iç tüm gun.dukan öyle demiş.susadıkça yeşilçay.başka içecek yok.2 gu n saf protein yapıp yeşilçay içtin mi tekrar başlıyorsun kilo vermeye.bir de sporu arttırıp sıvı alimini artırınca da kilo gidiyor

Kızlar bir de idrara çıkmak 15 kalori yaktiriyormus.sıvı alimini artırıp idrara cikmamizi artırırsak bolca kalori yakmış olucaz

Kızlar merhaba Dukan diyeti ile 87 kilodan 56 ya indim ve güç evresindeyken hamile kaldım ve kilolar geri geldi şimdi tekrar başlıcam . Kitabı da okudum ama sanki bi unutmuşluk yabancılık var üzerimde.
Yeni güncellemeler fln da gelmiş acemilik yaşıcam sanki :bicak:

Herkese iyi aksamlar. İki buçuk ay önce doğum yaptım kırkım çıkarken 70 olan kilom şuan 75 annem habire yedirdi iki ay sonra ise baslayacagim artık atmisli kilolari görmek istiyorum. Dukan yapacağım biraz gevseterek. Sizce sutum etkilenir mi hem dukan yapıp hem sutumun fazla olması mumkun mu:) bide motivasyona ihtiyacım var.( Boyun 1.66 ortalama kilom 63)

Bayram nasıl gidiyor bakalım. Kaçamak var mı. 1. Günü kazasız atlattım çok şükür. 2. Gün sabahta bir kaza yok. Akşama dogum günü var. Kendimden Emin'im atlatacağım bu bayramı kazasız belasız Bıktım artık bu kilolu halimden. 2. Çocugum 2,5 yaşında ve şişko ve aburcubura saldırarak geçen 2,5 yıl. Ne giysem yakışmıyor. Yetti artık. 72 ile başladım 2. Hafta 69.5 güncel kilom. 59-60 hedefim. Bitecek bu defa kararlıyım

Herkese iyi aksamlar. İki buçuk ay önce doğum yaptım kırkım çıkarken 70 olan kilom şuan 75 annem habire yedirdi iki ay sonra ise baslayacagim artık atmisli kilolari görmek istiyorum. Dukan yapacağım biraz gevseterek. Sizce sutum etkilenir mi hem dukan yapıp hem sutumun fazla olması mumkun mu:) bide motivasyona ihtiyacım var.( Boyun 1.66 ortalama kilom 63)

süt için bol su içmek gerekiyor başka bişeye gerek yok..
dukanda da bol su içebilirsiniz.

90.5 oldum 102.3 ile başlamıştım..bayram haftası pek uymadım diyete vermedim ama kilo almamayı da başardım.
geçen hafta yürüyüşlere tekrar başladım. kilo vermelerde başladı.
10 kasıma kadar 0 kilo olmayı hdeflemiştim, biraz hedefin gerisindeyim.
bakalım 10 kasımda kaç kg olucam.

bugün basladim dukan diyetine
yıllar once 15 gün yapabilmistim.4-5 kilo vermistim o dönem ama devam edemedim
bir arkadasim basladi 10 gün atak yapti 5+2 devam ediyor .yani 5 gun protein 2 gun sebze protein seklinde devam ediyor ve daha 1 ay olmadan 8 kilo verdi
onu gorunce bende bugun basladim
88 kiloyum:110:
hedefim 70 olmak
ins basarabilirim

bugün basladim dukan diyetine
yıllar once 15 gün yapabilmistim.4-5 kilo vermistim o dönem ama devam edemedim
bir arkadasim basladi 10 gün atak yapti 5+2 devam ediyor .yani 5 gun protein 2 gun sebze protein seklinde devam ediyor ve daha 1 ay olmadan 8 kilo verdi
onu gorunce bende bugun basladim
88 kiloyum:110:
hedefim 70 olmak
ins basarabilirim

İnsallah verırız ben 5. 6 kg verecegım sız kaç kılo vereceksınız

Merhaba kızlar, geçen sene dukan ile 2 ayda 10 kilo verip 70'den 60'a düşmüştüm, sonra yorulunca bırakmıştım. sonrasında bebiş için sağlıklı besleneyim dedim, 2 düşük yaptım maalesef aldım yeniden. L lamia34 T Tandem felix S sebhrs sizler devam ediyo musunuz?

başka kimler var dukan yapan?

Merhabalar :KK25: ben tekrardan geldim :) 23 kilo vererek gelin oldum. Balayı, yeni evli derken 5 kilo almışım 91den inmiştim şu an 75im. Tekrardan başlıyorum yarın. Motivasyon için arkadaş aranıyor :KK37:

Back
X